Beveiliging

Beveiliging, altijd de beste oplossing. Je wilt een inspirerende omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn?

Kies dan voor beveiligingsoplossingen van Trigion, jouw partner in het creëren van veiligheid. Dat doen we steeds vaker met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Onze diensten

Mannelijke beveiliger in uniform praat via de portofoon met een collega beveiliger op locatie en kijkt daarnaast ook gelijk op zijn computerscherm achter zijn bureau.

Beveiligingsdiensten

Je wilt je organisatie beschermen en de continuïteit van je bedrijf veiligstellen. Met de beveiligingsdiensten van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen.

Vrouwlijke Trigion collega die een telefoon vast heeft waar ze Track en Trace op volgt.

Beveiligingstechniek

Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Zoals toegangscontrole systemen, inbraakbeveiliging en brandveiligheid. 

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.

Monitoring & Response

Mensenstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Oplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibel en op afstand. Met slimme systemen en data, richten we veiligheidsorganisaties efficiënter in.

Beveiliger houdt publiek van een festival in de gaten.

Crowd Management

Hoe creëer veiligheid in een samenleving waar een nieuwe veiligheidsnorm geldt? Orde en veiligheid zijn dan van groot belang. 

Twee mannen en een vrouw vergaderen aan tafel waarbij je meekijkt op de laptop van één van de mannen wie advies geeft aan de rest van het gezelschap.

Cyber Security

Je wilt voorkomen dat jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Maar hoe je dat effectief?

Mannelijke verkeersbegeleider plaatst een verkeerdbord op straat.

Verkeer & Logistiek

Bij een veilige werkomgeving hoort ook een optimale bereikbaarheid. Of het nu gaat om bouw- en infraprojecten, openbaar vervoer, bruggen en sluizen, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk. 

Twee BOA's die de situatie onder controle hebben.

Toezicht & Handhaving

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houden straten en buurten schoon, heel en veilig.

Meer info

Beveiliging, we gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Mannelijke beveiliger in uniform wijst aan een vrouwelijke voorbijganger de weg op Jaarbeurs Utrecht.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Nieuws, blogs en cases

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Ben jij op zoek naar een moderne en informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan? Bij Trigion kom je terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s waardoor jij je snel thuis gaat voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter