Receptie en Hostess Services

De bezetting van de ontvangstruimte nemen we geheel of gedeeltelijk over. Samen met jou als opdrachtgever bepalen we welk ‘hospitality-DNA’ een locatie vraagt, om daarvoor de juiste mensen te selecteren uit ons landelijke netwerk.

Embrace stationeert al jarenlang hospitalitymedewerkers bij uiteenlopende bedrijven en organisaties. Dat vriendelijke gezicht bij de receptie. Die attente gastvrouw bij de entree. Medewerkers die geen host spelen, maar het zijn. 

Kwaliteit dienstverlening is verzekerd

We bieden een ruim palet aan trainingen om competenties en vaardigheden (door) te ontwikkelen die specifiek zijn voor een locatie. Dit kan uiteenlopen van een teamtraining in hospitality tot omgaan met agressie en van individuele communicatievaardigheden tot levensreddend handelen.  

De continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening is verzekerd. Die waarborgen we met inwerkprogramma’s op maat en effectieve programma’s om verloop en ziekteverzuim te minimaliseren. Niet toevallig liggen het verloop en het ziekteverzuim bij ons lager dan het gemiddelde.

Meer weten over onze dienstverlening?                                   Neem contact met ons op

Mannelijke Embracemedewerker die een geel koffertje vast heeft.

Hospitality Team Services

Embrace kan met haar Hospitality Team Services ook de complete bezetting van het front of house overnemen: met een perfect op elkaar ingespeeld team aan de balie, de telefoon of aan de servicedesk.

Meer over ons team

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Smart Hospitality Solutions

Met slimme technische oplossingen werken we aan meer gemak, aan betere faciliteiten en aan een veilige en verantwoorde ontvangst, mét behoud van de ons kenmerkende warme glimlach.

Bekijk onze oplossingen

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Concepts en Consultancy

Embrace is ook een creatieve conceptontwikkelaar en een inspirerende consultant. Over elke wens denken we mee. Met expertise van huis uit, en vooral met inzicht in de cultuur van je organisatie.

Onze concepten

Laatste nieuws, blogs & cases

Sanne
Hospitality Hospitality & Leisure Hospitality
Nieuws

Nieuwe arbeidsmarktcampagne Embrace

Nieuwe arbeidsmarktcampagne brengt Embrace Hospitality Services ook als werkgeversmerk onder de aandacht.

Vrouw in zakelijke kleding rolt op rollerskates binnen op kantoor.
Hospitality Hospitality & Leisure Hospitality
Nieuws

Embrace publiceert visiestuk 'Hospitality 2025'

Hospitality in 2025: hybride werken levert nieuwe kijk op hostess en thuisondersteuning. Hoe ziet hospitality 2025 eruit? Lees het hele artikel.

Laura Stein poseert in de aankomsthal van een bedrijfspand.
Hospitality & Leisure Hospitality Beveiliging
Blog

Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten?

De visie op hospitality verandert. Door corona is dit in een stroomversnelling geraakt. Hoe flexibel kun je je receptiediensten inrichten? Lees meer.

Drie vrouwelijke receptionisten en een gastheer staan geposeerd voor de camera in hun uniformen.

Werken bij Embrace Hospitality Services

Wij zijn Embrace, de experts in hospitality van Facilicom Group. Met passie en enthousiasme willen we vooroplopen in hospitality. Dat doen we met een team waarin iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten inbrengt. Embrace staat voor passie, betrokkenheid, empathie. Dat vragen we niet alleen van onze medewerkers, we bieden het je ook.