Zakelijke Dienstverlening

Als bedrijf of als organisatie wil je je concentreren op je core business. En dat werkt beter door de facilitaire diensten compleet uit te besteden. Tegelijkertijd bepaalt de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening ook hoe je scoort op het gebied van medewerkerstevredenheid. Je medewerkers vinden hygiëne en veiligheid belangrijk. Die vinden goede restauratieve voorzieningen van meerwaarde. Ook het belang van gastvrijheid groeit. Dat stelt hoge eisen aan de facilitaire partners.

Complete expertise

Facilicom Solutions heeft facilitaire dienstverlening als core business. Daarmee heb je aan ons een partner met alle expertise in huis voor het reorganiseren, aanbesteden, aansturen of zelfs geheel overnemen van facilitaire diensten in de zakelijke dienstverlening. Ook kun je bij ons terecht voor analyses en onderzoek en onafhankelijk advies, we leveren tijdelijk management en we coördineren verhuizingen. En we gaan zelfs nog verder:

  • het reorganiseren van de bestaande facilitaire dienst
  • het overnemen van personeel
  • het realiseren van optimalisatie middels multi-serviceconcepten
  • het uit handen nemen van alle zorg door middel van maincontracting
  • het voeren van het complete facility estate management

     

Al met al: alle expertise die je maar van een professionele facilitaire dienstverlener verwacht - en meer.  Want ook voor de schoonmaak, bouw en verbouwbeveiliging en catering kun je bij ons terecht. 

Meer weten over onze sectorspecifieke aanpak?

Neem contact met ons op

Slimmer integraal organiseren

Er is een groeiende behoefte om facilitaire diensten en gebouwbeheer slim te integreren. Als marktleider in dienstverlening brengen we dit voor je in praktijk; vanaf de conceptfase zorgen we dat de juiste specialismen vertegenwoordigd zijn en optimaal bijdragen aan de juiste executie.