Huisvestingsadvies

Je huisvesting moet aansluiten bij je organisatiedoelstellingen. Een goed passende huisvesting leidt tot een inspirerende en prestatie-bevorderende werkomgeving. Huisvesting is meer dan alleen een gebouw. Organisatie, vastgoed, huisvesting, beheer en exploitatie, energie en facilitaire dienstverlening raken steeds meer met elkaar verstrengeld. Je wilt in ieder geval huisvesting die aansluit bij je organisatiedoelstellingen en visie.

Wij benaderen de vraag vanuit deze brede scope. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun huisvestingsvraagstukken vanaf eerste idee tot en met nazorg. We kijken naar de werkprocessen, de organisatiestructuur en de huidige omgeving. We creëren samen met jou de meest gewaardeerde werkomgeving en adviseren je hoe daar te komen. Samen  gaan we voor de huisvesting die past bij je organisatiedoelstellingen, een visitekaartje is voor je relaties en medewerkers en duurzaam is in exploitatie. Wij begeleiden je in dit proces, geven je advies en voeren dit projectmatig uit.

Meer weten over huisvestingsadvies?                   Neem contact met ons op   

Ondersteuning bij (her)huisvesting

Wij bieden meer dan alleen huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies. Wat wij voor je doen is een zuivere koers samenstellen, de mensen inspireren, motiveren en adviseren. Bovendien ondersteunen wij je op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij diverse (her)huisvestingsvraagstukken.

Afbeelding van Martijn de Groot

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

IFM-Facility Management - vastgoedmanagement
Vastgoedmanagement Facility Management
Referentie

Capelle aan den IJssel

Facilicom Solutions heeft een duurzaam meerjarenonderhoudsplan opgeleverd dat de gemeente inzicht geeft in de de staat van het vastgoedbezit in relatie tot de duurzaamheidsambitie.

...
Facilitair medewerkers energiemanagement die wet en regelgeving doorspreken
Vastgoedmanagement Facility Management
Referentie

KSS

Met de bundeling van data binnen één managementsysteem heeft Facilicom Solutions een dienstverlening ontwikkeld die nog niet bestond.

...
Componentenmethode
Vastgoedmanagement Facility Management
Artikel

Componentenmethode verplicht in het onderwijs

Met ingang van begin 2021 moeten onderwijsinstellingen de kosten voor groot onderhoud op een andere manier gaan verwerken in het meerjarenonderhoudsplan. Complexe materie - die de afdeling Onderhoudsadvisering van Facilicom Solutions inmiddels tot in de details beheerst.