Gom is expert in dieptereiniging sanitair en grootkeuken

Dieptereiniging van het sanitair en de grootkeuken is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijks schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd. Materialen en apparatuur gaan zo langer mee en het bespaart je op energie- en onderhoudskosten. Gom Specialistische Reiniging is vakspecialist op het gebied van dieptereiniging.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging monteert de toiletbril na dieptereiniging

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag, die bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van jouw sanitair te behouden, is dieptereiniging geen overbodige luxe.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging reinigt de industriële afzuigkap met een elektrische borstel

Dieptereiniging grootkeukens

Naast het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëne werkplan (HACCP-richtlijk) is de jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens een onontbeerlijke aanvulling. In een schone keuken gaat kostbare apparatuur langer mee, het verhoogt de hygiënegraad en het vergroot je werkplezier.

een medewerker van Gom Specialistische Reiniging kijkt door de ovendeur heen terwijl hij het sop van de ruit veegt.

Wil je een dieptereiniging laten uitvoeren?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met de dieptereiniging van het sanitair of grootkeuken? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact met ons op

Meer weten? Download onze productsheet

Wil je meer weten over dieptereiniging van Gom Specialistische Reiniging?  Vul dan je gegevens in en wij sturen je een email met een link om de productsheet te downloaden.

 

"productsheet dieptereiniging grootkeukens en sanitair"