Totaalaanbieder van technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Ook de bedrijven Trigion (Brand- en Beveiligingstechniek) en Synorga (Elektrotechniek) zijn onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons enerzijds op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Anderzijds zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen.

Samen met Facilicom Solutions combineren we 'hard services' en 'soft services' en kunnen we een compleet pakket bieden op het gebied van technische en facilitaire dienstverlening, voor alles in en om een gebouw.

Voormalige hoofdkantoor Breijer aan de Maashaven NZ te Rotterdam,

Verleden | Geschiedenis

Breijer is oorspronkelijk ontstaan uit Breijer Schildersbedrijf, opgericht in 1945. In 1995 komt er op de markt steeds meer vraag naar facilitair management en multiservices. FFS wordt opgericht. Zowel Breijer als FFS groeien na hun oprichting ieder uit hun jasje en in 2016 bundelen Breijer en FFS dan ook de krachten.

Meer info

Vrouw bekijkt het jaarverslag op haar tablet.

Heden | Jaarverslag

De wereld van vandaag stelt ieder voor enorme uitdagingen. De wereldwijde uitbraak van het coronavirus maakt dat meer dan ooit duidelijk. Als technische dienstverlener blijft Breijer - onderdeel van Facilicom - iedere dag opnieuw bouwen aan de toekomst. Net als 2018 was ook 2019 een uitdagend jaar voor Facilicom Group. 

Meer info

Visie & missie bij Breijer.

Toekomst | Missie & visie

Organisaties willen excelleren. Dat lukt alleen als medewerkers het beste van zichzelf geven. Wij geloven dat we uw organisatie daarbij kunnen helpen. En wel met een excellente technische ondersteuning. Want technische diensten dragen in belangrijke mate bij aan het welbevinden van mensen en daarmee aan hun presteren.

Meer info

Neem contact met ons op Meer informatie over onze kernwaarden, diensten of visie?

Blogs, cases en nieuws

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.