Werken bij Trigion

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten.

Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben we altijd een functie die bij je past. Een baan met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd. 

Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging en geniet je van allerlei aanvullende voordelen.

Een greep uit onze vacatures

Beveiliger Overheid

Als beveiliger bij dit overheidsobject zorg jij voor de veiligheid. Ga direct fulltime/parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Rotterdam, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
32-36 uur per week

Beveiliger AZC en CZ Middelburg / Goes

Als beveiliger bij het COA zorg jij voor de veiligheid op een AZC. Ben jij graag actief en help je graag mensen? Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Middelburg, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
24-32 uur per week

Beveiliger Haven Rotterdam

Als Haven beveiliger zorg jij voor de veiligheid in de Rotterdamse Haven Ga direct fulltime/parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Rotterdam, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
32-32 uur per week

Beveiliger Traverse Bergen op Zoom

Als beveiliger bij Traverse in Bergen op Zoom zorg jij voor de veiligheid bij een instelling. Ben jij graag actief vooral in de nachten? Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige k

Bergen op Zoom, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
24-32 uur per week

Beveiliger regio Arnhem

Als beveiliger bij Trigion zorg jij voor de veiligheid in de regio Arnhem. Ben jij graag actief en help je graag mensen? Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Arnhem, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
30-30 uur per week