Het schoonmaakbedrijf dat zoveel meer doet dan schoonmaken alleen

Voor instellingen in het hoger beroepsonderwijs en universiteiten is schoonmaak méér dan alleen maar de noodzakelijke reiniging. Optimale schoonmaak draagt bij aan de representativiteit. Schoonmaakmedewerkers kunnen met gastvrij gedrag het verschil maken bij je studenten, docenten en onderwijzend personeel. En je wilt als onderwijsinstelling in het hbo en het wo ook verantwoord gedrag van je schoonmaakpartner. Stuk voor stuk aspecten waar Gom Onderwijs hoog op scoort.

studenten volgen de les in een lokaal met 'theateropstelling', beneden staat de docent te vertellen

Op onze lijst met tevreden opdrachtgevers kom je grote namen tegen, namen met bekendheid tot ver buiten Nederland. We weten dus wat ervoor komt kijken om schoon te maken in het hoogste onderwijssegment. Een gebouw dat goed is onderhouden, met frisse collegezalen en hygiënisch en schoon sanitair geeft je onderwijsinstelling een extra plusje achter de naam. Met schoonmaakprogramma’s die 100% aansluiten op je specifieke behoeften en locaties creëren we die voorsprong.

Neem contact met ons op   Benieuwd naar welke initiatieven op jouw school het meest geschikt is?

Flexibel schoonmaakbedrijf

We spelen flexibel in op de grote diversiteit aan ruimten in een hbo- of wo-instelling: van entree tot sporthal, van restaurant tot kantoren voor ondersteunend personeel, van praktijkruimte tot collegezaal.

  • Schoonmaken doen we op de tijden die je vanuit de bezettingsgraden het best uitkomen.
  • Met facility hosts ondersteunen we je ook overdag. Voor gastvrijheid én om altijd schoonmaakcapaciteit achter de hand te hebben in noodgevallen.
  • Gastvrijheid is een vast onderdeel van de opleiding die onze gespecialiseerde medewerkers krijgen.

Campusmanagement voor schoonmaak

Leidinggevende medewerkers spelen een cruciale rol in het schoonmaakproces. Daarom introduceerde Gom Onderwijs campusmanagement. Daarmee krijg je de beschikking over een ‘dedicated’ campusmanager op locatie. Met andere woorden: korte lijnen voor jou als opdrachtgever en schoonmaakcollega’s en continu de ogen en oren op de plek waar het gebeurt. Campusmanagement leidt aantoonbaar tot een hogere tevredenheid over de schoonmaak en over schoonmaakmedewerkers.

Michel Nederlof (links) en Lars Tubben op de campus in Delft

Zo heeft Gom Onderwijs campusmanagement bij de TU Delft geïntroduceerd. De campus van de TU Delft is er eentje van de buitencategorie; zowel qua bekendheid als qua omvang. Campusmanagement is de sleutel voor een succesvolle schoonmaak gebleken.

Lees meer

Schoonmaakbedrijf met inbreng in het onderwijs

Bij Gom Onderwijs houdt het niet op bij schoonmaak. Onze expertise maakt dat we ook activiteiten  ontwikkelen om de facilitaire dienstverlening in het hbo en wo naar een hoger niveau te tillen.

  • We brengen facilitair verantwoordelijken tweemaal per jaar bijeen voor kennissessies, om ervaringen te delen en actuele facilitaire thema’s te bespreken.
  • Samen met opdrachtgevers participeren we in The Blue World of FM, een verkenning van wat  er buiten de grenzen van facilitair management gebeurt dat voor de toekomst van belang kan zijn.
  • The Blue World of FM levert onder meer ook een estafette-onderzoek op waar we ook studenten actief bij betrekken.
  • Bij Hogeschool Rotterdam resulteerde onze participatie onder meer in een eigen lesmodule over duurzaamheid op facilitair gebied.
2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Interesse?

Heb je interesse in onze initiatieven op scholen? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Contactformulier