Gom Onderwijs: je schoonmaakpartner voor het mbo

Als het over het middelbaar beroepsonderwijs gaat, hoor je de naam Gom Onderwijs vaak vallen. We zijn namelijk niet alleen de schoonmaakpartner van diverse prominente mbo-instellingen; we dragen zelf ook een steentje bij aan het onderwijs zelf. Ontdek er alles over!

Ontdek onze aanpak op maat voor beroepsonderwijs

Als het gaat om de schoonmaak van beroepsonderwijs, dan werken we altijd met een aanpak op maat. Elke mbo-instellingen – en zelfs elke locatie – is immers anders. Heb je nieuwbouw of oudbouw, heb je een grote of kleine locatie, geef je theoretisch of praktisch onderwijs en kies je voor resultaatgerichte of inspanningsgerichte schoonmaak? Bij Gom Onderwijs passen we onze aanpak altijd aan op je situatie. 

Voor veel mbo-instellingen is onze schaalgrootte bovendien een voordeel. Eén opdrachtgever heeft vaak tientallen locaties en wij spelen moeiteloos in op de complexe, logistieke uitdagingen die dit biedt.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

 

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen? Vul het contactformulier in en dan bellen wij je terug om – geheel vrijblijvend – onze werkwijze toe te lichten.

Ik wil meer weten

We delen onze expertise graag

Met onze uitgebreide ervaring met schoonmaak in het onderwijs en andere sectoren, zijn we meer dan alleen je schoonmaakpartner. We zijn ook je kennispartner. Onze expertise over schoonmaakmethoden, aanbestedingsvormen en hospitality breidt zich elke dag uit. In kennissessies delen we deze kennis graag binnen de onderwijssector. Samen met collega-onderwijsspecialisten en facilitair managers wissel je ervaringen uit en deel je best practices.

Onze rol in het onderwijs

Als schoonmaakpartner van het onderwijs en ervaringsdeskundige willen we ook bijdragen aan het onderwijs zelf. Voor mbo’ers op verschillende niveaus kan de schoonmaaksector een opstap zijn naar een betaalde baan. Zo ontwikkelden we samen met onderwijsinstellingen onze eigen lesmodules om ervoor te zorgen dat facilitaire opleidingen nog beter aansluiten bij de praktijk. 

Ook geven we mbo-studenten graag op andere manieren een kijkje in de keuken. Stages en afstudeerprojecten geven hen inzicht in het facilitaire werkveld. En met het baanbrekende project YoungFlex laten we mbo-studenten zelfs de praktijk van een écht schoonmaakbedrijf ervaren.

een portretfoto van Pim van der Ven

YoungFlex in de praktijk

De 24-jarige Pim van der Ven keerde – vijf jaar na zijn deelname aan Youngflex – terug bij Gom Onderwijs. Als rayonleider heeft hij nu de regie over de schoonmaak in een aantal onderwijsinstellingen.

Lees meer