Monitoring & Response

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Met slimme systemen en data, richten we jouw veiligheidsorganisatie efficiënter in, waardoor de continuïteit en veiligheid aanzienlijk verbeteren. Onze AlarmServiceCentrale speelt hierin een centrale rol.

Een overview van de AlarmServiceCentrale waarin centralisten op beeldschermen de inkomende meldingen behandelen.

AlarmServiceCentrale ISAE 3402 gecertificeerd

Onze AlarmServiceCentrale is een gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale (PAC) en Video Toezicht Centrale (VTC). Een van de certificaten in bezit is het ISAE 3402 rapport. In dit rapport wordt door een onafhankelijke auditor vastgelegd of de gemaakte afspraken (rondom de dienstverlening van de AlarmServiceCentrale) zijn nagekomen. Ook wordt vastgelegd of de beheersmaatregelen die genomen zijn werken. De rapportage is een onafhankelijk bewijs naar onze opdrachtgevers en toont aan dat wij op een betrouwbare en veilige manier werken zoals afgesproken.

 

Onze diensten

Header alarmaansluiting

Alarmaansluiting

Met een aansluiting op de AlarmServiceCentrale van Trigion lig je nooit meer wakker van alarmmeldingen. Via een persoonlijk dashboard houd je eenvoudig de beveiliging van jouw pand in eigen hand.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Cameratoezicht

Vaste en mobiele camera’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Cameratoezicht geeft ons een gevoel van veiligheid en is vaak veel efficiënter dan fysiek toezicht. 

Twee drones die in de avond vliegen over een complex.

Dronetechnologie

Je hebt de beveiliging van je organisatie op orde. Maar hoe zit het eigenlijk met het luchtruim? In samenwerking met partners ontwikkelt en implementeert Trigion vernieuwende oplossingen met inzet van drones.

ascflex2

Crisiscommunicatie

Tijdens calamiteiten en in crisissituaties is goede, duidelijke communicatie essentieel. Toch blijken veel organisaties vaak niet te beschikken over een effectieve infrastructuur en een efficiënt proces. Het komt niet vaak voor, is dan de redenering.

Header technologie 0

Track & Trace

Track en trace is allang niet meer alleen voorbehouden aan beroemdheden. Trigion zet de volgmethode zo breed mogelijk in, voor de beveiliging van personen én goederen. Met permanente GPS-bepaling zijn mensen en goederen uitstekend te volgen en beveiligen.

header vcp

Virtual Close Protection

Veilig zijn en je veilig voelen tijdens je werk is extra belangrijk als je risicovol werk doet of op risicolocaties werkt. Trigion combineert verschillende veiligheidsoplossingen en biedt met Virtual Close Protection (VCP) een effectief én (kosten)efficiënt totaalconcept.

Beveiliger met portofoon

TrigiLinQ - LoneWorkerProtect

Als werkgever ben je verplicht om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor al je medewerkers. Voor alleenwerkers, die buiten de gehoorafstand en gezichtsveld van anderen werken, is dit lastiger te realiseren.

header ASC III

Comfortability

Veiligheid betekent onbezorgd wonen, werken, leren en leven. Voor ons betekent het ook dat we onze klanten extra comfort bieden door diensten te combineren. Comfortability noemen we dat.

Trigion Beveiliging

Responsability

Iedereen moet veilig kunnen wonen, werken, leren en leven. Maar niet iedereen heeft áltijd professionele beveiliging nodig. Voor die momenten dat het wel nodig is, hebben wij samen met een aantal partners een platform gemaakt.

De voordelen van beveiligen op afstand

Beveiliging op afstand brengt voor jou als ondernemer veel voordelen met zich mee:

  • Kostenbesparing: beveiligen op afstand vermindert de noodzaak voor constante fysieke bewaking, wat aanzienlijk scheelt in kosten.
  • Flexibiliteit: aanpassingen in beveiligingsmaatregelen kunnen snel en op afstand worden uitgevoerd. 
  • Rond-de-klok toezicht: remote beveiliging biedt continue bewaking van jouw eigendommen, waardoor problemen en bedreigingen snel worden ontdekt.
  • Volledige dekking: geavanceerde camerabeveiliging stelt ons in staat om elk hoekje van jouw bedrijf te bewaken, zelfs de meest afgelegen gebieden.
  • Snelle reactie: wanneer er iets gebeurt, kunnen we direct ingrijpen, vaak sneller dan bij traditionele beveiligingsmethoden.

Lees hier meer over onze beveiliging op afstand

Trigion is lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en actief betrokken in het bestuur en diverse secties. We werken volgens specifieke algemene leveringsvoorwaarden van Trigion Monitoring & Response. 

Trigion ASC

Wil je meer weten?

Meer weten over monitoring & response van Trigion? Neem dan contact met ons op. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases