Airconditioning en luchtbehandeling

Zomers die langer en heter worden. Bewoners en gebouwgebruikers die hogere eisen stellen aan comfort. Is het toevallig dat koeltechniek de laatste jaren een boost in de belangstelling heeft gezien? Niet voor Breijer! Koeltechniek is één van onze expertises, een expertise die nog altijd volop in ontwikkeling is.

We garanderen je een futureproof kijk op klimaatbeheersing met gebruikmaking van innovatieve airconditioning en comfortabele luchtbehandeling.

Koeltechniek nodig?  Wij helpen je graag verder.      Neem contact met ons op

Koeltechniek bij Breijer.

Airconditioningsinstallaties

Met een airconditioningsinstallatie houd je zelf controle over het binnenklimaat. Fris gekoeld, comfortabel verwarmd of goed geventileerd. Een aangenaam binnenklimaat voor een optimale productiviteit. En daar kan Breijer voor zorgen. Door een professionele installatie en periodiek onderhoud. Bovendien zijn airco’s tegenwoordig kostenefficiënt. Met de installatie van een warmte- pomp stijgt het rendement ver uit boven dat van een conventionele airco. Bijkomend voordeel: je hebt niet alleen een installatie die het binnenklimaat in de zomer draaglijk houdt, maar ook een duurzaam concept voor verwarmingsdoeleinden.

Koeltechniek bij Breijer.

Luchtbehandeling

Een ideaal binnenklimaat heeft niet alleen met de temperatuur te maken. Ventilatie speelt ook een rol bij het creëren van een werkbaar binnenmilieu. Met een installatie op maat kun je de relatieve luchtvochtigheid optimaal sturen: het voelt in het kantoor nooit meer te droog of te vochtig. Die installatie verwaarloost ook andere factoren die het binnenklimaat kunnen verstoren. Bijvoorbeeld door fijnstof uit de lucht te filteren. Of door het effect van onaangename geurtjes te maskeren. Daardoor maakt effectieve luchtbehandeling het niet alleen productiever of comfortabeler voor medewerkers, het is ook nog eens gezonder.

De gemiddelde temperatuur op aarde is de laatste twee decennia in een opwaartse spiraal gekomen. Daardoor zijn koelinstallaties in gebouwen niet langer meer luxe, maar eerder noodzaak. Werken bij tropische binnentemperaturen verlaagt de productiviteit en de tevredenheid van je medewerkers. Met Breijer hoeft het niet zover te komen. Het creëren van een optimaal binnenklimaat is ons vak. Met inzet van expertise en met gebruikmaking van systemen die de perfecte balans creëren tussen comfort en kosten.

Bekijk ook één van onze vakmannen in actie.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Benieuwd hoe Breijer je werk- en woonklimaat kan optimaliseren?

Wij helpen je graag verder en bekijken jouw situatie.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.