Werken bij Trigion

Het werk in de beveiliging kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten.

Of je nu wilt werken als beveiliger op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben we altijd een functie die bij je past. Een baan met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd. 

Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende en klantgerichte baan in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij ontvang je een prima salaris conform CAO particuliere beveiliging en geniet je van allerlei aanvullende voordelen.

Een greep uit onze vacatures

Beveiliger Overheid

Als beveiliger bij dit overheidsobject zorg jij voor de veiligheid. Ga direct fulltime/parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Rotterdam, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
32-36 uur per week

Beveiliger IBT COA Ter Apel

Als beveiliger bij het COA zorg jij voor de veiligheid in Ter Apel. Ben jij actief en help je graag mensen? Ga direct parttime of fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Ter Apel, Nederland
€ 15,08 - 18,93 per uur
32-36 uur per week

Beveiliger Albert Heijn Distributiecentrum Zaandam

Als beveiliger bij Albert Heijn in Zaandam, zorg jij voor de veiligheid in en om het distributiecentrum. Ga direct fulltime of parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze!

Zaandam, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
24-40 uur per week

Beveiliger Rechtbank Zeeland-West-Brabant

Als beveiliger bij De Rechtbank Zeeland-West-Brabant zorg jij voor de veiligheid in de gerechtsgebouwen. Ga direct fulltime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Breda, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
32-36 uur per week

Parttime Beveiliger regio Eindhoven

Als beveiliger bij Trigion zorg jij voor de veiligheid in de regio Eindhoven. Ga direct parttime aan de slag. Trigion. De veilige keuze.

Eindhoven, Nederland
€ 15,08 - 17,97 per uur
16-32 uur per week