Schoonmaak in de logistieke sector: van magazijn tot kantoorruimte

De schoonmaak van magazijnen en distributiecentra is een specialiteit op zich. Je wilt daarom een schoonmaakbedrijf dat de logistieke sector kent en flexibel genoeg is om met de pieken en dalen in deze sector om te gaan. Daarom richt Gom Logistiek zich specifiek op de schoonmaak in de logistiek. Dagelijks reinigen wij – als specialist – de grootste logistieke organisaties en distributiecentra van het land, met prominente namen op de gevel. Bij al deze klanten maakt Gom Logistiek een positieve impact op het primaire proces. Profiteer ook van onze ervaring en

neem vandaag nog contact met ons op

Schoonmaak in de logistiek: een vak apart

Een willekeurige distributiecentrum van Ahold

Logistiek is een dynamisch proces en dat zie je overal: in de kantoren, de kantine, het sanitair, de kleedruimten en het magazijn. Piek- en daltijden wisselen elkaar snel af en seizoensinvloeden spelen vaak een rol in de gebruiksintensiteit.

De schoonmaak en het logistieke proces gaan meestal gelijk op.

 

Dat vraagt een maximale focus op veiligheid: heftrucks, pompwagens en ander intern transport stoppen niet voor een schoonmaakmedewerker. Het schoonmaakproces mag immers niet tot downtime leiden. En de schoonmaak van machines en installaties in de logistieke keten vraagt om aanvullende – technische – kennis van zaken. 

Daarnaast investeren steeds meer logistieke centra in zonnepanelen. Ook voor deze reiniging hebben we een oplossing. Als je Gom Logistiek inschakelt voor de schoonmaak van je magazijn en andere ruimtes, dan kan je er zeker van zijn dat onze werkwijze veilig, flexibel en transparant is.

Veilig

  • Medewerkers zijn uitsluitend actief in logistieke centra, spreken de taal en kennen de cultuur.
  • Met onze ‘10x bewust veilig’-aanpak zorgen wij voor de veiligheid van jouw medewerkers, en die van ons.

Flexibel

  • Dankzij onze flexibele schil, kunnen we ons goed aanpassen aan de pieken en dalen van het logistieke proces en bij- of afschalen wanneer nodig.
  • Wij spelen effectief in op de verschillen in gebruiksmentaliteit en eisen tussen de logistieke ruimten (magazijn, kantine, sanitair, kleedruimte, technische installaties) en bijhorende kantoordelen.

Transparant

  • We garanderen een goed proces van planning, uitvoering, controle en oplevering via digitale systemen.
  • Online en realtime inzicht hierin voor onze klanten.

Schoonmaak die meebeweegt met jouw behoefte

De dynamiek in de logistieke sector zorgt ervoor dat wij als schoonmaakbedrijf voortdurend meebewegen met de behoefte van de klant. Flexibiliteit, continuïteit en veiligheid zijn hierbij cruciaal. In de video hieronder gaan we hier dieper op in.

 

Magazijnen van grote namen die al door ons worden schoongemaakt

Ahold. Bol.com. CEVA. DHL. VidaXL … Bekende namen die zich geen enkele verstoring van het logistieke proces kunnen veroorloven. En wanneer wij hun magazijnen en andere ruimtes schoonmaken, dan kunnen ze er ook zeker van zijn dat dit niet gebeurt. Voor al onze opdrachtgevers hanteren we dezelfde hoge schoonmaakstandaard.

Met Kleentec in de Gom-familie breiden we onze expertise bovendien nog verder uit met kennis over de voedingsmiddelenindustrie.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak in een logistieke omgeving? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Gom Logistiek schaalt maximaal op voor decemberdrukte in distributiecentra

Twee schoonmaakmedewerkers van Gom Logistiek kijken lachend in de camera, 1 hiervan zit op een schrobzuigmachine, de ander staat ernaast

De feestdagen zijn echte piekdagen voor de distributiecentra van online retailers. Gom Logistiek houdt rekening met de schommelingen in de markt en opereert flexibel in deze dagen. Meine Hoekstra, Teamlead Warehouse Facility bij Ingram Micro vertelt over zijn ervaringen met Gom Logistiek.

Lees meer

De werkplek van Roxanne van Heijst - Gom Offices

'Geen dag is hetzelfde in de logistiek. Als spin in het web houd je alle ballen hoog. En aangezien Ahold Delhaize een 24/7 business is, is er nooit een moment dat je je verveelt.' Roxanne geeft je een kijkje achter de schermen en vertelt over haar keuzes en ambitie. 

Bekijk de vlog van Roxanne

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen in de logistiek van grote toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van harde vloeren, zachte vloeren én zonnepanelen.  Benieuwd naar de verschillende type robots, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is? Lees dan ons gratis online digizine over robotisering in de schoonmaak!

DIGIZINE ROBOTISERING