Het schoonmaakbedrijf van Ongewoon schoon

Je zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. Een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van jouw sector. En je ook duidelijk laat zien dat die focus op jouw sector zorgt voor een aanpak die verder gaat dan one size fits all. Maatwerk met oplossingen gericht op jouw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Wat een sectorspecifieke aanpak voor je kan betekenen?

Onze schoonmakers gaan met meer ervaring en kennis van zaken bij je aan de slag. Zo worden we elke dag beter in ons vak. Hetzelfde geldt voor objectleiders, rayonleiders en klantmanagers. En ook voor de organisatie achter de schermen. Elk van deze business units is iedere dag dedicated bezig met jouw sector, met het effect dat wij beter in staat zijn te doorgronden waar het in die sector om draait en bij te dragen aan het realiseren van jouw doelen. 

Neem contact met ons op

Gom. Ongewoon schoon

Schoonmaken is nooit ‘gewoon’ schoonmaken. Overal is het anders, in elke sector. En je kunt alleen maar aan de behoeften van een opdrachtgever tegemoet komen als je zijn of haar sector door en door kent. Dat klinkt vrij ongewoon, maar is eigenlijk ook heel logisch als je er even over nadenkt. 

Uitgelicht

Hugo borst, verzorgende en oudere meneer

27 mei: webinar 'Samen voor de zorg van morgen'

Tafelheer Luc Trommelen gaat in gesprek met schrijver en radio- en televisiepersoonlijkheid Hugo Borst, ervaringsdeskundige Hans Bronsema en initiatiefnemer Geoffrey Nouws. Ben jij erbij? 
 

Meld je aan voor het webinar

Poppetjes rennen over een hand naar de andere kant

Hoe ontvang je straks je medewerkers die terugkeren in je gebouw?

Hoe geef je medewerkers na soms maanden van afwezigheid weer een prettig gevoel bij een terugkeer naar hun werkplek? 5 tips voor een prettige, schone start. 
 

Doe de check voor jouw kantoor

Nieuws, blogs en cases

Portretfoto van Jan van der Heijden, commercieel manager Kleentec
Food & Industry Schoonmaak
Blog

Blog | Investeren in expertise is pure noodzaak

‘Als een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf ergens meerwaarde heeft, is het wel bij foodfabrikanten.’ aldus Jan van der Heijden in zijn blog.

een medewerker van Gom Zorg maakt het deurtje van een keukenkastje schoon bij een bejaarde man thuis, die de krant zit te lezen in zijn stoel
Zorg Care Schoonmaak
Nieuws

Gebrekkige hygiëne in verpleeghuizen: een bewijs van het bestaansrecht van Samen?

Met de grote werkdruk in de zorg is het begrijpelijk dat de focus bij de cliënt ligt, niet bij het schoonmaken.

Portretfoto van Richard de Maar, business unit directeur Gom Offices
Offices Schoonmaak
Blog

Blog | Schoonmaken volgens het IKEA-model

Richard de Maar: 'Wij als werkgever hebben de taak om het imago van het vak blijvend te laten kantelen: door goed voor mensen te zijn. En het is nú de tijd ervoor; dankzij corona hebben we de wind mee.'

een virusdeeltje in het blauw

Corona dossier

Gom krijgt veel vragen over het coronavirus en hoe wij hiermee omgaan. In ons corona dossier houden wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook geven wij antwoord op enkele veel gestelde vragen.
 

Lees meer

Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!