Schoonmaak in de openbare ruimten

De openbare ruimte is vaak het eerste wat bewoners of bezoekers van een appartementengebouw of een parkeergarage zien. En je weet zelf maar al te goed hoe een eerste indruk doorwerkt in de verdere beeldvorming. Met Gom Openbare Ruimten haal je méér dan een schoonmaakbedrijf in huis. Als sectorspecialist weten we als geen ander hoe gastvrijheid en vriendelijkheid scoren bij belevingsonderzoek onder gebruikers. Zelfs een dedicated huismeester op je locatie behoort ook tot de mogelijkheden!

Neem contact met ons op   Benieuwd naar welke dienst voor jou het meest geschikt is?

Schoonmaak voor woningcorporaties

De medewerkers van Gom Openbare Ruimten kom je elke dag tegen in de complexen van woningcorporaties. Of het grote of kleinere complexen zijn, vooral onze specialisatie in deze ruimten is de reden dat opdrachtgevers voor ons kiezen. Openbare ruimten schoonhouden is ons vak. Dat doen we elke dag met hart en ziel. En doordat we het elke dag doen, spelen we effectiever in op de wensen van opdrachtgevers, huurders, gasten en andere gebruikers.

Schoonmaak van parkeergarages

Een nette parkeergarage is een uithangbord voor de stad, woningcorporatie of vve’s. Iets waaraan bezoekers - particulier of zakelijk - ook uit het oogpunt van beleving veel waarde hechten. Een schone garage draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Met een efficiënte en effectieve aanpak is de eerste indruk bij het uitstappen zonder meer positief. Piek- en dalmomenten worden in kaart gebracht en hier wordt proactief op ingespeeld. Vertrouw op de specialisten van Gom Openbare Ruimten. 

Een veilig gevoel in je complex

Veiligheid vinden bewoners van een complex enorm belangrijk. Daarbij speelt je schoonmaakbedrijf een belangrijke rol. Een schone omgeving versterkt dat gevoel van veiligheid. En wat opdrachtgevers ook erg waarderen: in appartementengebouwen zetten we ook zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in. Vertrouwde gezichten voor bewoners, een veilig gevoel en optimale sociale controle.

Huismeesters

Een vaste medewerker in je gebouw, die verantwoordelijk is voor de ontvangst bij de entree, het verhelpen van kleine storingen en het verlenen van diensten aan gebouwgebruikers. Vergelijkbaar met de huismeester van vroeger, maar dan met een moderne invulling. Met zo’n allround vakman hebben bewoners altijd een contactpersoon bij een storing of reparatie. Onze medewerkers hebben de ervaring om uiteenlopend klein technisch onderhoud voor hun rekening te nemen. 

Lees meer over HuisMeesters

Onze cases

Schoonmakers van Gom Openbare Ruimten tijdens het schoonmaken voor woningcorporatie Woonstad Rotterdam

Woningcorporatie Woonstad Rotterdam

In deze video vertelt woningcorporatie Woonstad Rotterdam hoe onze schoonmaakmedewerkers het verschil maken door de bewoners centraal te stellen.

Alwel en Gom

Woningcorporatie Alwel

Woningcorporatie Alwel betrekt huurders bij het bepalen van de schoonmaakkosten om een zo goed mogelijke balans tussen aanvaardbare servicekosten en acceptabele schoonmaakkwaliteit te verkrijgen.

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak in openbare ruimten? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact op