Hospitality & Leisure

Voor horecabedrijven, bungalowparken, attractieparken, schouwburgen en andere recreatievoorzieningen is gastvrijheid cruciaal. Daarnaast willen gasten dat de omgeving schoon en hygiĆ«nisch is en dat de (brand)veiligheid optimaal is gewaarborgd. Dat vraagt om facilitaire partners die graag achter de schermen een grote bijdrage leveren aan het perfect onthalen van gasten.

Facilicom is ervaren in hospitality. Dat merk je niet alleen aan het professionele niveau van onze dienstverlening. Ook zijn gewend om in te spelen op de flexibiliteit die de sector vraagt. Door onze schaalgrootte kunnen we makkelijk meebewegen met wisselende gastenaantallen.

Wij...

  • installeren en onderhouden buffetkasten en tapinstallaties via Tapwacht
  • zorgen voor schone ramen door onze specialistische inzet via Gom
  • garanderen we de (brand)veiligheid van medewerkers en gasten met veiligheidsadviezen via Trigion
  • nemen het  totale facilitaire management over via Facilicom Solutions

Meer weten over onze  sectorspecifieke aanpak?

Neem contact met ons op

Facilicom kind aan huis in horeca en recreatiesector

We installeren en onderhouden buffetkasten en tapinstallaties. Ook garanderen we de (brand)veiligheid van medewerkers en gasten met veiligheidsadviezen, de inzet van camera's, alarm- en brandmeldinstallaties en het bouwen. Reken op onze specialistische inzet bij het wassen van de ramen of het bouwen, renoveren en onderhouden van panden en installaties.