Vastgoed verduurzamen met een praktische blik

Vastgoed móet niet alleen duurzamer, het kán ook duurzamer. Nog te vaak ligt de focus op de eventuele extra kosten die duurzame maatregelen met zich mee brengen. Veel minder belicht is de besparing die je als woningcorporatie of vastgoedbeheerder er door kunt realiseren. Niet alleen door minder uit te geven aan energie of water, maar ook door de noodzakelijke modernisering van gebouwdelen of technische installaties samen te laten vallen met duurzame ingrepen.

Die praktische denkwijze is typisch Breijer.

Verduurzaming bij Breijer.

Kunnen we je ergens bij helpen?  Laat het ons weten

Voor Breijer is duurzaamheid niets nieuws. We zijn het altijd al gewend bij het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, om kostbaar bezit een maximale - technische - levensduur te garanderen.

Duurzaamheid vraagt tegenwoordig ook om het besparen op energie of het gebruik van materialen die circulair zijn. Daarin zijn we specialist. Onderdeel van onze efficiënte aanpak is dat we het planmatig onderhoud en de gewenste verduurzaming zoveel mogelijk laten samenvallen.

Verduurzaming bij Breijer.

Integraal duurzaam

Met meerdere disciplines onder één dak heb je aan Breijer ook een partner die projecten integraal kan aanpakken.

Bouwkundige verduurzaming, zoals glas, schil, kierdichtheid, isolatie en de verduurzaming van installaties gaan daarin hand in hand.

Scenario’s voor verduurzaming

Heldere scenario’s maken de financiële consequenties van keuzes én de bijbehorende 'footprint' inzichtelijk en betrouwbaar. We hebben immers al ervaring met uiteenlopende duurzame ingrepen om die expertise te vertalen in duidelijke cijfers. Energiemanagement is niet voor niets één van onze specialisaties.

Zo helpen we je effectief om je duurzaamheidsdoelstellingen te bepalen én te realiseren.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Over welke 'cost of ownership' praten we bij maatregel A of optie B?

Als woningcorporatie of vastgoedbeheerder wil je graag zekerheid over je investering.

Neem contact met ons op

Laatste nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.