Schilders van Breijer verlengen de levensduur van elk gebouw

Je vastgoedbezit is een groots kapitaal. Goed schilderwerk en tijdig gevelonderhoud verhogen het rendement daarvan. Daarom rekenen veel opdrachtgevers op Breijer: woningcorporaties vooral, maar ook verenigingen van eigenaren en opdrachtgevers in de zakelijke sector, onderwijs en zorg.

Schilderwerk en onderhoud onder één dak

Opdrachtgevers vinden bij Breijer het gemak van alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden onder één dak. Efficiënt in uitvoering, resultaatgericht in aanpak en betrouwbaar in dienstverlening. Voor dagelijks en planmatig onderhoud.

Bekijk ook onze vakmannen in actie.

Multidisciplinaire projecten

In driekwart eeuw tijd zijn we uitgegroeid tot meer dan alleen maar een schilders- en onderhoudsbedrijf. Natuurlijk kun je alle voorkomende buitenschilderwerkzaamheden aan ons overlaten. Onze vaklieden zijn goed opgeleid en houden via interne cursussen hun kwaliteit op peil. Tegelijkertijd zijn we ook in te schakelen voor multidisciplinair vastgoedonderhoud.

In nauwe samenwerking met andere disciplines binnen Breijer pakken we ook bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden op. Met specialisten die we allemaal zelf in dienst hebben. Dat maakt onderhoudstrajecten korter en eindafrekeningen vriendelijker.

Schilder- en, of gevel onderhoud nodig?                              Neem Contact met ons op

Samenwerken op de manier die bij jouw corporatie past

Transparant en duurzaam samenwerken? Graag zelfs.
Wat Breijer betreft sluiten we aan bij de aanpak die het beste bij je bedrijfsvoering past:

  • Aanbestedingen en offerte uitvragen
  • Contracten met vaste eenheidsprijzen
  • Resultaatgericht vastgoedonderhoud
Schilder die houtrot aan raam het repareren is

Meerjarenonderhoudsplanningen voor je schilderwerk

Efficiënt zijn we ook door onze focus op de exploitatie op de langere termijn. Heldere meerjarenonderhoudsplannen creëren de balans tussen de kwaliteit van je bezit enerzijds en de kosten anderzijds. Daarin zijn we niet alleen maar uitvoerder. We denken ook actief mee over investeringen. We zijn deskundig in het inschatten van de conditie van schilderwerk en gevels. We zijn, in één woord, een vastgoedadviseur die de 'total cost of ownership' helpt verlagen. Resultaat: zekerheid over budget en tevredenheid van bewoners.

Schilders die materiaal uit container halen te voorbereiding op karwei

Schilders én communicatiemanagers

Op overlast voor bewoners of gebruikers zit een corporatie of vastgoedbeheerder niet te wachten. Breijer ook niet. In het gehele project staan bewoners centraal. Transparant en tijdig communiceren vergroot het begrip voor eventuele hinder. Daarvoor werken we met eigen tools, die aantoonbaar de tevredenheid verhogen. In de uitvoering is er altijd een vaste contactpersoon; voor vragen en klachten, maar vooral ook voor een adequate 'followup'. Ook naderhand, als de klus is geklaard. Een attente nazorg maakt altijd deel uit van onze aanpak. Is er iets onverhoopt niet goed gegaan bij een bewoner, dan komen we direct terug.

Hoge korting in de wintermaanden op binnen-schilderproject

Binnenschilder van Breijer aan het werk tijdens project.

Toe aan een fris interieur dat er weer als nieuw uitziet? Op zoek naar goed geschoolde, gemotiveerde schilders die kwalitatief werk leveren? Die ervaring hebben met een breed pakket werkzaamheden en diensten, inclusief interieuradvisering zoals kleuradvies? En overlast en hinder tot een minimum beperken? Neem dan contact op met Breijer. En profiteer van wintervoordeel.

Plan je binnen-schilderproject in de wintermaanden, dan ontvang je een fikse korting!

Afgeschermd schilderen

Door slim gebruik te maken van een 'gevelridder', een Artilan-steiger met regenkappen kan ook in slecht weer buiten worden doorgeschilderd bij bestaand gevel/schilderonderhoud van woningen. Zo kan gewoon kwalitatief schilderwerk worden geleverd zonder vertraging van het werk.

Bekijk ook de video.

Schilder die brandwerende verf aanbrengt op raam

Brandwerend schilderen

De (brand)veiligheid van uw gebouw is een belangrijke voorwaarde. Niet alleen om te voldoen aan de NEN-normen uit het bouwbesluit, maar vooral ook om de gebruikers van een bedrijfspand of wooncomplex een veilige omgeving te geven. Breijer Schilders begrijpt dat als geen ander.

Daarom bieden wij met ons brandwerend schilderwerk een effectieve manier om de constructie van het gebouw te beschermen tegen instorting in geval van brand.

Meer info

Schilder- en, of gevel onderhoud nodig?                                   NEEM CONTACT MET ONS OP

Schilder bezig met het afkitten van een raam in het kader van verduurzaming

Verduurzaming

Sta je voor de opgave om je bezit te verduurzamen?
Doe het samen met Breijer!

Onze 'best practices' zijn de eerste opstap naar een kostenbesparende aanpak. Scenario’s van onze vastgoedadviseurs maken het mogelijk om de consequenties van verschillende opties in kaart te brengen. En onze certificering conform BRL-9500 geeft je de zekerheid dat je écht samenwerkt met een specialist die je 'footprint' kan verlagen. We ontzorgen zelfs bij het voldoen aan de 70-procentregeling: door bewoners mee te krijgen in het nemen van de noodzakelijke maatregelen.

Meer info

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.