Schoonmaak in de logistieke sector

Je zoekt voor je gebouwen in de logistieke sector een schoonmaakbedrijf dat met een logistiek oog naar de schoonmaak kijkt. Want de schoonmaak van distributiecentra is een wereld op zich. Daarom heeft Gom Offices een onderdeel dat zich specifiek richt op de logistiek. Dagelijks staan we als specialist in de logistieke sector op de werkvloer om deze gebouwen te reinigen. Je profiteert van onze ervaring in de grootste logistieke en distributiecentra van het land, met prominente namen op de gevel. Bij al deze klanten maken wij een positieve impact op het primaire proces.

Schoonmaak in de logistiek: een vak apart

Een willekeurige distributiecentrum van Ahold

Logistiek is een dynamisch proces. In het kantorendeel, omdat je ook hier vanuit de logistieke blik denkt en werkt. En helemaal in de kantine, het sanitair, de kleedruimten en het warehouse-deel. Piek- en daltijden wisselen elkaar snel af en seizoensinvloeden spelen vaak een rol in de gebruiksintensiteit.

De schoonmaak en het logistieke proces gaan meestal gelijk op.

Dat vraagt een maximale focus op veiligheid: heftrucks, pompwagens en ander intern transport stoppen niet voor een schoonmaakmedewerker. Het schoonmaakproces mag immers niet tot downtime leiden. En machines en installaties in de logistieke keten schoonmaken vraagt om aanvullende - technische - kennis van zaken. Zo investeren steeds meer logistieke centra in zonnepanelen. Ook voor deze reiniging hebben we een oplossing.

Veilig

  • Medewerkers zijn uitsluitend actief in logistieke centra, spreken de taal en kennen de cultuur.
  • Met onze 10x bewust veilig aanpak zorgen wij voor de veiligheid van onze en jouw medewerkers.

Flexibel

  • Goed ingericht op het op- en afschalen bij pieken en dalen van het logistieke proces door onze flexibele schil.
  • Wij spelen effectief in op de verschillen in gebruiksmentaliteit en eisen tussen de logistieke ruimten (warehousedeel, kantine, sanitair, kleedruimte, technische installaties) en bijhorende kantoordelen.

Transparant

  • Procesborging van planning, uitvoering, controle en oplevering via digitale systemen.
  • Online en realtime inzicht hierin voor onze klanten.

Meebewegen met de behoefte

De dynamiek in de logistieke sector zorgt ervoor dat wij als schoonmaakbedrijf continu moeten blijven meebewegen met de behoefte van de klant. Flexibiliteit, continuïteit en veiligheid zijn hierbij cruciaal. In de video hieronder gaan we hier dieper op in.

 

Grote namen gingen je voor

Ahold. Bol.com. CEVA. DHL. VidaXL. Bekende namen die zich geen enkele verstoring van het logistieke proces kunnen veroorloven. Die hick-ups ondervinden ze ook niet bij Gom. Onze expertise nemen we ook mee naar andere opdrachtgevers die dezelfde hoge schoonmaakstandaard hanteren. Met Kleentec in de Gom-familie brengen we ook nog de ervaring uit een ander cruciaal logistiek proces in, de voedingsmiddelenindustrie. 

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak in een logistieke omgeving? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Medewerkers van Gom en Ingram Micro voor een DC van Bol.com.

Gom en Ingram Micro vinden elkaar in schoonmaakdienstverlening bij bol.com

Een veilige, prettige en schone werkomgeving voor de ruim 3.500 medewerkers, die werkzaam zijn in de twee fulfilment centers van bol.com in Waalwijk. Dat is het dagelijkse streven van Ingram Micro. Mede dankzij de resultaatgerichte schoonmaak van Gom wordt dit gerealiseerd.

Lees meer

De werkplek van Roxanne van Heijst - Gom Offices

'Geen dag is hetzelfde in de logistiek. Als spin in het web houd je alle ballen hoog. En aangezien Ahold Delhaize een 24/7 business is, is er nooit een moment dat je je verveelt.' Roxanne geeft je een kijkje achter de schermen en vertelt over haar keuzes en ambitie. 

Bekijk de vlog van Roxanne