Werken bij Food&i

Werken bij Food&i wortel

Volop groeien én impact creëren. Doe jij mee met onze Food Revolutie?

Natuurlijk wil je boeiend werk en talloze groeikansen. En dan nog liefst binnen een leuk team. Maar je wil ook impact creëren, voor de wereld en voor je medemens. Al eens van Food&i gehoord? Als jong en ambitieus onderdeel van de Facilicom-groep gaan wij voor een echte food revolutie. We helpen bedrijven om hun medewerkers een gezond en duurzaam menu voor te schotelen. Dat doen we met lokale, smaakvolle producten waar we echt achter staan en met vernieuwende oplossingen – van complete restaurants tot slimme bestelapps.

Zo’n food revolutie zet je niet in je eentje in gang. Het succes ervan wordt vooral bepaald door onze mensen: rasechte foodies met lef en zin om uitdagingen aan te pakken, met aandacht voor wat écht telt en met heel veel passie voor lekker eten en drinken. Voel jij je geroepen?

Heb jij de Food&i driveWil je samen met ons de food revolutie ontketenen? Dan willen wij je leren kennen! 

Ons aanbod

Bij Food&i gaan we voor meer duurzaamheid, gezondheid en geluk op de werkvloer. Bij onze gasten en opdrachtgevers, maar ook bij onze eigen mensen. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt in je job en dat je kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf, binnen een hecht team van gemotiveerde foodies zoals jij. Daarom zetten we in op duurzame werkrelaties binnen een dynamische werkomgeving, waarin we elkaar stimuleren om kansen te zien én te grijpen. Je wordt echt betrokken en krijgt genoeg ruimte om zelf uitdagingen aan te pakken in een organisatie met korte lijnen en open communicatie.

Bovendien kun je rekenen op verschillende opleidingsmogelijkheden, een marktconform loon en secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met je ervaring. Je combineert meteen ook het plezier van werken in de horeca met stabiele, regelmatige werkuren. Dat alles in een inspirerend en jong bedrijf binnen de stabiele Facilicom-groep.

Wij zijn Food&i