Schoonmaak openbare ruimten: van stralende appartementsgebouwen, winkelcentra en parkeergarages tot een huismeester op locatie

De algemene ruimte is vaak het eerste wat bewoners of bezoekers van een appartementengebouw, winkelcentra of parkeergarage zien. En die eerste indruk is belangrijk. Wij zorgen dat deze ruimten stralend schoon zijn – én we doen meer. 

Met Gom Openbare Ruimten haal je méér dan een schoonmaakbedrijf in huis. Als sectorspecialist weten we als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid, vriendelijkheid én veiligheid zijn. Zelfs een dedicated huismeester op (verschillende) locatie(s) behoort tot een van de mogelijkheden. We hebben een signalerende functie en bij winkelcentra korte lijnen met de beheerder, winkeliers en beveiliging.

Gom Openbare ruimten - woningcorporaties

Schoonmaak voor woningcorporaties

Gom is het verlengstuk van woningcorporaties. We hebben een signaleringsfunctie en zijn het vaste gezicht voor bewoners. Dat geeft een veilig gevoel. Doordat onze specialisten alleen in dit segment werken, hebben we veel ervaring in het schoonhouden van openbare ruimten. We zijn een gevestigde landelijke organisatie met een sterk regionaal karakter, waardoor we snel kunnen schakelen en korte communicatielijnen hebben.

Gom - Openbare ruimten - Parkeergarages

Schoonmaak van parkeergarages

Een nette parkeergarage is een uithangbord voor de stad, een woningcorporatie of voor vve’s. Iets waaraan bezoekers ook uit het oogpunt van beleving veel waarde aan hechten. Een schone garage draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met een efficiënte en effectieve aanpak is de eerste indruk bij het uitstappen zonder meer positief.

Gom - Openbare ruimten - winkelcentra - glazenwasser

Schoonmaak in winkelcentra

Of je nu verantwoordelijk bent voor een woonboulevard, een woonmall of een shopping center: je wil dat een goed schoonmaakbedrijf je meer biedt dan alleen ‘schoon’. Wij bieden dit, zodat jouw publiek in een schone, gastvrije en veilige omgeving kan winkelen.

Huismeesters: altijd iemand bij de hand

Een vaste medewerker in je gebouw, die verantwoordelijk is voor de ontvangst bij de entree, het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van diensten aan gebouwgebruikers. Dat zijn onze moderne huismeesters. Met zo’n allround vakman hebben bewoners altijd een contactpersoon in het geval van een storing of reparatie. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om uiteenlopend klein technisch onderhoud voor hun rekening te nemen.

Lees meer over HuisMeesters

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen van grote toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van harde vloeren en zonnepanelen. Benieuwd naar de verschillende type robots, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is? Lees dan ons gratis online digizine over robotisering in de schoonmaak!

DIGIZINE ROBOTISERING

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten over schoonmaak in openbare ruimten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak van openbare ruimten? Of ben je geïnteresseerd in een huismeester? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug

Neem contact op