Huisvestingsadvies

Je huisvesting moet aansluiten bij je organisatiedoelstellingen. Een goed passende huisvesting leidt tot een inspirerende en prestatie-bevorderende werkomgeving. Huisvesting is meer dan alleen een gebouw. Organisatie, vastgoed, huisvesting, beheer en exploitatie, energie en facilitaire dienstverlening raken steeds meer met elkaar verstrengeld. Je wilt in ieder geval huisvesting die aansluit bij je organisatiedoelstellingen en visie.

Wij benaderen de vraag vanuit deze brede scope. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun huisvestingsvraagstukken vanaf eerste idee tot en met nazorg. We kijken naar de werkprocessen, de organisatiestructuur en de huidige omgeving. We creëren samen met jou de meest gewaardeerde werkomgeving en adviseren je hoe daar te komen. Samen  gaan we voor de huisvesting die past bij je organisatiedoelstellingen, een visitekaartje is voor je relaties en medewerkers en duurzaam is in exploitatie. Wij begeleiden je in dit proces, geven je advies en voeren dit projectmatig uit.

Meer weten over huisvestingsadvies?                   Neem contact met ons op   

Ondersteuning bij (her)huisvesting

Wij bieden meer dan alleen huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies. Wat wij voor je doen is een zuivere koers samenstellen, de mensen inspireren, motiveren en adviseren. Bovendien ondersteunen wij je op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij diverse (her)huisvestingsvraagstukken.

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases