Glasbewassing en gevelonderhoud

Jouw gevel, onze zorg

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het vakkundig, verantwoord en efficiënt uitvoeren van glasbewassing, gevelonderhoud en gevelrenovatie voor gebouwen in heel Nederland. Ook de kennis van Degenaar Gevelonderhoud hebben we  - sinds 2019 al - geïntegreerd in onze expertise. Ons gespecialiseerde team van vaste en ervaren professionals staat garant voor de beste oplossingen en maximale klanttevredenheid.

Bij Gom Glas- en Gevelonderhoud begrijpen we hoe belangrijk het is om de uitstraling van je gebouw te behouden. Een schone en representatieve gevel en ramen zijn essentieel om een goede indruk te maken op bezoekers en om toekomstige problemen en onverwachte kosten te voorkomen.

Onze diensten

Medewerker Gom bezig met glasbewassing gevel

Glasbewassing

Je gebouw is je visitekaartje. Glasbewassing is onmisbaar voor een mooie en schone gevel. Wij zorgen voor reiniging: binnen én buiten.

Gom Specialistische Reiniging - Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Is je gevel toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Wij reinigen, beschermen en conserveren gevels, aluminium en kunststof gevelelementen, metselwerk en beton. 

Gom Specialistische Reiniging - Gevelrenovatie - Vooraanzicht gevel

Gevelrenovatie

Schade door slecht onderhoud, brand of inbraak? Wij zorgen ervoor dat de gevel vakkundig wordt hersteld en er weer als nieuw uitziet.

Veiligheid staat voorop

Bij Gom Glas- en Gevelonderhoud staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, VCA-gecertificeerd en bekwaam in het werken op hoogte. We volgen strikt alle ARBO-eisen en -richtlijnen en zorgen ervoor dat al onze materialen aan de hoogste normen voldoen.

Onze certificaten

overzicht-klanten-gom-glas-en-gevelonderhoud

 

Onze klanten - Glas- en gevelonderhoud

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Wil je meer weten?

Download onze productsheet als je meer wilt weten over glas- en gevelreiniging van Gom Specialistische Reiniging of 

Neem contact met ons op

 

Gom Specialistische reiniging: een totaalpakket

Wist je trouwens dat onze expertise nog verder gaat dan gevels en ramen? Je kan Gom Specialistische Reiniging bijvoorbeeld ook inschakelen om je zonnepanelen te reinigen of om het interieur van je kantoor er weer als nieuw uit te laten zien. Ontdek hier al onze specialisaties.

Neem contact op met onze expert

Maxime Dubbeld

Maxime Dubbeld

Onze glas- en gevelonderhoud expert Maxime Dubbeld geeft je graag alle nodige informatie. Vul het formulier in en neem vrijblijvend contact met haar op.