Food&i is het jonge en ambitieuze onderdeel van de Facilicom-groep vol energie, enthousiasme en een vernieuwende kijk op eten en drinken. Een scale up met de vrijheid om te ondernemen en een stabiel familiebedrijf als basis. 

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Het is onze missie om elke dag onze gasten te laten genieten van lekker eten en drinken dat goed is voor mens en planeet, terwijl we bewuste keuzes stap voor stap makkelijker maken. Daarom gaan wij vol voor gezond en duurzaam eten, maar we maken het wel onweerstaanbaar lekker.  Verandering lukt namelijk pas echt, als het ook lekker is. 

Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i. Het succes wordt vooral bepaald door onze mensen: rasechte foodies met lef en energie om uitdagingen aan te pakken, met aandacht voor wat écht telt en met heel veel passie voor lekker eten en drinken. 

Vrouw geniet van gezonde lunch met noedels Food&i

Wat maakt Food&i uniek?

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor mens en planeet. Als jong en ambitieus onderdeel van Facilicom werken we dan ook voor klanten die openstaan voor een gevarieerd, gezond en duurzaam aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en bewuste keuzes stap voor stap makkelijker maken. 
 

Samen krijgen we het voor elkaar 

We zijn foodies die samenwerken om impact te maken op een nieuwe manier van ontmoeten, eten en drinken. Maar naast onze passie voor eten, willen we ook impact maken op elkaar. Iedereen is even belangrijk: daarom stimuleren we elkaar om kansen te zien én te grijpen. We houden van teamwork, lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. 


Een job in de horeca zonder lange en onregelmatige uren? Welkom bij Food&i!

Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft, maar de lastige werkuren maken het niet altijd mogelijk om enthousiast te blijven rond deze passie? Bij Food&i werk je voor een bedrijfsrestaurant waarbij er geen weekendwerk of late uren van toepassing zijn. Zo heb je nog tijd genoeg om naast het werk, ook thuis van je eten te genieten! 

Vrijheid om te ondernemen

Wij zijn een team vol met energie, enthousiasme en een vernieuwende kijk op eten en drinken. Ben je creatief, flexibel en een echte problem-solver? Dan kan je bij ons meedenken en meewerken aan de vormgeving van Food&i van de toekomst. Laat je creatieve geest de vrije loop.

 

Transparante communicatie

Een goede band met je collega’s en leidinggevende maakt het werk zoveel leuker. Daarom hechten we veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Bij ons werk je samen, niet in hokjes. Hiërarchie staat samenwerking niet in de weg. Dankzij onze vlakke organisatie en korte lijnen heb je direct contact met je leidinggevende. Iedereen wordt gehoord, voelt zich gewaardeerd en doet ertoe. Zo staan we altijd een stapje dichter bij elkaar.
 

Groeimogelijkheid

Lef hebben, durven experimenteren en durven doen: dat is waar het om draait. Elke fout is een les die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. En bij Food&i staat persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop.

Werken bij Food&i

 

 

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.


Mariska, medewerker Food&i

Onderdeel van Facilicom

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek. En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je als foodie zin om als receptionist(e) of administratief bediende aan de slag te gaan? Go get ’em tiger!