Alarmverificatie & Opvolging

Voor de beveiliging van je bedrijfspand wil je een geavanceerd alarmsysteem. Maar welk systeem is geschikt voor jouw pand en wat gebeurt er als het alarm (onverhoopt) daadwerkelijk afgaat? Wie beoordeelt de melding en zorgt voor gepaste alarmopvolging? Met alarmverificatie en alarmopvolging door Trigion weet je zeker dat er tijdig en adequaat gehandeld wordt als jouw alarm afgaat.

De meest geavanceerde meldkamer van Nederland

Trigion beschikt over de meest geavanceerde particuliere alarmcentrale (PAC) van Nederland: onze AlarmServiceCentrale in Schiedam. Hier komen elke dag zo’n 40.000 meldingen binnen via diverse systemen. De meeste van deze (alarm)meldingen kunnen automatisch worden afgehandeld zodat onze centralisten zich optimaal kunnen richten op de meldingen die vragen om een persoonlijke benadering. Hiermee is onze AlarmServiceCentrale een communicatiecentrale en lifeline voor duizenden opdrachtgevers en al onze eigen medewerkers. 

Meer weten over alarmverificatie & opvolging?

Wil je meer weten over alarmverificatie & opvolging van Trigion? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

 

Alarmcentrale: het kloppend hart van Trigion

Onze AlarmServiceCentrale en onze mobiele surveillance zijn samengesmeed tot één organisatie. Door deze hechte samenwerking is onze gehele beveiligingsketen zo effectief mogelijk ingericht. We sturen onze surveillanten lokaal aan via de AlarmServiceCentrale, in een landelijk dekkend netwerk met steunpunten, en volgen hen continu. Zo hebben we altijd overzicht en weten we waar onze surveillanten zich bevinden zodat wij ze tijdig kunnen inzetten voor alarmopvolging. En, geheel conform vastgestelde protocollen, onderhouden centralisten van de AlarmServiceCentrale contact met landelijke hulpdiensten en jou als opdrachtgever. De AlarmServiceCentrale is het kloppende hart van Trigion waar alle lijnen samenkomen. 

Trigion collega's die toezicht houden op de actuele situatie door te kijken naar zes verschillende beeldschermen.
Man staat naast vrouwelijke Trigion collega die haar ondersteunt in haar werk.
Mannelijke Trigion collega die via cameratoezicht alles in de gaten houdt
Mannelijke Trigion collega in vrijetijdskleding kijkt linksboven naar buiten

Werken op onze AlarmServiceCentrale?

Kijk op werkenbijtrigion.nl en vind direct jouw vacature bij onze AlarmServiceCentrale 

Trigion. De veilige keuze

: De zorgfiets is de eerste Nederlandse connected e-bike, zo zetten Trigion en Zorgfiets.nl ook de veiligheid van zorgmedewerkers centraal.
Beveiligingsdiensten Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Eerste Nederlandse connected e-bike een feit

Trigion en Zorgfiets.nl slaan de handen ineen om veiligheid en mobiliteit te verbeteren en zo een veiligere en mobielere leefomgeving te creëren...

Young Professional: Charissa van Kuijk
Beveiligingsdiensten Next Level beveiligen Beveiliging
Blog

Young Professional: Charissa van Kuijk

In de rubriek 'Young Professional' komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Young Professional: Charissa van Kuijk.

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.
Beveiligingsdiensten Onderwijs Beveiliging
Referentie

Succesvolle samenwerking in het onderwijs

Een school beveiligen… daar komt heel wat bij kijken. Trigion werkt al negen jaar succesvol samen met de Onderwijs Inkoop Groep (OIG)...