Trigion creëert veiligheid

In een snelveranderende wereld worden we continu geconfronteerd met nieuwe risico’s. Dat vraagt om maatwerk en snel kunnen anticiperen op veranderingen.

Met een combinatie van mens, technologie en (data)intelligentie creëren wij veiligheid, zodat mensen onbezorgd kunnen werken, wonen en leven. 

Onze diensten

Mannelijke beveiliger staat in de aula van het Albeda College bij de kluisjes geposeerd.

Beveiligingsdiensten

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. We zijn breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Vrouwlijke Trigion collega die een telefoon vast heeft waar ze Track en Trace op volgt.

Technologie

Wij leveren, installeren en onderhouden systemen voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

Mannelijke beveiliger in uniform legt aan mannelijke beveiliger met een veiligheidshesje uit wat de situatie is. Zij staan samen op het perron van een treinstation.

Monitoring & Response

Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Twee BOA's die de situatie onder controle hebben.

Toezicht & Handhaving (BOA)

Trigion ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houden straten en buurten schoon, heel en veilig.

Mannelijke beveiliger werkt op een muziek festival en staat voor de zaal waar het festival plaatsvindt. Hij heeft een uniform aan, lacht naar de camera, maar kijkt opzij.

Crowd Management

Bij grote groepen mensen, tijdens een evenement bijvoorbeeld, zorgt Trigion voor veiligheid en begeleidt actief publieksstromen.

 

Man in pak zit achter een laptop en er komt een beeld naar voren me teen slot daarop. Deze afbeelding geeft weer dat er een wachtwoord is ingevoerd.

Cyber Security

Samen met Hoffmann biedt Trigion een integrale oplossing voor cyberveiligheid, gericht op informatiesystemen, processen, én mensen.

 

Een verkeersbegeleider in een oranje en blauw uniform plaatst een verkeersrek op de straat.

Verkeer & Logistiek

Bouw- en infraprojecten, evenementen, openbaar vervoer, bruggen en sluizen, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk.

 

Mannelijke beveiliger in uniform helpt mannelijke bezoeker opweg met de juiste wandelroute naar zijn bestemming binnen het kantoorpand.

Management & Consultancy

Wij geven advies op gebied van riskmanagement en fraude &integriteit en kunnen opleidingen en interim professionals faciliteren.

Twee centralisten bekijken de inkomende meldingen op het beeldscherm op de AlarmServiceCentrale.

Next level beveiligen

We leveren, installeren en onderhouden systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety.

 

Neem contact met ons op  Benieuwd naar welke dienst voor jou geschikt is?

vier medewerkers van Embrace staan naast elkaar en kijken in de camera.

Embrace Hospitality Services laat je welkom voelen

Bij Embrace ben je welkom voor brede ondersteuning op hospitalitygebied. Samen brengen we in kaart wat het belang van hospitality voor je is. Die inventarisatie is de basis voor een advies over de optimale invulling.

Lees meer over Embrace

Jigseye thematiek

Visie op veiligheid

We werken meer vanuit huis; bezoekersstromen in panden en openbare ruimte veranderen. Het draait veel meer om het creëren van een veilige omgeving passend bij de huidige maatschappij.

Onze visie

Mannelijke Trigion collega in vrijetijdskleding kijkt linksboven naar buiten

Trigion. De Veilig Keuze.

Trigion creëert veiligheid en draagt bij aan een inspirerende omgeving waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn. Wil je weten hoe wij dat doen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!