Huisvestingsadvies

Je huisvesting moet aansluiten bij je organisatiedoelstellingen. Een goed passende huisvesting leidt tot een inspirerende en prestatie-bevorderende werkomgeving. Huisvesting is meer dan alleen een gebouw. Organisatie, vastgoed, huisvesting, beheer en exploitatie, energie en facilitaire dienstverlening raken steeds meer met elkaar verstrengeld. Je wilt in ieder geval huisvesting die aansluit bij je organisatiedoelstellingen en visie.

Wij benaderen de vraag vanuit deze brede scope. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun huisvestingsvraagstukken vanaf eerste idee tot en met nazorg. We kijken naar de werkprocessen, de organisatiestructuur en de huidige omgeving. We creëren samen met jou de meest gewaardeerde werkomgeving en adviseren je hoe daar te komen. Samen  gaan we voor de huisvesting die past bij je organisatiedoelstellingen, een visitekaartje is voor je relaties en medewerkers en duurzaam is in exploitatie. Wij begeleiden je in dit proces, geven je advies en voeren dit projectmatig uit.

Meer weten over huisvestingsadvies?                   Neem contact met ons op   

Ondersteuning bij (her)huisvesting

Wij bieden meer dan alleen huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies. Wat wij voor je doen is een zuivere koers samenstellen, de mensen inspireren, motiveren en adviseren. Bovendien ondersteunen wij je op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij diverse (her)huisvestingsvraagstukken.

Afbeelding van Martijn de Groot

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Electric car co2 reduction
Energiemanagement Facility Management
Referentie

Niet Glasgow, maar wij bereiken de CO2 reductie

Wil jij ook meer doen met CO2 reductie maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij kunnen je hierbij helpen met...

Gebouw dat energievriendelijk is
Facility Management Facility Management
Blog

Energielabels van A tot G

Het energielabel van je gebouw duidt aan hoe zuinig en milieuvriendelijk je te werk gaat. Haal je een G? Dan huis je in een energieverslindend gebouw. Een energielabel A duidt, niet verrassend, net op een heel energiebesparende huisvesting. Dat is goed nieuws, zowel voor het milieu als voor je portemonnee. Maar welk label heeft jouw utiliteitsgebouw? En hoef je dat zelfs te weten?

sustainability environement
Facility Management Facility Management
Blog

CSRD wat moet je ermee?

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een uitbreiding van de bestaande Europese richtlijn rondom duurzaamheidsverslaglegging: de Non-Financial Reporting Directive (NFRD).