Schoonmaak in kantoren

Iedere organisatie heeft zijn eigen wensen als het gaat om de schoonmaak van hun kantoorpand. Als sectorspecialist weten we dat de schoonmaakbehoefte van onze klanten lang niet altijd hetzelfde is. Trends en ontwikkelingen zorgen voor andere inzichten en nieuwe samenwerkingsvormen. De toenemende vraag om flexibiliteit, duurzaamheid, gastbeleving en hybride werken zijn bijvoorbeeld actuele onderwerpen. 

Wanneer we bij Gom Offices kantoren schoonmaken, beginnen we altijd met het inventariseren van jouw behoeften. Zo krijg je de schoonmaak die past bij jouw omgeving en processen.

Onze ervaring leert dat het helpt om eerst voor jezelf te bepalen wat je belangrijkste behoeften zijn als het gaat om het reinigen van jouw kantoor. Om jouw specifieke verwachtingen waar te maken heb je de keuze uit drie opties waarvan er altijd één bij je past.

Schoonmaakmedewerker van Directschoon bij schoonmaakkar met flacon en doekje in haar hand

Een perfect schoon kantoor zonder extra’s

Je vaste schoonmaker(s) die op de afgesproken dagen langskomt bij jouw kantoor: dat is Gom Direct. Niets meer, niets minder. Als opdrachtgever spreek je samen af wat er gedaan moet worden. Die schoonmaker is ook het vertrouwde aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen.

 

Gom Direct op een rijtje

 • Vaste schoonmaker of een vast team.
 • Schoonmaak en hygiëne conform de kwaliteitseisen van Gom.
 • Medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren.
 • De schoonmaker is je vertrouwde contactpersoon.
 • Professionele materialen en middelen, verantwoord voor het milieu.
 • De zekerheid van een correcte behandeling van medewerkers.
 • Flexibel op- en afschalen.
Foto van dame met bril die schoonmaakt in een bedrijfsrestaurant terwijl ze naar de camera kijkt

Als je nét iets meer maatwerk zoekt

Naast goede schoonmaak vindt je het prettig om periodiek met de rayonleider te overleggen. En stel je kwaliteitsmetingen op prijs. De schoonmakers hebben een leidinggevende die het schoonmaken van je kantoor begeleidt en controleert

 


Alle extra voordelen op een rij:

 • Aansturing door objectleiding en/of rayonleider.
 • Rayonleider is je aanspreekpunt, 24/7 bereikbaarheid gegarandeerd.
 • Periodiek een check op technische en belevingskwaliteit door rayonleider.
 • Kwaliteitsborgingssysteem en managementinformatie.
 • Evaluatiegesprekken en proactieve verbetervoorstellen.
 • Serviceteams inzetbaar voor glasbewassing, vloeronderhoud en levering sanitaire voorzieningen.
een medewerker van Magnifique, gekleed in een polo, loopt achter een werkwagen

De ultieme schoonmaakbeleving

Je wilt écht maatwerk. We gaan graag – en ver – mee in je eigen visie op een duurzame bedrijfsvoering. En voegen daar nog zaken aan toe waar je zelf wellicht nog niet eens aan denkt. Dat maakt deze vorm van schoonmaak tot de ultieme dienstverlening.

 

Alle extra’s op een rij:

 • Aanvullende hospitalitytrainingen voor medewerkers op basis van je wensen.
 • Mogelijkheden voor servicehost of dagman of inzet van een vaste handyman.
 • Maximale inzet op beleving.
 • Ontwikkeling programma ‘duurzame schoonmaak’ op maat.
 • Flexibele contractvorm met multifunctionele medewerkers bespreekbaar.
 • Ruime mogelijkheden voor implementatie social return on investment.
2 medewerkers van Gom in een blauwe werkpolo kijken lachend in de camera

Hulp nodig bij je keuze?

Heb je nog geen idee wie van de drie bij jou ideaal is? Of twijfel je nog over hoe je wilt dat we jouw kantoor schoonmaken? Dan helpen we je graag, vul ons contactformulier in en dan bellen we je zo snel mogelijk terug

Neem contact op

Meer tevredenheid. Meer productiviteit.

Vraag het medewerkers van een willekeurig bedrijf: als een werkplek schoon is, waarderen ze het. Goed onderhouden en schoongemaakte gebouwen zijn een boost voor de tevredenheid van medewerkers. In een hygiënische omgeving en op een frisse werkplek hebben mensen het meer naar hun zin. En een medewerker die tevreden is, is ook productiever. Meer betrokken bij de zaak. Gemotiveerd om zijn of haar werk te doen.

Niet voor niets dat wij, als werkgever, ook graag goed voor onze schoonmaakmedewerkers zorgen. We leiden al onze medewerkers specifiek op en ondersteunen waar nodig om gezond, fit en met plezier aan het werk te blijven. Die aandacht voor de mens maakt het werk leuker, geeft meer vertrouwen, betrokkenheid en motivatie. Wij maken schoon met een glimlach!

Schoonmaakrobots: de do’s en don’ts

Schoonmaakrobots kunnen van grote toegevoegde waarde zijn. Benieuwd naar de verschillende type robots, de voor- en nadelen en of het iets voor jouw organisatie is? Lees dan ons gratis online digizine over robotisering in de schoonmaak!

Digizine Robotisering

Gom Specialistische reiniging: een totaalpakket

Wist je trouwens dat onze expertise nog verder gaat dan de schoonmaak in kantoren? Je kan Gom Specialistische Reiniging bijvoorbeeld ook inschakelen om je zonnepanelen te reinigen of om je gevels of vloeren er weer als nieuw uit te laten zien. Ontdek hier al onze specialisaties.

Nieuws, blogs en cases