Het schoonmaakbedrijf van Ongewoon schoon

Je zoekt een schoonmaakbedrijf dat met je meedenkt en flexibel, efficiënt en vakkundig werkt. Een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van jouw sector. En je ook duidelijk laat zien dat die focus op jouw sector zorgt voor een aanpak die verder gaat dan one size fits all. Maatwerk met oplossingen gericht op jouw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Wat een sectorspecifieke aanpak voor je kan betekenen?

Onze schoonmakers gaan met meer ervaring en kennis van zaken bij je aan de slag. Zo worden we elke dag beter in ons vak. Hetzelfde geldt voor objectleiders, rayonleiders en klantmanagers. En ook voor de organisatie achter de schermen. Elk van deze business units is iedere dag dedicated bezig met jouw sector, met het effect dat wij beter in staat zijn te doorgronden waar het in die sector om draait en bij te dragen aan het realiseren van jouw doelen. 

Neem contact met ons op

Gom. Ongewoon schoon

Schoonmaken is nooit ‘gewoon’ schoonmaken. Overal is het anders, in elke sector. En je kunt alleen maar aan de behoeften van een opdrachtgever tegemoet komen als je zijn of haar sector door en door kent. Dat klinkt vrij ongewoon, maar is eigenlijk ook heel logisch als je er even over nadenkt. 

Uitgelicht

Flex

Webinar 'Kantoren na corona: een schone uitdaging'

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Maar wat verandert er precies aan jouw werkplek? En hoe zien de schoonmaakwerk-
zaamheden er straks uit? Marcel Jongmans gaat op zoek naar de antwoorden.
Ben jij erbij?

Meld je aan aan!

Poppetjes rennen over een hand naar de andere kant

Hoe ontvang je straks je medewerkers die terugkeren in je gebouw?

Hoe geef je medewerkers na soms maanden van afwezigheid weer een prettig gevoel bij een terugkeer naar hun werkplek? 

5 tips voor een prettige, schone start. 
 

Doe de check voor jouw kantoor

Nieuws, blogs en cases

mensen van ABN AMRO brengen een toast uit op de samenwerking
Hospitality Zakelijke dienstverlening Schoonmaak Beveiliging Catering Facility Management
Nieuws

ABN AMRO kiest voor Facilicom als Soft Service Integrator

ABN AMRO en Facilicom sluiten een 5 jarige IFM-overeenkomst af voor ruim 125 kantoorlocaties van ABN AMRO in Nederland en België.

het logo van de dag van de schoonmaker in het lichtblauw op een witte achtergrond, met daarachter een lichtblauw geblokt picknickkleedje
Schoonmaak
Nieuws

15 juni 2021: De dag van de schoonmaker

De schoonmaakmedewerkers van Gom, Directschoon, Kleentec en Degenaar zijn tijdens de dag van de schoonmaker op 15 juni flink in het zonnetje...

een medewerker van Gom Logistiek zit op een schrobzuigmachine en schrobt de vloer in de bedrijfshal
Kantooromgevingen Schoonmaak
Nieuws

Veiligheidsrisico’s is logistiek speerpunt in veiligheidsbeleid Gom

Bij Gom is een veilige werkomgeving een vanzelfsprekend onderdeel van duurzaam medewerkersbeleid, in de logistiek zijn de veiligheidsregels extra aangescherpt.

een virusdeeltje in het blauw

Corona dossier

Gom krijgt veel vragen over het coronavirus en hoe wij hiermee omgaan. In ons corona dossier houden wij je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook geven wij antwoord op enkele veel gestelde vragen.
 

Lees meer

Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Werken bij Gom?

Werken bij Gom betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!