Werving & Selectie

Goede medewerkers vinden met aantoonbare meerwaarde voor je facilitaire organisatie? Schakel een recruiter die weet welke medewerkers dat zijn: Facilicom Solutions. Werving en selectie is een van onze specialismen. Als allround dienstverlener kennen we de facilitaire sector als geen ander. Daardoor zijn we ook bij uitstek in staat om talent en werkgevers aan elkaar te koppelen.

Met onze activiteiten in werving en selectie laten we je delen in de grote expertise die we in ruim een halve eeuw hebben opgebouwd. Expertise die goed van pas komt voor organisaties die op zoek zijn naar uitbreiding van de managementcapaciteit. We zien sneller wat jouw organisatie nodig heeft aan extra ondersteuning. We hebben een beter inzicht in de kwaliteiten van kandidaten. Tel daarbij op een groot netwerk en je maakt wervingstrajecten korter en effectiever met inzet van de recruiters van Facilicom Solutions.

 

Complete begeleiding

Met Facilicom Solutions kies je zelf voor de aanpak die bij jouw organisatie past. Onze begeleiding is net zo uitgebreid als je zelf wilt:

  • Opstellen functieprofielen
  • Verzorging van de werving en selectie
  • Integriteitsscreening
  • Assessment-analyse en -rapportage
  • Persoonlijkheidstest
  • Complete begeleiding selectieproces

     

Meer weten over Werving & Selectie?              Neem contact met ons op     

Persoonlijke aanpak

We zijn groot in werving en selectie voor facilitaire managementfuncties, maar we houden het wel graag persoonlijk. Waar je dat aan merkt? We nemen de tijd om je bedrijf of organisatie te leren kennen: processen, visie, cultuur. We doen niet aan copy-paste-profielen maar stellen de eisen en wensen op die je facilitaire afdeling echt vooruit helpen. En misschien blijkt er dan wel een heel ander profiel uit te komen dan je in eerste instantie in gedachten had.

Kandidaten leren kennen

Op dezelfde zorgvuldige aanpak kan een kandidaat rekenen. Prachtig, die cv’s met opleidingen en werkervaring, maar wie is de persoon daarachter? Wat zijn de ambities? En waarom wil hij of zij uitgerekend bij jou aan de slag? Antwoorden op die vragen bepalen heel sterk de slagingskans van de procedure. En in ieder geval de effectiviteit: we stellen alleen die kandidaten voor die we zélf zouden aannemen als we in jouw schoenen stonden.

Wij bieden je de oplossing

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Zullen we samen zorgen voor succesvolle verbetering in je organisatie? De experts van Facilicom Solutions zijn altijd beschikbaar en bereikbaar.

Neem contact met ons op

Nieuws, blogs en cases