Schoonmaken in cure begint met Gom Zorg

Logisch, in een ziekenhuis moet het schoon zijn. Maar ‘schoon’ heeft wel meer om het lijf dan het schoonmaakprogramma resultaat- of inspanningsgericht afwerken. Als opdrachtgever in een cure-omgeving stel je jezelf vooral de vraag: is schoon ook hygiënisch? Ja, als je het Gom Zorg vraagt. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de zorg heb je aan Gom Zorg een partner die met de grote verantwoordelijkheid in cure kan omgaan.

Weten wat er speelt

Schoonmaken in de cure doen we al jaren bij een aantal grote ziekenhuizen. Elke dag komen we in operatiekamers, poliklinieken, de spoedeisende hulp, zalen, openbare ruimten en kantoren. We weten wat telt. In het bijzonder de hygiëne. Omgaan met strenge en strikte protocollen zijn we gewend bij Gom Zorg. Ook omdat we zelf vaak bijdragen aan die hygiënemaatregelen in ziekenhuizen.

De kennis die we in decennia hebben opgebouwd delen we graag. Ook als het om meer specialistische expertise gaat, zoals over infecties. In dat geval zit je aan tafel met een expert die kennis van infectiezaken heeft. Kennis uit de eerste hand trouwens. Hoeveel schoonmaakbedrijven hebben de ‘luxe’ van een eigen Kenniscentrum Infectiepreventie?

Neem contact met ons op   Benieuwd hoe geschikt onze diensten in de cure voor jou is?

Flexibel in schoonmaak

Vervuiling in ziekenhuizen houdt zich niet aan vaste tijden. Bij Gom Zorg kennen we de noodzaak om flexibel in te spelen op onverwachte situaties. Zoals we ook per opdrachtgever een schoonmaakprogramma op maat opstellen. Inclusief een goed advies wat in jouw situatie de beste aanpak is: resultaatgericht of inspanningsgericht bijvoorbeeld. Of: wel of geen facility host buiten de vaste schoonmaaktijden om bij te springen als het ineens nodig is.

Goed opgeleide medewerkers

Naast goede vakopleidingen besteden we ook aandacht aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Hospitalitytrainingen maken een belangrijk deel uit van de schoonmaakopleiding. Zodat je medewerkers over de vloer krijgt die goed hun woordje kunnen doen. Of weten dat vriendelijkheid iets doet voor het welbevinden van patiënten.

De voorkant van het gebouw van RadiotherapieGroep Deventer

Pilot probiotica met Radiotherapie Groep Deventer

Wij weten waar het in de zorg om gaat. En in samenwerking met onze klanten kijken wij graag naar mogelijkheden om de dienstverlening vérder te verbeteren. Zoals met probiotica. Bij Radiotherapie Groep Deventer zijn we een pilot gestart.

een medewerkster van Gom maakt het matras van een ziekenhuisbed schoon

‘Samen’ de werkdruk in de zorg verlagen

Naast vakkundige schoonmaak kunnen we ook niet-zorggerelateerde taken overnemen van je eigen mensen. Met 'Samen' verlaag je zo de werkdruk bij je medewerkers en bespaar je kosten. 

een medewerkerster van Gom Zorg in een lichtblauw bloesje kijkt je lachend aan

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak in een cure-omgeving? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op