Managing Agent

Managing agent is balans tussen vrijheid en zekerheid op facilitair gebied. Zelf de vrijheid houden om een keus te maken in de partners voor de operationele dienstverlening? Maar wel de zekerheid dat de dagelijkse coördinatie en de aansturing van die facilitaire dienstverleners geregeld zijn? Dan is Managing Agent voor jouw organisatie een ideale samenwerkingsvorm. Met Facilicom Solutions heb je een partner die gewend is om de facilitaire regie te houden.

Managing Agent is een van de ‘hogeknipmodellen’ in facilitaire dienstverlening, samen met Integraal Facility Mananagement. Die knip staat voor het punt in de keten strategisch-tactisch-operationeel waar jouw verantwoordelijkheid over gaat naar Facilicom Solutions. De keus van operationele partners ligt bij jou. Wij nemen je de rest uit handen. Daardoor maak je automatisch gebruik van de kennis, de expertise en de innovatiekracht van alle bedrijven die onder de Facilicom Group vallen denk aan schoonmaak, beveiliging, catering en (technisch) beheer en onderhoud.

Wat doet Facilicom Solutions als Managing Agent?

In de praktijk verzorgen we een locatiemanager en een of meer servicedeskmedewerkers. Maar de invulling van het concept Managing Agent is in de praktijk samen met jou flexibel vorm te geven. Zo kunnen wij:

  • Het operationeel en tactisch contractmanagement tot onze verantwoordelijkheid nemen.
  • Met projectmanagement begeleiden bieden bij specifieke of uitdagende vraagstukken.
  • De selectie en het inkoopproces van nieuwe operationele dienstverleners voor je uit handen nemen.

Meer weten over Managing Agent?              Neem contact met ons op    

Managing Agent: maatwerk

Ons doel is om samen te bepalen waar onze facilitaire professionals voor jou en je organisatie van waarde kunnen zijn. Dat maakt dat er een grote bandbreedte bestaat in de invulling van de samenwerkingsvorm. Samen met jou als opdrachtgever stemmen we onze dienstverlening 100% op je wensen en ambities af.  Maatwerk dus.

De voordelen voor je facilitaire organisatie:

  • Maximale focus op je corebusiness en het strategisch facility management daarbinnen
  • Uitvoering op tactisch en operationeel facilitair niveau door een van de meest ervaren professionele partners
  • De vrijheid om zelf uitvoerende partners te selecteren
  • Automatisch toegang tot de kennis, expertise en innovatiekracht van Facilicom Group
  • Contract- en performancemanagement in één hand
Foto van Zulema Heilbron

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

IFM Academie
Integrated Facility Management Facility Management
Artikel

Vernieuwd integraal contract Mediahuis Nederland

Als Mediahuis Nederland in april 2020 alle facilitaire diensten in een integraal contract onderbrengt, valt de keus op Facilicom Solutions.

World Workplace Europe - The Hybrid Experience
Integrated Facility Management Facility Management
Artikel

Waar gaat het naartoe met het facilitair management van de toekomst?

Tijdens World Workplace Europe ‘22 laat ABN Amro zien waarom zij in 2021 rigoureus voor een andere facilitaire strategie heeft gekozen. Een strategie waarin de derde bank van Nederland van operational excellence naar partner excellence wil gaan: hierin staan staan sociale impact, duurzaamheid en...

Essent gebouw IFM
Integrated Facility Management Facility Management
Blog

Beluister onze podcast over IFM bij Essent

Afgelopen zomer koos energieleverancier Essent opnieuw voor Facilicom Solutions als partner. Dit keer in de vorm van een integrale uitbesteding (IFM). In onze reeks met Essent nemen we je mee van theorie naar praktijk en bieden we je inzicht in de fundamenten van een succesvol IFM-partnership.