Verwarmingstechniek voor woningcorporaties

Voor veel woningcorporaties is Breijer verantwoordelijk voor het contractonderhoud op cv-gebied; van de stookruimte in een appartementencomplex tot en met de cv-installatie in de woning. Onze dienstverlening omvat zowel preventief onderhoud, correctief onderhoud als planmatig onderhoud.

Ook voor stadsverwarming en andere concepten voor collectieve verwarming door middel van afleversets. Als woningcorporatie heb je met Breijer een partner die je compleet ontzorgt voor alle cv-gebonden werkzaamheden in en om de woning.

Werkgebied Beijer - heel Nederland.

Werkgebied

Breijer is vooral actief voor woningcorporaties met bezit in heel Nederland met een sterke basis in de randstad.

 

24/7 service

Breijer onderhoudt, repareert, renoveert en vervangt cv-installaties en klimaatinstallaties. Met een onderhoudscontract kun je als corporatie rekenen op 24/7 service voor bewoners.

Optimaal verwarmingstechniek begint bij Breijer    Neem contact met ons op

We hebben niet alleen de mensen en de middelen in huis om te ontzorgen op CV-gebied, maar als onderhoudspartner staan we ook bekend om onze open en eerlijke manier van communiceren. Zoals in het delen van data die we verzamelen. Dashboards geven je realtime inzicht in je bezit, de actuele onderhoudsstatus en eventuele geplande werkzaamheden.

Bekijk ook één van onze vakmannen in actie.

Multidisciplinaire aanpak

Extra pluspunt van Breijer is dat we ook integraal denken: door onze andere disciplines er nauw bij te betrekken, zoals gevelonderhoud, schilderwerk, ventilatietechniek, loodgieters en legionellapreventie. Die multidisciplinaire aanpak vergroot de efficiency van onze aanpak nog eens extra. En levert in het stadium van de uitvoering minder overlast voor je bewoners op.

Centrale verwarming bij Breijer.

Ook als adviseur

Breijer profileert zich steeds meer als kennispartner voor woningcorporaties met specifieke kennis over verwarmingstechniek. We ondersteunen je bij het maken van meerjarenonderhoudsplannen en begrotingen op basis van de actuele assetinformatie. We zijn ook in staat om op basis van historische data diverse scenario’s uit te rekenen voor de meest efficiënte exploitatie van je bezit.

Verduurzaming bij Breijer.

Verduurzamen met Breijer

Hoe vul je als corporatie de verduurzamingsopgave die voor je ligt op een werkbare manier in? Ook daar is Breijer een adviseur die je verder helpt. Bij vraagstukken op het gebied van exploitatie en onderhoud komen we met kennis uit de eerste hand. Die helpt om scenario’s te simuleren, die je inzicht geven in de haalbaarheid van plannen.

Meer info

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Laatste nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.