Dieptereiniging sanitair en grootkeukens

Dieptereiniging van het sanitair en de grootkeuken is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd. Dankzij deze dieptereiniging gaan je materialen en apparatuur langer mee en bespaar je op energie- en onderhoudskosten. Gom Specialistische Reiniging is vakspecialist op het gebied van dieptereiniging.

Ontdek de voordelen van een goede dieptereiniging

Een dieptereiniging heeft diverse voordelen. Ontdek hieronder hoe je profiteert van onze jarenlange ervaring met het reinigen van sanitair en grootkeukens.

Expert Gom specialistische reiniging bezig met sanitair

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag, die bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Een regelmatige dieptereiniging van het sanitair voorkomt deze problemen en zorgt ervoor dat je sanitair de kwaliteit behoudt.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging reinigt de industriële afzuigkap met een elektrische borstel

Dieptereiniging grootkeuken

Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëne werkplan (HACCP-richtlijn) is de jaarlijkse – grondige – reiniging van professionele keukens een onontbeerlijke aanvulling. Een dieptereiniging van je grootkeuken zorgt ervoor dat je keuken schoon is, maar ook dat kostbare apparatuur langer meegaat. Het verbetert bovendien de hygiëne en vergroot het werkplezier.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging kijkt door de ovendeur heen terwijl hij het sop van de ruit veegt.

Wil je een dieptereiniging laten uitvoeren?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de dieptereiniging van het sanitair of je grootkeuken? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Meer weten? Download onze productsheet

Wil je meer weten over dieptereiniging van Gom Specialistische Reiniging? In onze productsheet vind je meer informatie over onze werkwijze. Vul hiernaast je gegevens in en wij sturen je een email met een link om de productsheet te downloaden.

 

"productsheet dieptereiniging grootkeukens en sanitair"

Gom Specialistische Reiniging: een totaalaanpak

Bij Gom Specialistische Reiniging kun je niet alleen terecht voor dieptereinigingen, we bieden een totaalaanpak. Vertrouw ook op onze expertise voor specialistische schoonmaak zoals vloeronderhoud, glas- en gevelreiniging en periodieke interieurreiniging. Hier lees je meer over ons volledige aanbod aan specialistische reiniging.