Schoonmaak in kantoren

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring in kantooromgevingen? Bij Gom Offices is het ons dagelijks werk. Als opdrachtgever ben je niet alleen maar verzekerd van de efficiency die voor schoonmaak vereist is. We weten ook hoe belangrijk het is als mensen hun werk kunnen doen op een schone werkplek. Omdat die investering in schoonmaak zich terugbetaalt.

  • Sectorgeoriënteerde aanpak
  • Kantoorconcepten toegesneden op jouw behoeften
  • Inzet van specifieke tool Optim-eyes voor integrale schoonmaakwaliteit
  • Volledig palet aan contractvormen, ingevuld op de manier die bij jou past
  • Focus op tevreden en betrokken medewerkers
het beeldmerk van Gom Flex; Flex in donderblauwe letters met een draaiknop ervoor

De kantooromgeving is in een stroomversnelling aan het veranderen. Maar elke omgeving is anders. Elke wens is anders. Met FLEX van Gom geven we invulling aan je veranderende behoefte.

Hoe lees je hier

Meer tevredenheid. Meer productiviteit.

Vraag het medewerkers van een willekeurig bedrijf: als een werkplek schoon is, waarderen ze het. Goed onderhouden en schoongemaakte gebouwen zijn een boost voor de tevredenheid van medewerkers. In een hygiënische omgeving en op een frisse werkplek hebben mensen het meer naar hun zin. En een medewerker die tevreden is, is ook productiever. Meer betrokken bij de zaak. Gemotiveerd om zijn of haar werk te doen.

Niet voor niets dat wij, als werkgever, ook graag goed voor onze schoonmaakmedewerkers zorgen. We leiden al onze medewerkers specifiek op en ondersteunen waar nodig om gezond, fit en met plezier aan het werk te blijven. Die aandacht voor de mens maakt het werk leuker, geeft meer vertrouwen, betrokkenheid en motivatie. Wij maken schoon met een glimlach! 

Neem contact met ons op   Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen met onze schoonmaakdiensten?

Ook grote verschillen in kantoren

Schoonmaak is nooit ‘gewoon’ schoonmaak. De locatie waarin een schoonmaakbedrijf opereert is bepalend voor de aanpak en het resultaat. Al zijn de vragen van zakelijke opdrachtgevers aan schoonmaakbedrijven vaak wel vergelijkbaar, natuurlijk is het ene kantoor het andere niet. Vooral de omvang, het gebruik en de bezetting is bepalend. Maar ook de behoefte aan beleving en hospitality in een kantooromgeving geeft verschil in aanpak.

Schoonmaakmedewerker van Directschoon bij schoonmaakkar met flacon en doekje in haar hand

Directschoon

Ben je een mkb-ondernemer? Of een franchiseorganisatie? Dan kun je je schoonmaak veel slimmer regelen: met Directschoon. Online, flexibel en eenvoudig.

Lees meer

een medewerker van Magnifique, gekleed in een polo, loopt achter een werkwagen

Magnifique

Soms is de beleving van een omgeving essentieel. Schoonmaak kan dan een grote bijdrage leveren aan de vijfsterrenervaring die je je gasten en medewerkers belooft. Die bijdrage levert Magnifique.

Lees meer

2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Meer weten?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met schoonmaak? Vul het contactformulier in, dan bellen wij je terug.

Neem contact op

Thuis voelen

Plezierig werken op kantoor. Een schone werkomgeving helpt hierbij; iets wat schoon is, kan het verschil maken. Een gróót verschil wat ons betreft. En dat laten we je graag zien. Ontdek in deze video hoe verzekeraar a.s.r. samen met zijn partners er alles aan doet werknemers én gasten zich thuis te laten voelen.

Nieuws, blogs en cases

een medewerker van Gom Logistiek zit op een schrobzuigmachine en schrobt de vloer in de bedrijfshal
Kantooromgevingen Schoonmaak
Nieuws

Veiligheidsrisico’s is logistiek speerpunt in veiligheidsbeleid Gom

Bij Gom is een veilige werkomgeving een vanzelfsprekend onderdeel van duurzaam medewerkersbeleid, in de logistiek zijn de veiligheidsregels extra aangescherpt.

Portretfoto van Richard de Maar, business unit directeur Gom Offices
Kantooromgevingen Schoonmaak
Blog

Blog | Schoonmaken volgens het IKEA-model

Richard de Maar: 'Wij als werkgever hebben de taak om het imago van het vak blijvend te laten kantelen: door goed voor mensen te zijn. En het is nú de tijd ervoor; dankzij corona hebben we de wind mee.'

Animatie van een schoonmaakster van Gom die bij een 3d printer aan het schoonmaken is.
Hospitality Kantooromgevingen Onderwijs Zorg Schoonmaak
Nieuws

Gom ontwikkelt procedé om van koffiebekertjes schoonmaakdoekjes te maken

Met een nieuw revolutionair procedé maakt Gom van gebruikte koffiebekertjes en koffieprut nieuwe microvezeldoekjes. Voor dat doel komt er op de grotere...