Gom Hospitality, thuis in de schoonmaak van theater en bioscoop

Theaters en bioscopen: het zijn plekken waar schoonmaken compleet andere dimensies krijgt. Bezoekers zijn een avondje uit, verwachten een vijfsterren-beleving en stemmen daar hun beoordeling op af. Te beginnen bij de entree of in de foyer. Eén missertje en die beleving wordt tenietgedaan. De verschillen tussen piek- en dalmomenten vragen bovendien veel flexibiliteit van een schoonmaakpartner. Bij Gom Hospitality weten we wat er komt kijken bij het schoonmaken van theaters en bioscopen.

Onze ervaring met het schoonmaken van theaters en bioscopen

Onze ervaring in het schoonmaken van theaters en bioscopen hebben we opgedaan bij bekende opdrachtgevers. Al sinds 2012 maken we de Pathé theaters schoon. In 2019 ondertekenden we een nieuw contract met Stage Entertainment, waar we verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van het AFAS Circustheater (Scheveningen) en het Beatrix Theater (Utrecht).

Als vakspecialist kennen we onze rol

Als vakspecialist weten we wat onze klanten van ons verwachten. We zijn de ideale partner om je theater of bioscoop schoon te maken dankzij onze unieke aanpak: 

  • Flexibel: op dagelijks wisselende bezoekersaantallen spelen we moeiteloos in. Conform het principe ‘no show, no cost’ stemmen we de schoonmaakinzet af op de te verwachten vervuiling. Zo heeft u geen onnodige kosten. En u bent er ook van verzekerd dat het 100% schoon blijft als het ineens drukker is dan normaal.
  • Perfecte schoonmaakkwaliteit: onze schoonmakers zijn goed getraind en hebben veel ervaring met de schoonmaak binnen deze sector. 
  • Gespecialiseerd schoonmaakpersoneel: in de hospitality-sector is hostmanship heel belangrijk, daarom worden onze medewerkers hierin opgeleid.  
  • Efficiënt: de schaalgrootte van Gom waarborgt een optimale prijs/kwaliteit-verhouding.
  • Slagvaardig: Gom Hospitality werkt door het gehele land en is dus altijd stand-by.

We denken met je mee over de beste aanpak

Onze mensen maken enkel theaters, bioscopen, musea en vergelijkbare gebouwen schoon. Het zijn echte specialisten die op de hoogte zijn van de allerlaatste ontwikkelingen. Ze denken graag met je mee over de beste aanpak. We zijn niet alleen een schoonmaakpartner, maar ook een sparringpartner.

Waarom klanten voor Gom Hospitality kiezen

Pathé theaters

de buitenkant van het AFAS Circustheater in Scheveningen

Afas Circustheater

een medewerker van Gom Hospitality maakt met een glasdoek het separatieglas schoon binnen het Afas Circustheater

Stage Entertainment

Meer weten?

Onze schoonmakers helpen je graag om ervoor te zorgen dat je theater of bioscoop straalt. Vul het contactformulier in en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om je – geheel vrijblijvend – informatie te geven over onze werkwijze.

Contactformulier