Hospitality-sector schoonmaak

De hospitality-sector stelt hoge eisen aan de schoonmaak en Gom Hospitality begrijpt dat als geen ander. Hygiëne en beleving gaan hand in hand binnen de hospitality. Een theater, een bioscoop, een congrescentrum, een museum of een dagrecreatiepark moet vooral uitnodigend zijn. De beleving van bezoekers is nauw gekoppeld aan een schoon toilet, een hygiënisch schoon tafeltje in het restaurant of een smetteloze vloer in een foyer.

Met Gom Hospitality haal je een schoonmaakbedrijf in huis met ‘gastvrijheid’ als tweede natuur. We weten hoe essentieel een schone en verzorgde omgeving is voor de beleving van je gasten en bezoekers. Wij geven ze een welkom gevoel.

Gom Hospitality: we gaan verder dan schoonmaak

Met Gom Hospitality weet je wat je in huis haalt. We begrijpen hospitality en bieden je:

  • een sectorgeoriënteerde aanpak,
  • een samenwerking die leidt tot aantoonbare meerwaarde in gastbeleving, 
  • een aanpak die bijdraagt aan een verhoging van bezoekersrating en medewerkerstevredenheid,
  • een innovatieve aanpak.

Neem contact met ons op   Benieuwd naar welke dienst voor jou het meest geschikt is?

Deze 3 sectoren maken we stralend schoon

Foto van een zaal van bioscoop Pathé met op het scherm het logo van Pathé.

Theaters en bioscopen

Als opdrachtgever profiteer je van jarenlange ervaring en expertise. We zijn vaste gast bij het AFAS Circustheater en het Beatrix Theater. Ook Pathé-bioscopen is al jarenlang een tevreden opdrachtgever.


Lees meer

Schoonmaakster van Gom is de vloer aan het dweilen in het museum.

Musea en congrescentra

In een museum of congrescentrum springen details extra in het oog. Gom Hospitality weet exact welke details belangrijk zijn. Onze schoonmaak van een museum of congrescentrum sluit naadloos aan op de verwachting van jouw bezoeker.


Lees meer

Schoonmaker van Gom is het raam aan zemen van het haaienverblijf.

Dagrecreatie

De dynamiek van dagrecreatie is een niet te onderschatten factor in schoonmaak. Vandaag druk, morgen rustig. Gom Hospitality heeft de flexibiliteit om snel mee te bewegen met bezoekersaantallen die zelfs per uur kunnen fluctueren.


Lees meer

100% gericht op hospitality

Organisatorisch zijn we helemaal op de schoonmaak van hospitalitybedrijven ingericht. Met een eigen backoffice, met eigen klantmanagers en ook met eigen opleidingen voor medewerkers. We selecteren onze mensen niet alleen op gastgerichtheid, we brengen dat hostmanship ook naar een hoger niveau. Training in hospitality maakt standaard onderdeel uit van onze schoonmaakopleiding. Zodat onze medewerkers er klaar voor zijn om te excelleren in een omgeving waarin de beleving van de bezoeker staat of valt met de details.

Waarom kies je voor sectorspecialist Gom Hospitality?

  • Omdat je een expert zoekt. We komen uitsluitend over de vloer bij opdrachtgevers in de hospitality-sector en weten wat er bij jou speelt.
  • Omdat je flexibiliteit wilt. Bezoekersaantallen fluctueren vaak per dag, wij passen ons daar op aan. 
  • Omdat het efficiënter moet. Klantspecifieke schoonmaakprogramma’s houden de balans tussen kosten en hygiëne in evenwicht.
  • Omdat je innovatie zoekt. Vernieuwingen met toegevoegde waarde vinden bij ons snel hun weg naar de werkvloer.
  • Omdat je een proactieve aanpak verwacht. Onze medewerkers zijn erin getraind om continu te kijken hoe het nog beter kan en te denken als lid van je team.

Zoek je hospitality schoonmaak met net dat beetje extra?

Logo van Flex

Een flexibele inzet met FLEX

In een hospitality-omgeving is de bezetting niet altijd voorspelbaar. Krijg je onverwachts meer gasten en bezoekers dan vooraf was ingeschat? Met FLEX van Gom spelen we probleemloos in op je veranderende behoefte.

een medewerker van Magnifique, gekleed in overhemd en giletje, wijst je de weg

Ook als het Magnifique moet zijn

Stel je de allerhoogste eisen aan de schoonmaakdienstverlening? Anders gezegd, vraag je een beleving en een schoonmaak op vijfsterrenniveau? Ook dan staat Gom Hospitality voor je klaar, met Magnifique.

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen van grote toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van harde vloeren, zachte vloeren én zonnepanelen. Benieuwd naar de verschillende type robots, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is? Lees dan ons gratis online digizine over robotisering in de schoonmaak!

DIGI-ZINE ROBOTISERING

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak in de hospitality-sector? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases