Schoonmaak voortgezet onderwijs: efficiënt en op maat

Ook in scholen in het voortgezet onderwijs doen opdrachtgevers graag elke dag een beroep op de schoonmaakdiensten van Gom Onderwijs. We zijn als geen ander thuis in de specifieke behoeften van middelbare scholen. 

We weten bijvoorbeeld dat rondslingerend afval vaak een probleem is en we werken altijd met een efficiënte aanpak op maat van je school. Heeft je instelling bijvoorbeeld meerdere locaties? Dan ontwikkelen we voor elk gebouw een specifieke aanpak.

Schoonmaak op maat van je school 

Geen twee scholen in het middelbaar onderwijs zijn hetzelfde. Daarom is onze aanpak bij de schoonmaak in het voortgezet onderwijs ook nooit hetzelfde. Per onderwijsinstelling – en zelfs per locatie – passen we ons aan op de unieke situatie. Nieuwbouw of een ouder gebouw, veel of weinig leerlingen … alles nemen we mee in onze maatwerkaanpak. Ook spelen we flexibel in op je wensen. Met overal hetzelfde resultaat: een schone leeromgeving voor je scholieren, docenten en ondersteunende medewerkers.

Gedragsverandering voor meer bewustzijn

Scholieren op het voortgezet onderwijs zijn zich meestal nog niet bewust van hun rol in de vervuiling. Zwerfvuil binnen en buiten de school is hierdoor een extra uitdaging voor schoonmakers. Daarom neemt Gom Onderwijs het voortouw om hen daarvan bewust te maken, samen met jou als opdrachtgever. 

Die gedragsverandering bereiken we op een speelse manier, zoals we al hebben aangetoond met de Trash Roulette. Ook andere initiatieven onderzoeken we in ons Behavior Learning Lab op hun praktische effect om de hoeveelheid zwerfafval te laten verminderen. Kortom: bij Gom Onderwijs gaan we verder dan schoonmaak alleen. 


ONTDEK HET BEHAVIOR LEARNING LAB

Een persoon houdt een bonnetje vast die door het midden is gescheurd.
vierkante gekleurde doos waar afval ingegooid kan worden en waar mensen een bonnetje voor terugkrijgen waar ze prijzen mee kunnen winnen.
welkomstkleed waarop staat, Welkom in onze kantine Zadkine.
Een jonge vrouw die haar afval weggooit in de trash roulette
2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Méér dan schoonmaak nodig voor het voortgezet onderwijs?

We helpen je graag om ook bij jouw instelling in het voortgezet onderwijs een schone en prettige omgeving te creëren voor iedereen. Vul het contactformulier in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om – geheel vrijblijvend – onze werkwijze te bespreken..

Neem contact met ons op