Schoonmaak met meer efficiëncy

Ook in het voortgezet onderwijs doen opdrachtgevers graag elke dag een beroep op Gom Onderwijs. We zijn als geen ander thuis in de specifieke behoeften van scholen. Bijvoorbeeld de grote rol die vervuiling speelt doordat scholieren in kantines en lokalen afval laten slingeren. Ook spelen we flexibel in op je wensen als je een instelling bent met een grote spreiding van locaties, toegespitst op de gebouwspecifieke situatie.

Geen twee scholen in het voortgezet onderwijs zijn gelijk. Daarom gaan we bij Gom Onderwijs ver in het differentiëren van onze aanpak. Niet alleen per onderwijsinstelling, maar ook voor elk van je locaties. Neem alleen al het scholen in nieuwbouw of in oudere gebouwen. Of het onderscheid in aantallen leerlingen per locatie. Die behoeften nemen we mee in een maatwerkaanpak per locatie. Met overal hetzelfde resultaat: een schone leeromgeving voor je scholieren, docenten en ondersteunende medewerkers.

Gedrag veranderen voor meer bewustzijn

Scholieren op het voortgezet onderwijs zijn zich meestal nog niet bewust van hun rol in de vervuiling. Zwerfvuil binnen en buiten de school is een extra uitdaging voor schoonmakers. Daarom neemt Gom Onderwijs het voortouw om hen daarop te wijzen, samen met jou als opdrachtgever. Die gedragsverandering bereiken we op een speelse manier, zoals we al hebben aangetoond met de Trash Roulette. Ook andere initiatieven onderzoeken we op hun praktische effect om de hoeveelheid zwerfafval te laten verminderen.

Een persoon houdt een bonnetje vast die door het midden is gescheurd.
vierkante gekleurde doos waar afval ingegooid kan worden en waar mensen een bonnetje voor terugkrijgen waar ze prijzen mee kunnen winnen.
welkomstkleed waarop staat, Welkom in onze kantine Zadkine.
Een jonge vrouw die haar afval weggooit in de trash roulette
2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer dan enkel schoonmaak?

Dan helpen wij je graag. Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op