Werving & Selectie

Goede medewerkers vinden met aantoonbare meerwaarde voor je facilitaire organisatie? Schakel een recruiter die weet welke medewerkers dat zijn: Facilicom Solutions. Werving en selectie is een van onze specialismen. Als allround dienstverlener kennen we de facilitaire sector als geen ander. Daardoor zijn we ook bij uitstek in staat om talent en werkgevers aan elkaar te koppelen.

Met onze activiteiten in werving en selectie laten we je delen in de grote expertise die we in ruim een halve eeuw hebben opgebouwd. Expertise die goed van pas komt voor organisaties die op zoek zijn naar uitbreiding van de managementcapaciteit. We zien sneller wat jouw organisatie nodig heeft aan extra ondersteuning. We hebben een beter inzicht in de kwaliteiten van kandidaten. Tel daarbij op een groot netwerk en je maakt wervingstrajecten korter en effectiever met inzet van de recruiters van Facilicom Solutions.
 

Complete begeleiding

Met Facilicom Solutions kies je zelf voor de aanpak die bij jouw organisatie past. Onze begeleiding is net zo uitgebreid als je zelf wilt:

  • Opstellen functieprofielen
  • Verzorging van de werving en selectie
  • Integriteitsscreening
  • Assessment-analyse en -rapportage
  • Persoonlijkheidstest
  • Complete begeleiding selectieproces
     

Meer weten over Werving & Selectie?              Neem contact met ons op     

Persoonlijke aanpak

We zijn groot in werving en selectie voor facilitaire managementfuncties, maar we houden het wel graag persoonlijk. Waar je dat aan merkt? We nemen de tijd om je bedrijf of organisatie te leren kennen: processen, visie, cultuur. We doen niet aan copy-paste-profielen maar stellen de eisen en wensen op die je facilitaire afdeling echt vooruit helpen. En misschien blijkt er dan wel een heel ander profiel uit te komen dan je in eerste instantie in gedachten had.

Kandidaten leren kennen

Op dezelfde zorgvuldige aanpak kan een kandidaat rekenen. Prachtig, die cv’s met opleidingen en werkervaring, maar wie is de persoon daarachter? Wat zijn de ambities? En waarom wil hij of zij uitgerekend bij jou aan de slag? Antwoorden op die vragen bepalen heel sterk de slagingskans van de procedure. En in ieder geval de effectiviteit: we stellen alleen die kandidaten voor die we zélf zouden aannemen als we in jouw schoenen stonden.

Foto van Pim Leusink

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases

Vliegtuig van de KLM
Integrated Facility Management Facility Management
Nieuws

KLM en Facilicom Solutions ready for take-off

Recent hebben KLM en Facilicom Solutions hun handtekening gezet onder het contract waarbij Facilicom Solutions verantwoordelijk wordt voor de volledige IFM soft services-dienstverlening op de verschillende locaties van de KLM Groep.

Groepsfoto van medewerkers van Facilicom en Jacobs Douwe Egberts
Integrated Facility Management Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions aan de slag voor JDE in Nederland met facilitaire ‘soft services’

Met ingang van 1 oktober is Facilicom Solutions de nieuwe facilitaire ‘soft services’ provider voor Jacobs Douwe Egberts (JDE) in Nederland. JDE is in Nederland bekend van merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Met medewerkers op meerdere locaties in Nederland waaronder Joure en...

Mederwerkers op groepsfoto voor IFM academie
Integrated Facility Management Facility Management
Nieuws

Facilicom Solutions gaat live met de IFM Academie

Bij de integrale contracten van Facilicom Solutions werken medewerkers van meerdere divisies door elkaar heen. Integraal samenwerken ontstaat niet alleen door taakintegratie en kennisverbreding maar begint bij het maken van verbinding. Vanuit die overtuiging is onze IFM Academie opgericht.