Schoonmaak openbare ruimten: van stralende appartementsgebouwen, winkelcentra en parkeergarages tot een huismeester op locatie

De openbare ruimte is vaak het eerste wat bewoners of bezoekers van een appartementengebouw, winkelcentra of parkeergarage zien. En die eerste indruk is belangrijk. Wij zorgen dat deze ruimten stralend schoon zijn – maar we doen meer. 

Met Gom Openbare Ruimten haal je méér dan een schoonmaakbedrijf in huis. Als sectorspecialist weten we als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid en vriendelijkheid zijn. Zelfs een dedicated huismeester op je locatie behoort ook tot de mogelijkheden!

Neem contact met ons op 

We zorgen dat de openbare ruimten, winkelcentra en/of parkeergarage(s) schoon en verzorgd zijn. Indien gewenst regelen we ook en toegewijde huismeester.

Schoonmaak voor woningcorporaties

De medewerkers van Gom Openbare Ruimten kom je elke dag tegen in de complexen van woningcorporaties. Of het grote of kleinere complexen zijn, vooral onze specialisatie in deze ruimten is de reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen. Openbare ruimten schoonhouden is ons vak. Dat doen we elke dag met hart en ziel. En doordat we het elke dag doen, spelen we effectiever in op de wensen van opdrachtgevers, huurders, gasten en andere gebruikers.

Schoonmaak van parkeergarages

Een nette parkeergarage is een uithangbord voor de stad, een woningcorporatie of voor vve’s. Iets waaraan bezoekers – particulier of zakelijk – ook uit het oogpunt van beleving veel waarde hechten. Een schone garage draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met een efficiënte en effectieve aanpak is de eerste indruk bij het uitstappen zonder meer positief. We brengen piek- en dalmomenten in kaart en spelen daar proactief op in. Vertrouw op de specialisten van Gom Openbare Ruimten voor de schoonmaak van je parkeergarage(s).

Schoonmaak in winkelcentra

Ontzorgt voor schoon, veilig en gastvrij shoppen

Of je nu verantwoordelijk bent voor een woonboulevard, een woonmall of een shopping center: je weet dat een goed schoonmaakbedrijf je meer biedt dan alleen ‘schoon’. Gom biedt dit, zodat het publiek in een gastvrije omgeving kan winkelen.

Lees meer

Een veilig gevoel in je complex

Veiligheid vinden bewoners van een complex enorm belangrijk. Wist je dat een schone omgeving het gevoel van veiligheid versterkt? En wat bewoners ook erg waarderen: een vertrouwd gezicht. In appartementengebouwen zetten we daarom zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in. Deze bekende gezichten geven bewoners een veilig gevoel en bieden optimale sociale controle.

Huismeesters: altijd iemand bij de hand

Een vaste medewerker in je gebouw, die verantwoordelijk is voor de ontvangst bij de entree, het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van diensten aan gebouwgebruikers. Dat zijn onze moderne huismeesters. Met zo’n allround vakman hebben bewoners altijd een contactpersoon in het geval van een storing of reparatie. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om uiteenlopend klein technisch onderhoud voor hun rekening te nemen.

Lees meer over HuisMeesters

Onze cases

Schoonmakers van Gom Openbare Ruimten tijdens het schoonmaken voor woningcorporatie Woonstad Rotterdam

Woningcorporatie Woonstad Rotterdam

In deze video vertelt woningcorporatie Woonstad Rotterdam hoe onze schoonmaakmedewerkers het verschil maken door de bewoners centraal te stellen.

Alwel en Gom

Woningcorporatie Alwel

Woningcorporatie Alwel betrekt huurders bij het bepalen van de schoonmaakkosten om een zo goed mogelijke balans tussen aanvaardbare servicekosten en acceptabele schoonmaakkwaliteit te krijgen.

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen van grote toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van harde vloeren en zonnepanelen. Benieuwd naar de verschillende type robots, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is? Lees dan ons gratis online digizine over robotisering in de schoonmaak!

DIGIZINE ROBOTISERING

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten over schoonmaak in openbare ruimten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak van openbare ruimten? Of ben je geïnteresseerd in een huismeester? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug

Neem contact op