Periodieke interieurreiniging door Gom Specialistische Reiniging

Periodieke reiniging van specifieke delen van je interieur gaat verder dan het reguliere schoonmaakonderhoud. Vuil stapelt zich op in de kleinste hoekjes die je makkelijk mist tijdens een algemene schoonmaak. Het vervuilt zelfs de lucht die je elke dag inademt. Met een specialistische reiniging zorg je voor een brandschone én gezonde omgeving voor je werknemers.

Je kan bij ons terecht voor de volgende services:

 • opleveringsschoonmaak
 • luchtkanaalreiniging
 • reiniging van plafond en wand- en raambekleding
 • computerreiniging

Opleveringsschoonmaak

Met onze opleveringsschoonmaak leggen we een goede basis voor het dagelijkse onderhoud van je interieur. Sterker nog: omdat we het gebouw goed leren kennen, zijn we in staat om een efficiënt plan op te stellen voor de reguliere schoonmaak.

Je kan ons inschakelen om je interieur schoon te maken en het pand gebruiksklaar te maken zodra de meubels in het gebouw staan. We helpen je graag om een thuisgevoel te creëren voor de nieuwe gebruikers.

Luchtkanaalreiniging

Verontreinigde ventilatiesystemen en luchtkanalen leiden tot een slechte luchtkwaliteit. Het gevolg? Een ongezonde werkomgeving en een verhoogde kans op ziekteverzuim. Gom Specialistische Reiniging staat klaar om je ventilatiesystemen te reinigen en onderhouden. 

Hoe gaan we te werk? We stellen een onderhoudsadvies op maat op. Je krijgt van tevoren een melding met de datum van de reiniging en de medewerker die komt schoonmaken. Doordat we met gekwalificeerde medewerkers en de juiste middelen werken, verstoren we je bedrijfsproces minimaal of zelfs helemaal niet. Zowel voor als na de reiniging ontvang je beelden van de luchtkanalen.

Reiniging van het plafond en wand- en raambekleding

Bij een periodieke interieurreiniging hoort ook het reinigen van de plafonds en wand- en raambekleding. Door regelmatig schoon te maken, creëer je een aangename werkruimte en ga je verval tegen.

Onze schoonmaakmethodes zijn afhankelijk van het type bekleding. Harde wandafwerkingen reinigen we bijvoorbeeld nat, terwijl we voor gordijnen voor een ultrasone of handmatige reiniging kiezen. Ten slotte vervangen we ook je verlichting. 

Je kan bij ons terecht voor de periodieke reiniging van:

 • harde en gesloten wand- en plafondafwerkingen
 • ventilatieroosters
 • spiegels
 • gordijnen, vitrage en jaloezieën
 • lamellen
 • akoestische plafondmaterialen
 • lichtarmaturen

Computerreiniging

Een schone en bacterievrije computer is belangrijk om prettig te kunnen werken en ziekteverzuim tegen te gaan. Dit is vooral van cruciaal belang bij flexplekken. Niemand vindt het leuk om met een vieze computer of werkplek geconfronteerd te worden.

Gom Specialistische Reiniging is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten en maten van hardware. We gaan zorgvuldig om met uw apparatuur en werken snel om minimaal oponthoud te garanderen. Dit is dus een kleine investering met een maximaal effect. Hiervoor werken we samen met Fusernet. 

Je kan bij ons terecht voor de:

 • reiniging van toetsenborden, randapparatuur, kopieermachines en telefoons
 • reiniging van MER-, SER- en ESD-ruimtes
 • opkoop van hardware
 • datavernietiging
 • werkplekbekabeling
een medewerker van Gom Specialistische Reiniging staat met een wisser in zijn handen en kijkt je lachend aan.

Je interieur periodiek laten reinigen?

We helpen je graag om je interieur grondig en efficiënt schoon te maken. Neem gerust contact op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ik wil meer weten

Gom Specialistische Reiniging: een totaalpakket

Je kan bij Gom Specialistische Reiniging terecht voor de periodieke reiniging van je interieur - en meer. Ook voor glas- en gevelreiniging, vloeronderhoud, solar cleaning en meer ben je bij ons aan het juiste adres.

Download de productsheet

Wil je meer weten over interieurreiniging van Gom Specialistische Reiniging? 

Vul het formulier in en ontvang de productsheet.

 

"productsheet Interieur"