Glasbewassing en gevelonderhoud

Bezoekers nemen de uitstraling van je pand mee in de beoordeling van je bedrijf. De buitenkant is bovendien meestal het eerste wat bezoekers van je bedrijf zien. Met schone ramen en een keurig onderhouden gevel maak je een goede indruk. Professionele en periodieke glasbewassing en gevelonderhoud is dus belangrijk. Het draagt bovendien bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomt hoge (onverwachte) kosten.

De glazenwassers en gevelspecialisten van Gom Specialistische Reiniging helpen je hiermee graag. We beschikken over de gebundelde expertise van twee erkende specialisten: Gom Specialistische Reiniging en Degenaar Gevelonderhoud, dat in 2019 onderdeel is geworden van Gom.

Wil je meer weten?

Download onze productsheet als je meer wilt weten over glas- en gevelreiniging van Gom Specialistische Reiniging of 

Neem contact met ons op

 

Schakel ons in voor:

  • Glasbewassing en polijsten van ramen.
  • Verwijderen van graffiti.
  • Reinigen en conserveren kozijnen.
  • Legen en reinigen daken en goten.
  • Reinigen van rolluiken (binnen- en buitenkant).
  • Reinigen van reclamezuilen en lichtreclame.
  • Reinigen van zonnepanelen (behoud van rendement).
  • Reinigen van alle soorten gevels (o.a. steenachtige en gevelbeplating).

Waarom kiezen voor onze glazenwassers en gevelspecialisten?

Advies op maat

Van onze specialisten mag je een professioneel advies verwachten over de optimale onderhoudsmethode en de ideale frequentie.

Naast de periodieke glasbewassing impregneren we de omlijstingen of de gevel, zodat ze bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

 

Van alle markten thuis

We hebben ervaring met uiteenlopende soorten gevels: van golfplaten gevelbeplating tot een bakstenen gevel, van trespabeplating tot een betonnen gevel. Met die expertise kunnen we je op maat adviseren.

We weten niet alleen hoe we je gevel moeten schoonhouden. Het aanbrengen van coatings, conserveren of hydrofoberen zijn minstens zo belangrijk.

 

Jarenlange ervaring

Al meer dan een halve eeuw is Gom Specialistische Reiniging een vertrouwde naam in glasbewassing, gevelonderhoud en bijbehorende werkzaamheden. Met ruim veertig jaar doet Degenaar Gevelonderhoud daar niet voor onder. De bundeling van de twee bedrijven creëert niet alleen schaalvoordelen, ook wordt er actief kennis uitgewisseld en versterken ze elkaar op meerdere fronten.

Verleng de levensduur van je gevels en ramen

Regelmatig de ramen laten wassen, verwijdert zichtbaar en onzichtbaar vuil. En dat verlengt de levensduur van glas en de kozijnen, die we trouwens ook voor je reinigen. Als ramen verzuurd zijn door weersinvloeden of lekkage van gevels is polijsten een optie. Een oplossing die meestal goedkoper is dan het vervangen van je glas.

Gom Specialistische reiniging: een totaalpakket

Wist je trouwens dat onze expertise nog verder gaat dan gevels en ramen? Je kan Gom Specialistische Reiniging bijvoorbeeld ook inschakelen om je zonnepanelen te reinigen of om het interieur van je kantoor er weer als nieuw uit te laten zien. Ontdek hier al onze specialisaties.

Neem contact met ons op   Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met de glasbewassing en gevelonderhoud?