Werken bij Food&i

Over Food&i 

Food&i is het nieuwe hippe Benelux Food & Beverage bedrijf van Facilicom. Een scale up met de vrijheid om te ondernemen en een stabiel familiebedrijf als basis. Wij gaan voor food met impact: impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. 

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i.

Wij gaan voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En we zijn op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Zet onze foodrevolutie mee in gang en ontdek wat het betekent om te werken bij Food&i.

Vrouw geniet van gezonde lunch met noedels Food&i

Wat maakt Food&i uniek?

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom werken we dan ook voor klanten die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Samen krijgen we het voor elkaar 

We zijn foodies die samenwerken om impact te maken op een nieuwe manier van ontmoeten, eten en drinken. Maar naast onze passie voor eten, willen we ook impact maken op elkaar. Iedereen is even belangrijk: daarom stimuleren we elkaar om kansen te zien én te grijpen. We houden van teamwork, lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer.

Vanaf dag één werd ik aangemoedigd om mee te denken met de klant. Het is heel motiverend om meer gezonde en duurzame bedrijfscatering mogelijk te maken.

Mariska, medewerker Food&i

Een job in de horeca zonder lange en onregelmatige uren? Welkom bij Food&i!

Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding te maken heeft maar de lastige werkuren maken het niet altijd mogelijk om enthousiast te blijven rond deze passie? Bij Food&i werk je voor een bedrijfsrestaurant waarbij er geen weekendwerk of late uren van toepassing zijn. Zo heb je nog tijd genoeg om naast het werk, ook thuis van je eten te genieten! 

Vrijheid om te ondernemen

Food&i is een nieuwe divisie binnen een gevestigd bedrijf dat zichzelf helemaal aan het heruitvinden is. Ben je creatief, flexibel en een echte problem-solver? Dan kan je bij ons meedenken en meewerken aan de vormgeving van Food&i van de toekomst. Laat je creatieve geest de vrije loop.

collega's lachen tijdens lunch

Transparante communicatie

Een goede relatie met zowel je collega’s als met je leidinggevende is een must. Wij streven dan ook naar een transparante en open communicatie. We werken constructief samen over de hiërarchische grenzen heen. Dankzij de vlakke organisatie en korte lijnen is er direct contact met je leidinggevende: zo wordt iedereen gehoord, hoort iedereen erbij en is ieders mening van belang. Op deze manier staan we allemaal een stapje dichter bij elkaar.

Groeimogelijkheid

Lef hebben, durven experimenteren en durven doen: dat is waar het om draait. Elke fout is een les die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. En bij Food&i staat persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop.

Wil je komen werken bij Food&i?

Dan maak je deel uit van een nieuwe speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen en met één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten. 

Onderdeel van Facilicom

Als onderdeel van een groot familiebedrijf, kan je rekenen op een stabiele fundering en oneindige mogelijkheden. Facilicom is een bedrijf van mensen, voor mensen: daarom vindt iedereen hier altijd zijn of haar plek. En die plek beperkt zich niet tot je eigen afdeling of divisie. Heb je als foodie zin om als receptionist(e) of administratief bediende aan de slag te gaan? Go get ’em tiger!

Wij zijn Food&i