Gom Onderwijs, niet alleen schoonmaakpartner maar ook onderwijspartner

Logisch dat je de naam van Gom Onderwijs opvallend vaak tegen komt als het over het middelbaar beroepsonderwijs gaat. We zijn er niet alleen trots op prominente mbo-instellingen op onze klantenlijst te hebben, we zijn niet minder trots op ons aandeel in het onderwijs zelf. Met opvallende initiatieven dragen we eraan bij dat de facilitaire opleiding nog beter bij de praktijk aansluit. Ook helpen we mbo-scholieren aan stages, afstudeeropdrachten en werk.

2 medewerksters van Gom maken de geel-oranje-rood gekleurde schoolkluisjes schoon, de een de deurtjes met een doekje, de ander met een stofwisser de bovenkant de de kluisjes

De grootte van veel mbo-instellingen is een belangrijke reden om voor een schoonmaakpartner met schaalgrootte te kiezen: Gom Onderwijs. Bij één en dezelfde opdrachtgever komen we niet zelden enkele tientallen locaties tegen. Inspelen op die complexe logistiek doen we graag en goed. Net zoals we het schoonmaakprogramma specifiek inrichten per locatie. 

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Heb je nieuwbouw of oudbouw, heb je een grote of kleine locatie, geef je theoretisch of praktisch onderwijs en kies je voor resultaatgericht of inspanningsgericht? Gom Onderwijs vult het graag op maat voor je in. Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Contactformulier

Schoonmaakexpertise delen

Met die ervaring zijn we meer dan alleen maar je vaste schoonmaakbedrijf. We zijn ook je kennispartner. Eén die je laat meedelen in de expertise die we elke dag verder uitbreiden. Expertise over schoonmaakmethoden, over aanbestedingsvormen, over hospitality. Expertise die we - in kennissessies - ook graag delen in de sector. Samen met collega-onderwijsspecialisten en facilitair managers wissel je ervaringen uit en deel je best practices.

Onze rol in het curriculum

Als schoonmaakpartner onderkennen we ook de rol die we kunnen spelen op onderwijsgebied. Voor mbo’ers op verschillende niveaus kan de schoonmaaksector een opstap zijn naar een betaalde baan. Zo ontwikkelden we samen met onderwijsinstellingen eigen lesmodules. Ook geven we mbo-studenten graag op andere manieren een kijkje in de keuken. Stages en afstudeerprojecten geven hen inzicht in het facilitaire werkveld. En met het baanbrekende project YoungFlex laten we mbo-studenten zelfs de praktijk van een écht schoonmaakbedrijf ervaren.

een portretfoto van Pim van der Ven

Lees bijvoorbeeld het verhaal van de 24-jarige Pim van der Ven; vijf jaar na Youngflex is hij teruggekeerd bij Gom Onderwijs en heeft hij de regie over de schoonmaak in een aantal onderwijsinstellingen.

Lees meer