Monitoring & Response

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Deze tijd vraagt om beveiligingsoplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibele beveiliging op afstand.

Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie. Met slimme systemen en data, richten we jouw veiligheidsorganisatie efficiënter in, waardoor de continuïteit en veiligheid aanzienlijk verbeteren.

Onze diensten

Op de AlarmServiceCentrale bekijken twee mannelijke centralisten de inkomende meldingen op het beeldscherm.

Alarmaansluiting

Met een aansluiting op de AlarmServiceCentrale van Trigion lig je nooit meer wakker van alarmmeldingen. Via een persoonlijk dashboard houd je eenvoudig de beveiliging van jouw pand in eigen hand.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Cameratoezicht

Vaste en mobiele camera’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Cameratoezicht geeft ons een gevoel van veiligheid en is vaak veel efficiënter dan fysiek toezicht. 

Man staat naast vrouwelijke Trigion collega die haar ondersteunt in haar werk.

Comfortability

Veiligheid betekent onbezorgd wonen, werken, leren en leven. Voor ons betekent het ook dat we onze klanten extra comfort bieden door diensten te combineren. Comfortability noemen we dat.

Mannelijke Trigion collega die via cameratoezicht alles in de gaten houdt

Crisiscommunicatie

Tijdens calamiteiten en in crisissituaties is goede, duidelijke communicatie essentieel. Toch blijken veel organisaties vaak niet te beschikken over een effectieve infrastructuur en een efficiënt proces. Het komt niet vaak voor, is dan de redenering.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Loge op afstand

We werken steeds vaker vanuit huis. Bezoekersstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Het gaat niet langer simpelweg meer om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op locatie.

Vrouwelijke Trigion collega monitort de situatie achter haar beeldschermen.

Responsability

Iedereen moet veilig kunnen wonen, werken, leren en leven. Maar niet iedereen heeft áltijd professionele beveiliging nodig. Voor die momenten dat het wel nodig is, hebben wij samen met een aantal partners een platform gemaakt.

Vrouwlijke Trigion collega die een telefoon vast heeft waar ze Track en Trace op volgt.

Track & Trace

Track en trace is allang niet meer alleen voorbehouden aan beroemdheden. Trigion zet de volgmethode zo breed mogelijk in, voor de beveiliging van personen én goederen. Met permanente GPS-bepaling zijn mensen en goederen uitstekend te volgen en beveiligen.

Vrouwlijke Trigion collega die een telefoon vast heeft waar ze Track en Trace op volgt.

TrigiLinQ - LoneWorkerProtect

Als werkgever ben je verplicht om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren voor al je medewerkers. Voor alleenwerkers, die buiten de gehoorafstand en gezichtsveld van anderen werken, is dit lastiger te realiseren.

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.

Virtual Close Protection

Veilig zijn en je veilig voelen tijdens je werk is extra belangrijk als je risicovol werk doet of op risicolocaties werkt. Trigion combineert verschillende veiligheidsoplossingen en biedt met Virtual Close Protection (VCP) een effectief én (kosten)efficiënt totaalconcept.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over monitoring & response van Trigion? Neem dan contact met ons op. Samen komen we tot een beveiligingsoplossing die past bij jouw vraag.

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases

Man in pak staat geposeerd tegen een witte wand
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Next level beveiligen doe je op afstand

Eind 2018 lanceerden we Trigion Next: dé professionele oplossing voor beveiliging op afstand.

Voorkant van een vestiging van BAUHAUS. Een glazen muur met daarboven een rode gevel met het logo.
Safety advies Brandwachten Beveiliging
Referentie

Trigion beveiligt eerste vestiging BAUHAUS in Nederland

Voor de veiligheid en beveiliging binnen de Nederlandse vestigingen van BAUHAUS kwam de organisatie terecht bij Trigion.

cameraproject Heerenveen
Monitoring & Response Cameratoezicht Beveiliging
Blog

Geavanceerd cameraproject Heerenveen is van start

Gemeente Heerenveen, politie Heerenveen, OKH en Trigion hebben hun handtekening gezet onder een convenant achter een geavanceerd cameraproject.

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!