Projectmanagement

Je hebt een project op de agenda staan voor je bedrijf of organisatie. Je wilt geen vertraging en een doelgericht plan van aanpak. Dat begint met een projectmanager die alle facetten van het project beheerst en bewaakt. Anders gezegd, dat vraagt om een projectmanager van Facilicom Solutions. We hebben ervaren specialisten in huis die van eerste initiatief tot en met oplevering alles uit handen nemen waar jouw medewerkers geen capaciteiten of kwaliteiten voor hebben.

Met een projectmanager van Facilicom Solutions heb je iemand in huis die jouw organisatie ontzorgt. In elke fase van een project kun je op onze support rekenen. Flexibel in de aanpak, resultaatgericht in de uitvoering. Onze doelstelling is altijd: het project boven verwachting opleveren. Niet op de automatische piloot, maar een echte verandering realiseren voor je medewerkers, je bedrijfsvoering, je organisatie. Dat lukt alleen met een gepassioneerde projectmanager.

En waar herken je dat aan? 

Reken op een projectmanager die z’n theorie beheerst. Up-to-date bekend met alle gangbare projectmethodieken, en vooral heel ervaren in uiteenlopende organisaties. Die zijn er meer. Wat dan het echte verschil maakt? Dat zijn vooral de persoonlijkheid en de kernwaarden die onze projectmanagers erop na houden. Daarom selecteren we streng aan de voordeur. En daarom trainen en begeleiden we projectmanagers om blijvend verschil te maken.

Senior Consultant Patty Janszen Facility Management bij Facilicom Solutions

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvol project in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

IFM Academie
Integrated Facility Management Facility Management
Artikel

Vernieuwd integraal contract Mediahuis Nederland

Als Mediahuis Nederland in april 2020 alle facilitaire diensten in een integraal contract onderbrengt, valt de keus op Facilicom Solutions.

World Workplace Europe - The Hybrid Experience
Integrated Facility Management Facility Management
Artikel

Waar gaat het naartoe met het facilitair management van de toekomst?

Tijdens World Workplace Europe ‘22 laat ABN Amro zien waarom zij in 2021 rigoureus voor een andere facilitaire strategie heeft gekozen. Een strategie waarin de derde bank van Nederland van operational excellence naar partner excellence wil gaan: hierin staan staan sociale impact, duurzaamheid en...

Essent gebouw IFM
Integrated Facility Management Facility Management
Blog

Beluister onze podcast over IFM bij Essent

Afgelopen zomer koos energieleverancier Essent opnieuw voor Facilicom Solutions als partner. Dit keer in de vorm van een integrale uitbesteding (IFM). In onze reeks met Essent nemen we je mee van theorie naar praktijk en bieden we je inzicht in de fundamenten van een succesvol IFM-partnership.