Technologie

Bij Trigion maken we dankbaar gebruik van nieuwe technologieën. Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Denk aan toegangscontrolesystemen, inbraakbeveiliging en brandveiligheid. 

Onze vakbekwame en ondernemende professionals staan voor je klaar om je in iedere fase van het proces te ondersteunen, van advies tot realisatie, management, beheer en onderhoud. Zowel uit eigen middelen als met onze toonaangevende partners, hebben we een brede basis aan technologische middelen beschikbaar waarop je kunt vertrouwen

Onze diensten

Beveiliger spreekt door portofoon met de centrale.

Gebouwbeheersing

We onderscheiden we ons in bouwkundige brandveiligheid en implementatie van systemen die nodig zijn voor een veilige omgeving.

Technologie inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Hoe goed is jouw (bedrijfs)pand beveiligt tegen inbraak? Goede beveiliging bestaat uit meer dan alleen een inbraaksignaleringssysteem.

Header toegangscontrole DC

Toegangscontrole

Met onze toegangscontrole houd je grip op op wie, wanneer en waar je bedrijf binnengaat. Maar ook wie er naar binnen mág. 

Trigion brandveiligheid htce

Brandveiligheid en -preventie

Voorkom brand en beperk in ieder geval de schade. Voorkom leed en het in gevaar brengen van de continuïteit van je bedrijf.

Trigion Brand- en Beveiligingstechniek bij Breijer bouwkundige brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid

Bouwkundige brandveiligheid staat bij steeds meer organisaties hoog op de agenda, waarschijnlijk ook bij die van jou.

Handleidingen

Handleidingen van onze inbraak signaleringssystemen, brandmeld installaties, toegangscontrole systemen en camera observatie registratiesystemen vind je hier.

 

Handleidingen

Trigion ASC

Security Management Systemen

Wil je grip houden op jouw beveiligingsorganisatie? Kies dan voor een Security Management Systeem (SMS). Een SMS helpt bij het monitoren, analyseren en vertalen van data naar informatie. Waardevolle informatie, die de systemen nog intelligenter en effectiever maakt en je beveiligingsniveau verhoogt.

Trigion htc eindhoven ms

Meer weten over onze veiligheidsoplossingen?

Neem dan contact met ons op en laat je informeren over hoe we met surveillanten, alarmverificatie, brandwachten etc. jou en je eigendommen beschermen.

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases