Crowd Management

Hoe creëer veiligheid in een samenleving waar een nieuwe veiligheidsnorm geldt? Orde en veiligheid zijn dan van groot belang.

Maar ook als je te maken hebt met grote groepen mensen, tijdens een evenement bijvoorbeeld, zorgt Trigion voor veiligheid en begeleidt actief publieksstromen. Wij weten hoe mensenmassa’s zich bewegen en waar eventuele risico’s zitten.

Onze diensten

Mannelijke beveiliger die in de camera kijkt.

1,5 meter Crowd Management

Nederland went langzaam aan het ‘nieuwe normaal’ in een anderhalvemetersamenleving. Hoe creëer je veiligheid in een samenleving waar een nieuwe veiligheidsnorm geldt?

Mannelijke Trigion beveiliger die op een evenement overzicht heeft op het publiek.

Beveiligingsmanagement evenementen

Je wilt dat deelnemers en bezoekers aan jouw evenement zich veilig én welkom voelen. Vooral bij aankomst en afloop heb je orde en veiligheid hoog op de agenda staan.

Mannelijke Trigion beveiliger die alles in de gaten houdt.

Evenementenlogistiek

Om een evenement goed te organiseren, heb je tijd, ervaring en specialistische kennis nodig. Onze projectmanagers zijn experts in evenementenlogistiek en –beveiliging.

Kunnen we je ergens bij helpen?      Laat het ons weten

Logo van het webinar Sociale Veiligheid en Veilig gedrag

Realiseren van gewenst gedrag

Begin 2020 zijn we in de ban geraakt van het coronavirus, onze wereld is veranderd. Organisaties treffen maatregelen en zijn onderweg (terug) naar een veilige werkomgeving. Doen we dat op een verantwoorde wijze en investeren we ook genoeg in veilig gedrag van medewerkers en gasten? Gedragswetenschapper Elke Weijkamp (Hoffmann) en veiligheidsexpert Mari van Dorst (Safety Group) bespreken in dit webinar de mogelijkheden om het gewenste gedrag te realiseren.

Trigion & Crowd Support, partners in Crowd Management

Ga naar de website Crowd Support

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Wil je meer weten over crowd management?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op. 

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases