Onze visie

Wij geloven in een wereld waarin gezond en duurzaam eten vanzelfsprekend is – aantrekkelijk, toegankelijk en met een positieve impact op mens en planeet. Maar écht veranderen lukt alleen als goed eten ook echt lekker is. Daarom combineren we smaak, gezondheid en duurzaamheid in een aanbod dat past bij elke gast en organisatie. Geen eenheidsworst, maar op maat gemaakte oplossingen die helpen om stap voor stap bewuster te kiezen.

Bij Food&i gaat voeding verder dan een maaltijd, het is energie, beleving en een kans om impact te maken. We zorgen ervoor dat medewerkers niet alleen gezond en puur kunnen eten, maar ook dat die keuzes makkelijk en vanzelfsprekend worden. Door te werken met duurzame, seizoensgebonden producten en in te zetten op innovatie en flexibiliteit, maken we het verschil. Niet als trend of extraatje, maar als een fundamentele verandering in de manier waarop we eten benaderen.

Impact op je medewerkers

Impact op je werknemers

Food met impact is essentieel voor gemotiveerde medewerkers. Daarom zorgen we ervoor dat je mensen lekker én gezond eten. Elke dag bieden we hen nieuwe smaken op basis van pure, lokale ingrediënten: goed voor lichaam en geest. We nemen hen ook graag mee op een reis waarop ze nieuwe smaken ontdekken en bewuster gaan eten. Bovendien kunnen we hen telkens opnieuw een hoogstpersoonlijk en gevarieerd menu aanbieden. Eten op het werk was nog nooit zo leuk. 

Impact op je bedrijf

Impact op je bedrijf

De liefde gaat door de maag, zo luidt het spreekwoord. De liefde voor je bedrijf dus ook. We zorgen er niet alleen voor dat je mensen beter en gezonder eten: we maken het ook makkelijk om voorkeuren aan te geven en te bestellen via onze app. Op die manier leren we meteen bij over de wensen van je medewerkers en kunnen we suggesties op maat doen. 

Impact op onze planeet

Impact op onze planeet

Bij alles wat we doen, gaan we voor een zo klein mogelijke footprint. Van ons menu tot ons platform: bij Food&i streven we altijd naar een ecosysteem waarin circulariteit centraal staat. In de praktijk wil dat zeggen dat we voedselverspilling tegengaan, onder meer door op maat aan te leveren en door overschotten verantwoord en veilig te verwerken. Onze slimme technologieën bezorgen ons de inzichten die daarvoor nodig zijn. Verder kiezen we voor lokale producten en omarmen we partners die sociaal verantwoord ondernemen.

Ontdek hoe Food&i het verschil maakt

Ga ook voor gezonde, duurzame catering in je bedrijf.
Contacteer ons meteen voor een voorstel op maat.
 

Neem contact met ons op