Gom, dé specialist in de pharmaceutische sector

Begrijpelijk dat je de schoonmaak van cleanrooms uitsluitend aan een ervaren bedrijf wilt toevertrouwen. Binnen Gom Zorg vind je die expertise. We zijn niet alleen ervaren in ziekenhuizen en zorginstellingen, we zijn ook specialist in de pharmaceutische sector. Als sectorspecialist komen we al meer dan 25 jaar over de vloer bij prominente pharma-opdrachtgevers. Aan Gom Zorg heb je een landelijk opererende schoonmaakpartner en een actieve kennispartner in één.

Pharma is de sector waarin de eisen maximaal en de toleranties minimaal zijn. Met onze expertise weten we als geen ander hoe groot het belang van QHSE-excellentie in je productie én schoonmaakproces is. Die verantwoordelijkheid voor mens en milieu ligt als familiebedrijf toch al heel dicht bij ons. Daarmee zijn we een zorgvuldige partner die gewend is aan een procesmatige benadering van de schoonmaak.

Je kunt rekenen op medewerkers die van huis uit grote affiniteit hebben met schoonmaken in sensitieve omgevingen. Bekend met het gebruik van chemie, ervaren in de omgang met complexe installaties.

En grondig opgeleid, met specifieke training om te mogen werken in stof- en kiemarme omgevingen zoals cleanrooms.

Wat maakt een schoonmaakbedrijf tot een pharmaspecialist?

  • Ervaring bij grote, internationale pharmaproducenten
  • Medewerkers worden geselecteerd én opgeleid voor de schoonmaak in stof- en kiemarme omgevingen
  • Actief bijdragen met expertise aan schoonmaakprotocollen
  • Innovatief: in voorbereiding is een eigen auditsysteem om de schoonmaakkwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen
  • Bekend met het belang van schoonmaak in omgevingen waarin het gaat om het leven van mensen, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen

     

Neem contact met ons op   Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen in de pharma-industrie?

Inbreng bij schoonmaakprotocol

Met je eigen schoonmaakprotocol als basis gaan we minutieus aan de slag. In de ontwikkeling van die protocollen heb je aan Gom Zorg trouwens een schoonmaakbedrijf dat er graag aan bijdraagt. Bijvoorbeeld bij de vraag in hoeverre het schoonmaakproces technisch uitvoerbaar is. En of de veiligheid van de medewerker bij bepaalde handelingen niet in gevaar komt. De standard operating procedures volgen we daarmee exact op. Met handelingen die consequent zijn afgetekend heb je naderhand ook betrouwbaar materiaal in handen voor controledoeleinden. 

Onderdeel van je team

Ook andere specifieke huisregels nemen we mee in onze werkwijze. Daarmee zijn we eerder onderdeel van je eigen team dan een extern schoonmaakbedrijf. We nemen deel aan interne trainingen en dragen effectief bij aan de doorontwikkeling van hygiënische maatstaven en de interne procesborging.

een schoonmaakmedewerkster van Gom Zorg staat in een voorportaal met een stofwisser in haar handen

De werkplek van...

...Ervina Ramadani. Zij gaat bij MSD over het schoonmaken van de cleanrooms. De eisen zijn streng en de toleranties minimaal. Maar Ervina is het gewend. Na 5 zomervakanties als invalkracht werkt ze er nu 2 dagen in de week naast haar pabo-studie.

Lees meer

Gom Astellas klantcase

Deelnemen aan Astellas-trainingen

Gom komt al 25 jaar over de vloer bij opdrachtgever Astellas, een van pharmagiganten in de wereld. Een klant met hoge hygiëne-eisen. Naast de trainingen die de medewerkers al voor Gom moeten volgen, nemen ze ook deel aan de trainingen van Astellas.

Lees meer

Ook voor kantoren

Omdat een pharmaceutisch bedrijf niet alleen maar uit cleanrooms bestaat, nemen we ook het kantoorgedeelte mee. Daarvoor kun je rekenen op de expertise van een andere sectorspecialist: Gom Offices. Nauwe samenwerking tussen onze twee zelfstandige business units zorgt voor een continue doorontwikkeling van kennis en schoonmaakmethoden. En met de schaalgrootte van Gom is ook de efficiency van je schoonmaakproces gewaarborgd.

een medewerkerster van Gom Zorg in een lichtblauw bloesje kijkt je lachend aan

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak in de pharma-industrie? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neemt contact met ons op