Huisvestingsadvies

Je huisvesting moet aansluiten bij je organisatiedoelstellingen. Een goed passende huisvesting leidt tot een inspirerende en prestatie-bevorderende werkomgeving. Huisvesting is meer dan alleen een gebouw. Organisatie, vastgoed, huisvesting, beheer en exploitatie, energie en facilitaire dienstverlening raken steeds meer met elkaar verstrengeld. Je wilt in ieder geval huisvesting die aansluit bij je organisatiedoelstellingen en visie.

Wij benaderen de vraag vanuit deze brede scope. Wij begeleiden onze opdrachtgevers in hun huisvestingsvraagstukken vanaf eerste idee tot en met nazorg. We kijken naar de werkprocessen, de organisatiestructuur en de huidige omgeving. We creëren samen met jou de meest gewaardeerde werkomgeving en adviseren je hoe daar te komen. Samen  gaan we voor de huisvesting die past bij je organisatiedoelstellingen, een visitekaartje is voor je relaties en medewerkers en duurzaam is in exploitatie. Wij begeleiden je in dit proces, geven je advies en voeren dit projectmatig uit.

Meer weten over huisvestingsadvies?                   Neem contact met ons op   

Ondersteuning bij (her)huisvesting

Wij bieden meer dan alleen huisvestingsmanagement, projectmanagement en advies. Wat wij voor je doen is een zuivere koers samenstellen, de mensen inspireren, motiveren en adviseren. Bovendien ondersteunen wij je op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij diverse (her)huisvestingsvraagstukken.

Afbeelding van Martijn de Groot

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Logo van Essent in letters
Facility Management
Nieuws

Essent kiest opnieuw voor Facilicom Solutions als facilitair dienstverlener

De samenwerking tussen  beide partijen is met ingang van 1 juli met 5 jaar verlengd en zal verder worden geïntensiveerd tot een...

Poppetjes die alle facilitaire beroepen vertegenwoordigen
Facility Management Facility Management
Nieuws

Facilicom start IFM Academie

Facilicom-medewerkers van verschillende divisies (Gom, Trigion, Food&i, Embrace en Breijer) die werkzaam zijn op IFM-locaties worden integraal opgeleid. Daarvoor heeft de Schiedamse...

mensen van ABN AMRO brengen een toast uit op de samenwerking
Hospitality Zakelijke dienstverlening Schoonmaak Beveiliging Catering Facility Management
Nieuws

ABN AMRO kiest voor Facilicom als Soft Service Integrator

ABN AMRO en Facilicom sluiten een 5 jarige IFM-overeenkomst af voor ruim 125 kantoorlocaties van ABN AMRO in Nederland en België.