Projectmanagement

Je hebt een project op de agenda staan voor je bedrijf of organisatie. Je wilt geen vertraging en een doelgericht plan van aanpak. Dat begint met een projectmanager die alle facetten van het project beheerst en bewaakt. Anders gezegd, dat vraagt om een projectmanager van Facilicom Solutions. We hebben ervaren specialisten in huis die van eerste initiatief tot en met oplevering alles uit handen nemen waar jouw medewerkers geen capaciteiten of kwaliteiten voor hebben.

Met een projectmanager van Facilicom Solutions heb je iemand in huis die jouw organisatie ontzorgt. In elke fase van een project kun je op onze support rekenen. Flexibel in de aanpak, resultaatgericht in de uitvoering. Onze doelstelling is altijd: het project boven verwachting opleveren. Niet op de automatische piloot, maar een echte verandering realiseren voor je medewerkers, je bedrijfsvoering, je organisatie. Dat lukt alleen met een gepassioneerde projectmanager.

En waar herken je dat aan? 

Reken op een projectmanager die z’n theorie beheerst. Up-to-date bekend met alle gangbare projectmethodieken, en vooral heel ervaren in uiteenlopende organisaties. Die zijn er meer. Wat dan het echte verschil maakt? Dat zijn vooral de persoonlijkheid en de kernwaarden die onze projectmanagers erop na houden. Daarom selecteren we streng aan de voordeur. En daarom trainen en begeleiden we projectmanagers om blijvend verschil te maken.

Foto van Bote Scholtens

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Illustratie van het kantoor van de toekomst waar mensen aan een tafel zitten
Facility Management Facility Management
Nieuws

Succesvol klantevent “Het kantoor van de toekomst “

Met het thema “Het kantoor van de toekomst!" heeft de businessunit FS Integraal vele IFM-klanten aan de Willemswerf in Rotterdam mogen ontvangen.

Winnaar van Integron awards op podium tijdens uitreiking award
Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions wint Integron Klantbeleving Award

Afgelopen donderdag (7 oktober) is Facilicom Solutions uitgeroepen tot winnaar van de Intergron Klantbeleving Award 2021 in de categorie professionele dienstverlening. 

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...