Technisch onderhoud tapinstallaties

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt houdt uw installatie in optimale conditie

Om de tapinstallatie in optimale conditie te houden, is het van belang om de bier-, wijn-, frisdrank- of koeling jaarlijks grondig te laten reinigen en inspecteren op gebreken. Werkt alles nog goed? Zijn er onderdelen aan vervanging toe? Door kleine reparaties tijdig uit te voeren worden storingen voorkomen.

Bij Tapwacht kunnen wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor jouw installatie verzorgen. Wij noemen dit een GPO-beurt (groot periodiek onderhoud). Je kunt dit zien als een soort APK-keuring, waarbij de installatie uitvoerig wordt geïnspecteerd op gebreken en van onder tot boven wordt schoongemaakt.

Wil je een GPO inplannen?        MAAK EEN AFSPRAAK   VRAAG EEN OFFERTE AAN

Monteur Tapwacht  bezig met technisch onderhoud

Waarom is een GPO-beurt belangrijk voor de tapinstallatie?

  • De kwaliteit van het product blijft gewaarborgd
  • Optimale hygiëne wordt gegarandeerd
  • Het risico op storingen neemt af
  • De energierekening blijft laag

FAQ - technisch onderhoud tapinstallaties

Wij reinigingen de tapleidingen en voeren groot onderhoud uit zowel op contract- als op regiebasis. Wil je een afspraak maken  of een offerte aanvragen? Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Onze handleidingen voor het dagelijkse onderhoud van de diverse typen installaties vind je op de pagina 'Hulp bij storing'.

Wij hebben diverse handleidingen ontwikkeld voor dagelijks onderhoud en storingen. De handleiding voor het aansluiten van een fust vind je op de pagina 'Hulp bij Storing', onderhoud bierinstallatie.