Beveiliging

Beveiliging, altijd de beste oplossing. Je wilt een inspirerende omgeving creëren waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn?

Kies dan voor beveiligingsoplossingen van Trigion, jouw partner in het creëren van veiligheid. Dat doen we steeds vaker met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie.

Onze diensten

Mannelijke beveiliger in uniform praat via de portofoon met een collega beveiliger op locatie en kijkt daarnaast ook gelijk op zijn computerscherm achter zijn bureau.

Beveiligingsdiensten

Je wilt je organisatie beschermen en de continuïteit van je bedrijf veiligstellen. Met de beveiligingsdiensten van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen.

Vrouwlijke Trigion collega die een telefoon vast heeft waar ze Track en Trace op volgt.

Beveiligingstechniek

Als preferred partner leveren, installeren en onderhouden we alle systemen die nodig zijn voor het creëren van integrale veiligheid, zowel security als safety. Zoals toegangscontrole systemen, inbraakbeveiliging en brandveiligheid. 

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.

Monitoring & Response

Mensenstromen veranderen en vragen om een nieuwe benadering. Oplossingen die passen bij de huidige maatschappij: flexibel en op afstand. Met slimme systemen en data, richten we veiligheidsorganisaties efficiënter in.

Mannelijke beveiliger werkt op een muziek festival en staat voor de zaal waar het festival plaatsvindt. Hij heeft een uniform aan, lacht naar de camera, maar kijkt opzij.

Crowd Management

Hoe creëer veiligheid in een samenleving waar een nieuwe veiligheidsnorm geldt? Orde en veiligheid zijn dan van groot belang. 

Twee mannen en een vrouw vergaderen aan tafel waarbij je meekijkt op de laptop van één van de mannen wie advies geeft aan de rest van het gezelschap.

Cyber Security

Je wilt voorkomen dat jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Maar hoe je dat effectief?

Een verkeersbegeleider in een oranje en blauw uniform plaatst een verkeersrek op de straat.

Verkeer & Logistiek

Bij een veilige werkomgeving hoort ook een optimale bereikbaarheid. Of het nu gaat om bouw- en infraprojecten, openbaar vervoer, bruggen en sluizen, wij hebben het antwoord op jouw verkeersvraagstuk. 

Trigion, Safety Group BOA

Toezicht & Handhaving

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houden straten en buurten schoon, heel en veilig.

Meer info

Mannelijke Trigion collega in vrijetijdskleding kijkt linksboven naar buiten

Meer weten over onze beveiligingsdiensten?

Wil je meer weten over beveiliging van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op.

Beveiliging, we gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Nieuws, blogs en cases

Vrouw in zakelijke kleding rolt op rollerskates binnen op kantoor.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Nieuws

Embrace publiceert visiestuk 'Hospitality 2025'

Hospitality in 2025: hybride werken levert nieuwe kijk op hostess en thuisondersteuning. Hoe ziet hospitality 2025 eruit? Lees het hele artikel.

Laura Stein poseert in de aankomsthal van een bedrijfspand.
Hospitality Hospitality & Leisure Beveiliging
Blog

Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten?

De visie op hospitality verandert. Door corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten? Lees meer.

Vrouwelijke manager werkt aan eetkamertafel achter de laptop en kijkt in de camera.
Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Charissa van Kuijk

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Charissa van Kuijk rondom next level beveiligen.

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!