Vastgoedonderhoud in één hand

Vastgoed onderhouden is essentieel om de waarde van je bezit voor de toekomst veilig te stellen. Dat begint met optimaal vastgoedbeheer. Technisch vastgoedbeheer is de sleutel tot functionele, flexibel aanpasbare gebouwen, die technisch 100% veilig, duurzaam en representatief zijn.

Genoeg redenen om technisch vastgoedbeheer in de handen van een ervaren specialist te leggen. Die specialist heet Breijer. In één hand bundelen we alle diensten om vastgoed z’n waarde te laten behouden. Operationeel vanuit vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam beschouwen we het grootste deel van Nederland als ons werkgebied.

Benieuwd of technisch vastgoedbeheer iets voor u is?  Neem contact met ons op  

Beheer en onderhoud bij Breijer - Preventief.

Preventief onderhoud

Met ervaring in vastgoed en alle gebouwgebonden installaties is preventief onderhoud dagelijks werk voor Breijer. Via je eigen klantportaal heb je realtime inzicht in de onderhoudsstatus en de gedane en toekomstige werkzaamheden.

Beheer en onderhoud bij Breijer - Correctief.

Correctief onderhoud

Een storing of reparatie snel en efficiënt afhandelen: we doen het dagelijks. Met een onderhoudscontract kunnen storingen op 24/7-basis worden gemeld en komen we direct in actie. Ook buiten kantooruren en in het weekend.

Beheer en onderhoud bij Breijer - Planmatig.

Planmatig onderhoud

Breijer is ervaren in planmatig onderhoud. Met een meerjarenonderhoudsplan als basis brengen we alle onderhoudsgevoelige onderdelen in kaart. Met bouwkundige en installatietechnische kennis kunnen we exact aangeven wat er wanneer moet gebeuren.

Beheer en onderhoud bij Breijer - Prestatiegericht

Prestatie- en systeemgericht onderhoud

Bij prestatiegericht onderhoud verschuift het optimaal functioneren van je gebouw naar Breijer. Dat betekent niet alleen geen omkijken meer naar het onderhoud, maar vaak ook financieel voordeel. Meerjarenonderhoudsplannen maken de onderhoudstactiek voor komende jaren inzichtelijk.

Beheer en onderhoud bij Breijer - Integraal.

Integraal onderhoud

De onderhoudsvormen preventief, correctief, planmatig en prestatiegericht kunnen we separaat aanbieden, als ook in diverse combinaties. Het onderhoud wordt pas écht integraal met de diensten van technische specialisatie. Binnen één bedrijf brengen we alles bij elkaar. Voor u één aanspreekpunt en kostentechnisch voordeliger, op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Laatste nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.