Robotica in gastontvangst Trigion Services

De robots rukken op. Ze worden steeds meer zichtbaar in het dagelijks leven, en beginnen steeds meer op mensen te lijken. Vormen ze een bedreiging of juist een belofte? Ons project Robotica in gastontvangst brengt mensen en robots samen.

Op het gebied van robotica werken we samen met een bevlogen partner DigiNova, een organisatie die in 1999 is gestart met als doel organisaties te helpen bij veranderingen en deze vooruitgang te koppelen aan duurzaamheid. In de loop der jaren is DigiNova uitgegroeid tot expert op het gebied van robotisering. Samen met innovatiepartner(s) biedt DigiNova niet alleen het maximale uit bestaande oplossingen, maar werkt de organisatie continu aan nieuwe ontwikkelingen. In co-creatie met onze AlarmServiceCentrale zijn bijvoorbeeld Beam Telepresence, Pepper in de markt gezet.

Flexibiliteit en mobiliteit

Beam Telepresence is een robot die door organisaties wordt gebruikt om over afstand te opereren zonder dat medewerkers fysiek aanwezig moeten zijn. Op deze manier is het mogelijk veel efficiënter met resources om te gaan. Beam is bijvoorbeeld geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen en kan gebruikt worden om flexibiliteit en mobiliteit te verbeteren, en reiskosten te reduceren.

Virtuele gastvrouw

Pepper is een ‘humanoid’ robot van een hoog kwaliteitsniveau die zelfstandig of als aanvulling aan het hospitalityteam kan acteren en een ideale aanvulling is binnen de ‘guest journey’ van organisaties en evenementen. Zo verzorgt de Pepper robot, wij noemen haar Bernadette, voor de ontvangstdiensten bij één van onze zusterbedrijven Facilicom Solutions in Rotterdam.

Wij maken ons sterk voor robottoepassingen die waarde toevoegen en uw organisatie en uw klant blij maken. Bent u nieuwsgierig wat Bernadette, Beam of de diverse robots kunnen betekenen voor uw entreemanagement en gastenontvangst? Neem contact op voor een kennismaking of een live presentatie binnen onze AlarmServiceCentrale.

Zeven staande schermen staan op een verrijdbare basis. Op de schermen zijn gezichten afgebeeld zoals een conference call.

Meer informatie? Neem contact op met Nicolien Peters

Profielfoto Nicolien Peters LinkedIn
Embrace Hospitality Services

Nicolien Peters

business unit manager