Ventilatietechniek voor een gezond binnenmilieu

Het binnenklimaat staat meer dan ooit in de belangstelling, met de gevolgen van Covid-19 nog vers in het geheugen. Bij Breijer lag de focus altijd al op het binnenmilieu. We zijn dé experts in de montage, het onderhoud en de renovatie van ventilatie- en luchtbehandelingssystemen. Die expertise helpt woningcorporaties aan gezonde bewoners en vastgoedbeheerders aan tevreden kantoorgebruikers.

Ook als installatiebedrijf heb je met Breijer de zekerheid van een beter binnenmilieu.

Van ontwerp en installatie tot onderhoud ontzorgen we opdrachtgevers. Met 30 jaar ervaring in het binnenklimaat weten we waar we over praten. Die kennis brengen we in de praktijk van A tot Z. Expertise van het binnenklimaat is de laatste jaren alleen maar waardevoller geworden. Ventileren is beter voor de gezondheid en bespaart energie! Ook wordt optimale ventilatie steeds vaker genoemd om mogelijke besmetting door virussen - zoals Covid 19 - te voorkomen.

Benieuwd hoe wij je binnenmileu kunnen optimaliseren?    Neem contact met ons op

Partner voor de zakelijke markt

Breijer neemt de werking van ventilatiesystemen serieus. We installeren, renoveren, optimaliseren en onderhouden alle merken mechanische systemen voor de zakelijke markt. Niet allen ventilatoren, maar alle factoren die van invloed zijn op het binnenklimaat:

  • de luchttoever (bijvoorbeeld via raamroosters, ramen of toevoerkanalen)
  • de overstroom (roosters in badkamerdeuren of spleten onder deuren van toilet, badkamer, woon- en slaapkamers)
Ventilatietechniek bij Breijer.

Onderhoud zonder omkijken

Natuurlijk kun je à la minute op onze klimaatspecialisten rekenen bij een storing of reparatie. Maar voorkom die kostenpost liever: met preventief onderhoud. Samen inspecteren we de conditie van je systemen en inventariseren we je wensen om die te vertalen in een meerjarenonderhoudsplan op maat. Een plan dat rekening houdt met beschikbare budgetten en met een optimaal binnenmilieu. En ook een plan dat praktisch is: indien mogelijk sluiten we aan bij isolatiewerkzaamheden die je toch al op het programma had staan.

Ventilatietechniek bij Breijer.

Reinigen ventilatie systemen

Na verloop van tijd zal de werking van mechanisch ventilatiesystemen gaan verminderen. Vervanging is niet altijd de meest voor de hand liggende, beste en goedkoopste oplossing. Door een bestaand systeem professioneel te laten reinigen kan vaak weer een optimaal resultaat worden behaald. Een verbeterd binnenmilieu van de woning door frisse en gezonde lucht in huis. Er kan sprake zijn van het collectief of individueel reinigen van dakventilatoren of boxventilators en het reinigen en opnieuw inregelen van afzuigventielen.

Breijer Ventilatietechniek is bedrijfsvriend van het Longfonds!

Voortrekkers in ventilatie

Onze kennis over het binnenklimaat delen we niet alleen met opdrachtgevers.

Binnen de branchevereniging Binnenklimaat Nederland zijn we één van de partijen die hebben bijgedragen aan een onderhoudsnorm, de Ventilatiekeur.

Ook zijn we actief betrokken bij het opleiden in beter ventileren om zodoende de kwaliteit van onderhoud te optimaliseren. Een voortrekkersrol die we als partner van het Longfonds graag vervullen.

Ventilatietechniek bij Breijer.

Duurzamer met Breijer

Belangrijk onderwerp bij de beslissing over installaties en systemen voor het binnenklimaat: hoe zit het met de duurzaamheid?

Ook op die vraag geven we een helder antwoord. Genoeg oplossingen voorhanden om ook op ventilatiegebied het milieu te ontzien, van vraaggestuurde CO2-systemen en vochtigheid ventileren tot warmteterugwinning. Al in de voorfase kunnen we met berekeningen de latere energieprestaties aantonen.

En ook in de fasen van ontwerp en uitvoering nemen we duurzaamheid mee als factor van betekenis. 

Focus op milieu

Onze focus op het milieu gaat verder. We verwerken afval op een slimme manier zodat de mogelijkheden voor hergebruik optimaal zijn. De inrichting van het kantoor is een ander voorbeeld van het groendenken binnen Breijer.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Heb je vragen over ons Ventilatietechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Laatste nieuws

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.