Facilitair advies en implementatie

Ontwikkelingen genoeg in facilitair management. En met het toenemend belang van facilitaire zaken wil je als bedrijf of organisatie niet graag achterop lopen. Die expertise haal je bij een specialist die al meer dan een halve eeuw ervaring heeft in facilitair management: Facilicom Solutions. Dan deel je mee in de kennis die we hebben opgebouwd bij grote en kleine bedrijven, in alle sectoren die er zijn.

De groeiende rol van het thuiswerken. Kantoorfuncties die veranderen. Medewerkers die kritischer zijn op schoonmaak, op catering, op beveiliging. De grotere vraag naar energiebesparing en duurzaamheid. Of de snel stijgende impact van slimme technologische oplossingen.

Zomaar een paar ontwikkelingen die je facilitaire organisatie voor de vraag kunnen stellen: haken we wel snel genoeg aan bij die trends? En hoe doen vergelijkbare bedrijven en organisaties het? De kennis om die vragen te beantwoorden heb je niet altijd zelf in huis. En eigenlijk is het ook beter om het antwoord over te laten aan een specialist met een helikopterview over het gehele facilitaire speelveld: Facilicom Solutions.

 

Waar kun je Facilicom Solutions voor inschakelen?

  • Analyse en/of benchmark van je facilitaire organisatie
  • Onderzoek naar de efficiency en effectiviteit van processen of de integrale facilitaire organisatie
  • Ontwikkeling van plannen voor veranderingen in je facilitaire beleid
  • Coaching van facilitaire medewerkers
  • Procesbeschrijvingen en adviezen om de kwaliteit van je dienstverlening te verbeteren

     

Meer weten over Facilitair advies?                     Neem contact met ons op   

Adviseur in facilitaire dienstverlening

Je vindt ons niet alleen in uitvoerende rollen, we zijn ook de adviseur op facilitair gebied. En met die ervaring in de uitvoering zijn we vooral een praktische adviseur. Met kennis van zaken kunnen we ook voor jou het verschil maken om de meerwaarde van facilitair management optimaal te benutten.

 

Niet alleen advies, ook implementatie

Een goed advies is één. Dat advies ook succesvol in de praktijk brengen vraagt weer andere skills. Daarom zijn we er ook om onze adviezen in jouw organisatie te implementeren. Met Facilicom Solutions haal je de juiste managers in huis. Specialisten in hun vak die effectiviteit combineren met slagvaardigheid.

 

Senior Consultant Patty Janszen Facility Management bij Facilicom Solutions

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases