Food met impact

Voor minder doen we het niet. 

Bij Food&i zorgen we elke dag voor lekkere, veelzijdige en efficiënte bedrijfscatering. Maar we doen nog zoveel meer. Want we gaan bovenal voor food met impact. We zorgen ervoor dat je werknemers gezond, puur en gepersonaliseerd kunnen eten. Zodat jouw bedrijf draait op mensen die zich goed voelen en het beste van zichzelf geven. Evengoed gaan we voor een positieve impact op onze planeet, door zo veel mogelijk duurzame keuzes te maken. Niet als leuk extraatje, maar als essentieel onderdeel van onze dagelijkse werking.

Benieuwd naar wat Food&i voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op

Impact op je werknemers

Food met impact is essentieel voor gemotiveerde medewerkers. Daarom zorgen we ervoor dat je mensen lekker én gezond eten. Elke dag bieden we hen nieuwe smaken op basis van pure, lokale ingrediënten: goed voor lichaam en geest. We nemen hen ook graag mee op een reis waarop ze nieuwe smaken ontdekken en bewuster gaan eten. Bovendien kunnen we hen telkens opnieuw een hoogstpersoonlijk en gevarieerd menu aanbieden. Eten op het werk was nog nooit zo leuk. 

Impact op je bedrijf

De liefde gaat door de maag, zo luidt het spreekwoord. De liefde voor je bedrijf dus ook. We zorgen er niet alleen voor dat je mensen beter en gezonder eten: we maken het ook makkelijk om voorkeuren aan te geven en te bestellen via onze app. Op die manier leren we meteen bij over de wensen van je medewerkers en kunnen we suggesties op maat doen. Of hoe je bedrijf meteen volop de vruchten plukt van onze digitale oplossingen.

Impact op onze planeet 

Bij alles wat we doen, gaan we voor een zo klein mogelijke footprint. Van ons menu tot ons platform: bij Food&i streven we altijd naar een ecosysteem waarin circulariteit centraal staat. In de praktijk wil dat zeggen dat we voedselverspilling tegengaan, onder meer door op maat aan te leveren en door overschotten verantwoord en veilig te verwerken. Onze slimme technologieën bezorgen ons de inzichten die daarvoor nodig zijn. Verder kiezen we voor lokale producten en omarmen we partners die sociaal verantwoord ondernemen.

Ontdek hoe Food&i het verschil maakt

Ga ook voor gezonde, duurzame en slimme catering in je bedrijf.
Contacteer ons meteen voor een voorstel op maat.