Dagrecreatie: schoonmaak op maat

Na een dagje uit is een schone omgeving niet het eerste wat je gasten zich herinneren. Gek genoeg is het wél het eerste dat mensen melden op reviewsites als je locatie niet schoon is. Reden te meer om schoonmaak binnen de dagrecreatie toe te vertrouwen aan een specialist. 

Gom Hospitality is de specialist die je zoekt. We zijn actief in de gehele hospitality-sector, met de focus op de schoonmaak van locaties voor dagrecreatie zoals pretparken en dierentuinen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in (dag)evenementen. Kortom: alle omgevingen waar de schoonmaakbehoeftes steeds weer anders zijn. Bezoekersaantallen fluctueren immers elke dag en zelfs elke uur. 

Wij begrijpen dat een schone omgeving essentieel is voor een goede ervaring. Een leeg frietbakje op de grond of een plakkerige tafel in het restaurant hebben een negatieve invloed op de beleving en daarom zijn wij daar extra alert op.

 

De voordelen van onze manier van schoonmaken

  • Flexibel: het feit dat je bezoekersaantallen elke dag anders zijn is voor ons geen enkel probleem. 
  • Specialistisch: we weten dat ‘schoon’ een essentieel onderdeel van de bezoekersbeleving is.
  • Ervaren: onze medewerkers werken uitsluitend in locaties zoals die van jou en weten wat je nodig hebt.
  • Gastvrij: dankzij de extra opleidingsmodule ‘hospitality’ zijn al onze medewerkers ook gastvrij en sociaal vaardig
  • Efficiënt: we zijn onderdeel van een grote organisatie, met alle schaalvoordelen van dien.

Maak de beleving van je bezoekers helemaal compleet

Op reviewsites zijn bezoekers niet zuinig met hun kritiek als het ergens niet schoon is. En terecht. Een schone omgeving is een onmisbaar deel van de beleving, daar betalen ze voor. Wij begrijpen dit en weten wat je bezoekers verwachten. Vertrouw op ons. Wij zorgen voor een schone en aangename omgeving die de beleving van je bezoekers compleet maakt.

Schoonmaak voor dagrecreatie: een aanpak op maat

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de schoonmaak op jouw locatie? We vertellen je graag – geheel vrijblijvend – meer over onze aanpak die altijd op maat is van jouw situatie. Vul het contactformulier in, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Ik wil meer weten