Met ons digitaal platform maken we catering niet alleen meetbaar, maar ook efficiënter en duurzamer. Door data slim te benutten, zorgen we voor meer tevredenheid bij je medewerkers en minimaliseren we food waste. Zo maken we samen impact, hap voor hap.

Food&i zorgt ervoor dat je medewerkers anders en beter gaan eten. Met een gezonder, meer duurzaam aanbod op maat van ieders voorkeur. We kiezen consistent voor gezond en duurzaam eten, en we maken het ook nog eens onweerstaanbaar lekker. Verandering lukt namelijk pas echt, als het ook lekker is. En dat is voor iedere gast en ieder bedrijf net weer iets anders. Omdat smaken nu eenmaal verschillen. 

Om aan de wensen van iedere bedrijf te kunnen voldoen, zetten we in op digitale oplossingen, die catering binnen elk bedrijf meetbaar en doeltreffend maakt. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde keuzes of de mogelijkheid  voor  een avondmaaltijd, onze technologische benadering van catering verandert de manier waarop jij en je medewerkers van eten genieten. Ontdek hier hoe we dat doen.

Van inzichten naar impact

Food&i biedt bedrijven een slimme en flexibele cateringoplossing, waarbij medewerkers zelf kiezen hoe ze hun eten en drinken aankopen. In het restaurant kunnen ze afrekenen aan de kassa of eenvoudig bestellen via de app. Voor extra gemak bieden we ook de Smart Fridge, een slimme koelkast die producten automatisch registreert en afrekent – ideaal voor snelle en flexibele consumptie op de werkvloer.

Alle betaal- en bestelopties worden gekoppeld aan één centraal digitaal platform. Dit biedt een 360° inzicht in de cateringactiviteiten binnen jouw bedrijf, waardoor je niet alleen meer grip krijgt op consumptiepatronen, maar ook food waste kunt minimaliseren en de tevredenheid van medewerkers vergroot door het bieden van een passend aanbod aan de hand van hun wensen.

vrouw haalt maaltijd uit foodwall

Altijd lekker en gezond eten dankzij onze schaalbare aanpak

Bij Food&i vinden we dat je medewerkers altijd lekker, gezond en duurzaam moeten kunnen eten. Maar we houden ook rekening met het budgettaire plaatje van je bedrijf én met de toekomst van onze planeet. Zo hoef je op minder drukke dagen geen bedrijfsrestaurant open te houden: onze smart fridge voorziet op zulke momenten toch een lekker vers aanbod voor de aanwezige collega’s. En wat met de gerechten die op het einde van de dag overblijven? Die halen je medewerkers netjes en veilig verpakt uit de smart fridge - zo hebben ze meteen een maaltijd voor de thuiswerkdag die volgt. 

Kortom: onze schaalbare, flexibele aanpak zorgt voor meer interne tevredenheid en minder verspilling..


Meer catering op maat, minder waste

Dankzij ons centrale digitale platform weten we exact hoeveel – en welke – producten worden aangekocht door je medewerkers. Deze inzichten worden vervolgens gekoppeld aan ons inkoopprogramma. 

Zo kunnen we het aanbod binnen je bedrijf helemaal afstemmen op de voorkeuren van jouw medewerkers. Met een hoger engagement als resultaat: ook de liefde voor het bedrijf gaat door de maag. 

Bovendien worden zo geen overbodige producten meer aangekocht, met zero waste als resultaat. Dat is goed voor je budget én voor de planeet.

Ga ook voor meer efficiëntie en minder waste

Het digitaal platform van Food&i heeft een positieve impact op je bedrijf, je medewerkers én onze planeet.
We vertellen je er graag meer over!!
 

Neem contact met ons op