Interim Management: de missende schakel in jouw bedrijf

Jouw facilitaire organisatie loopt in ideale omstandigheden op rolletjes. Maar onverwacht valt er een schakel weg. Op zo’n moment heb je geen tijd om de nodige vervanging te vinden. Of je legt net een strategische doelstelling vast en om die te bereiken kun je wel een extra medewerker gebruiken.

Hoe dan ook heb je professionele en efficiënte mankracht nodig. En het liefst zo snel mogelijk. Wij zorgen in een mum van tijd voor de match van een interim manager met jouw facilitaire behoefte. Dus: heb je op korte termijn een facilitair manager, adviseur of verhuiscoördinator nodig? Facilicom Solutions selecteert voor jou met zorg en urgentie de juiste interim professional. 

ONZE EXPERTS  NEEM CONTACT MET ONS OP

Een greep uit onze opdrachtgevers

Logo van ABN AMRO
Logo Fedex
Logo Gemeente Delft
Logo Huntsman
Logo Luxor Theater Rotterdam

Waarom Facilicom?

Bij ons vind je de interim-experts die de kennis en ervaring hebben om facilitaire diensten, medewerkers en contractbeheer aan te sturen. Bij ons vind je professionals in:

 

lamp icon

Inrichting

De inrichting, herinrichting of optimalisatie van je facilitaire organisatie,

documenten icoon

Verhuizing

De organisatie van verhuizingen of verbouwingen.

bliksem

Implementatie

De implementatie van een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) of contractmanagementmodule.

Met meer dan 60 interim managers vind je altijd de specialist die jij zoekt

Jouw uitdaging leggen we naast onze database van interim managers. Met klikgesprekken en ons eigen kennis- en affiniteitenmatrix kiezen wij voor jou de ideale match. We prikken samen een startdatum en de interim manager kan meteen aan de slag!

Ons netwerk telt ruim zestig interim managers, waarmee we al meer dan vijfhonderd opdrachten tot een goed einde brachten. Ze zijn allemaal door de wol geverfd, en hun vaardigheden en professionaliteit worden onderbouwd door hun sterke referenties.

Korte opdracht? Ondersteuning voor langere termijn?

Heb je een korte opdracht of schreef je een visie op lange termijn uit?

Alles is bespreekbaar, vanaf enkele uren per week tot een fulltime bezetting. We hebben bijna een decennium aan ervaring. Daardoor schatten we jouw uitdaging correct in.

We zijn landelijk actief. Wij gaan met jouw uitdagingen aan de slag, waar dan ook in Nederland: van Eindhoven tot Groningen en van Haarlem tot Holten.

60+
Groot netwerk met top-IM'ers
500+
Track record succesvolle opdrachten

Wij bieden je de oplossing 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zorgen we samen voor een succesvol project in je organisatie?
De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Nieuws, blogs en cases