Vastgoedconsultancy voor strategisch advies

Een nieuwe bestemming van een gebouw? Een gebouw afstoten of renoveren? Of breder en diepgaander: een grondige analyse en evaluatie van je vastgoedportefeuille? Wat zijn jouw strategische uitdagingen? Of je nu voor de korte/middellange termijn je strategie wilt bijstellen. Of verder vooruit wilt kijken aan de hand van een langetermijn-strategie. Wij beheersen het gehele spectrum van vastgoedmanagement en hebben vastgoedconsultants in huis met veel ervaring. Daardoor kunnen we je deskundig adviseren en in samenspraak met jou een effectieve strategie uitstippelen.

Voor ons strategisch advies nemen we alle relevante uitgangspunten, variabelen en randvoorwaarden mee. Leidend zijn uiteraard jouw idee├źn en je visie. Daarnaast kijken we onder meer naar de marktomstandigheden, de wet- en regelgeving, de locatie van je gebouwen, de huidige staat van het vastgoed en de bestemming van de gebouwen.

Twee collega's in gesprek over duurzaamheid gebouw

 

Bijdragen aan duurzaamheid van je gebouwen

In onze rol als vastgoedconsultant kunnen we bijdragen aan de duurzaamheid van je gebouwen. Hierbij kijkt de consultant bijvoorbeeld naar de energieprestatie en welke maatregelen genomen kunnen worden om deze te verbeteren. Als onderdeel van de dienstverlening kunnen we ook helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid. Door duurzaam energiemanagement verminder je de energiekosten en de milieubelasting, wat ook interessant is voor het bepalen van je verkoop- of verhuurstrategie. Dit kan ertoe leiden dat je gebouwen aantrekkelijker zijn voor kopers of huurders.

Aanscherping plannen met haalbaarheidsonderzoek

Heb je al strategische lijnen uitgezet, dan kunnen we je plannen toetsen aan de hand van een haalbaarheidsonderzoek. In ons onderzoek naar de haalbaarheid van je plannen nemen we alle relevante aspecten mee, op functioneel, technisch, financieel, demografisch, duurzaamheid en juridisch gebied. We zijn een deskundige, kritische sparringpartner, om je te helpen je plannen aan te scherpen.

In gesprek over vastgoedmanagement

We gaan graag me jou in gesprek

Samengevat: als vastgoedconsultant kunnen we je adviseren over een brede waaier van onderwerpen die van belang zijn voor je vastgoedportefeuille, waaronder de strategie voor de middellange en lange termijn en duurzaamheid. We gaan hierover graag met je in gesprek om te bespreken hoe we je kunnen bijstaan bij het realiseren van je doelstellingen en ambities.

Meer weten? Onze vastgoedexperts staan voor je klaar

Conditiemetingen, (D)MJOP, onderhoud, beheer en/of advies? Vul het formulier in of bel ons om te overleggen hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Medewerkers energiemanagement die datarapport energiemonitoring bekijken
Facilicom Vastgoedmanagement

Bel ons: 088-2987500

Van Leeuwenhoekweg 1, 5482 TK Schijndel