Projectmanagement

Je hebt een project op de agenda staan voor je bedrijf of organisatie. Je wilt geen vertraging en een doelgericht plan van aanpak. Dat begint met een projectmanager die alle facetten van het project beheerst en bewaakt. Anders gezegd, dat vraagt om een projectmanager van Facilicom Solutions. We hebben ervaren specialisten in huis die van eerste initiatief tot en met oplevering alles uit handen nemen waar jouw medewerkers geen capaciteiten of kwaliteiten voor hebben.

Met een projectmanager van Facilicom Solutions heb je iemand in huis die jouw organisatie ontzorgt. In elke fase van een project kun je op onze support rekenen. Flexibel in de aanpak, resultaatgericht in de uitvoering. Onze doelstelling is altijd: het project boven verwachting opleveren. Niet op de automatische piloot, maar een echte verandering realiseren voor je medewerkers, je bedrijfsvoering, je organisatie. Dat lukt alleen met een gepassioneerde projectmanager.

En waar herken je dat aan? 

Reken op een projectmanager die z’n theorie beheerst. Up-to-date bekend met alle gangbare projectmethodieken, en vooral heel ervaren in uiteenlopende organisaties. Die zijn er meer. Wat dan het echte verschil maakt? Dat zijn vooral de persoonlijkheid en de kernwaarden die onze projectmanagers erop na houden. Daarom selecteren we streng aan de voordeur. En daarom trainen en begeleiden we projectmanagers om blijvend verschil te maken.

Senior Consultant Patty Janszen Facility Management bij Facilicom Solutions

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Mederwerkers op groepsfoto voor IFM academie
Integrated Facility Management Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions gaat live met de IFM Academie

Bij de integrale contracten van Facilicom Solutions werken medewerkers van meerdere divisies door elkaar heen. Integraal samenwerken ontstaat niet alleen door taakintegratie en kennisverbreding maar begint bij het maken van verbinding. Vanuit die overtuiging is onze IFM Academie opgericht.  

Sander Boeije - Facilicom Solutions
Integrated Facility Management Facility Management
Nieuws

IFM-nieuwe-stijl bij Essent

Van managing agent in het hoofdkantoor in Den Bosch wordt Facilicom Solutions provider van integrated facility management. Een samenwerking die draait om partnership en vertrouwen.

IFM Academie
Integrated Facility Management Facility Management
Artikel

Vernieuwd integraal contract Mediahuis Nederland

Als Mediahuis Nederland in april 2020 alle facilitaire diensten in een integraal contract onderbrengt, valt de keus op Facilicom Solutions.