Receptie en Hostess Services

De bezetting van de ontvangstruimte nemen we geheel of gedeeltelijk over. Samen met jou als opdrachtgever bepalen we welk ‘hospitality-DNA’ een locatie vraagt, om daarvoor de juiste mensen te selecteren uit ons landelijke netwerk.

Embrace stationeert al jarenlang hospitalitymedewerkers bij uiteenlopende bedrijven en organisaties. Dat vriendelijke gezicht bij de receptie. Die attente gastvrouw bij de entree. Medewerkers die geen host spelen, maar het zijn. 

Kwaliteit dienstverlening is verzekerd

We bieden een ruim palet aan trainingen om competenties en vaardigheden (door) te ontwikkelen die specifiek zijn voor een locatie. Dit kan uiteenlopen van een teamtraining in hospitality tot omgaan met agressie en van individuele communicatievaardigheden tot levensreddend handelen.  

De continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening is verzekerd. Die waarborgen we met inwerkprogramma’s op maat en effectieve programma’s om verloop en ziekteverzuim te minimaliseren. Niet toevallig liggen het verloop en het ziekteverzuim bij ons lager dan het gemiddelde.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op  Benieuwd welke dienst voor jou geschikt is?

Mannelijke Embracemedewerker die een geel koffertje vast heeft.

Hospitality Team Services

Meer informatie

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Smart Hospitality Solutions

Meer informatie

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Concepts en Consultancy

Meer informatie

vier medewerkers van Embrace staan naast elkaar en kijken in de camera.

Werken bij Embrace Hospitality Services

Wij zijn Embrace, de experts in hospitality van Facilicom Group. Met passie en enthousiasme willen we vooroplopen in hospitality. Dat doen we met een team waarin iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten inbrengt. Embrace staat voor passie, betrokkenheid, empathie. Dat vragen we niet alleen van onze medewerkers, we bieden het je ook.