Beveiligingsdiensten

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Onze beveiligingsdiensten

Mannelijke beveiliger in uniform praat via de portofoon met een collega beveiliger op locatie en kijkt daarnaast ook gelijk op zijn computerscherm achter zijn bureau.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen.

 

Mannelijke mobiele surveillance medewerker staat bij auto voor een gebouw. De beveiliger staat op het punt om in de auto te stappen en naar de volgende melding toe te rijden.

Mobiele Surveillance

Wie let op als iedereen naar huis is? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn. 
 

Twee mannen kijken op een computerscherm om op afstand bruggen, wegen en sluizen te bedienen.

Alarmverificatie en opvolging

Met alarmverificatie en alarmopvolging door Trigion weet je zeker dat er tijdig en adequaat gehandeld wordt als jouw alarm afgaat.

Een retailbeveiliger loopt door de winkelstraat.

Retail Security

Speciaal voor winkeliers heeft Trigion een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen tegen winkeldiefstal en winkelcriminaliteit.
 

Mannelijke beveiliger in uniform praat met een mannelijke collega en wijst naar boven.

Brandwachten

Zorgen voor de (brand)veiligheid bij de uitvoering van werkzaamheden in een veilige werk- en leefomgeving, die voldoet aan alle wettelijke eisen?
 

Mannelijke beveiliger in uniform loopt op het Albeda College een ronde en opent een glazendeur van een klaslokaal om te controleren of iemand aanwezig is in het lokaal.

Safety opleidingen en advies

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen.

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten

Neem dan contact met ons op en laat je informeren over hoe we met surveillanten, alarmverificatie, brandwachten etc. jou en je eigendommen beschermen.

Neem contact op

Een overview van de AlarmServiceCentrale waarin centralisten op beeldschermen de inkomende meldingen behandelen.

AlarmServiceCentrale NEN 50518 gecertificeerd

Onze AlarmServiceCentrale is een gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale (PAC) en Video Toezicht Centrale (VTC). Een van de certificaten in bezit is het NEN 50518 certificaat met daarbij een IEC 62676-4 toevoeging. De Europese norm NEN 50518 is hét schema voor certificering van Monitoring and Alarm Receiving Centres (MARC). De toevoeging IEC 62676-4 is een belangrijke internationale norm voor beveiligingscamera’s en videobewakingssystemen voor gebruik in beveiligingstoepassingen. 

Nieuws, blogs en cases

Sales directeur Menno van der Zalm (Trigion) en directeur Theo Karafantis (ForcePro) ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Monitoring & Response Beveiliging
Nieuws

Samenwerking tussen ForcePro en Trigion

De toepassing van drones en de dreiging die daar vanuit gaat ontwikkelt zich razendsnel. Een reden om de samenwerking aan te gaan...

Man in pak geposeerd voor de camera.
Brand- en beveiligingstechniek Beveiliging
Blog

6 vragen aan… Ron Lionarons

Veiligheid creëren betekent anticiperen. Op de omgeving, op in- en externe risico’s én op toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zien collega’s? Denken zij over 10 jaar nog hetzelfde werk te doen? Lees meer over de kijk van collega Ron Lionarons rondom next level beveiligen.

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.
Beveiligingsdiensten Onderwijs Beveiliging
Referentie

Succesvolle samenwerking in het onderwijs

Een school beveiligen… daar komt heel wat bij kijken. Trigion werkt al negen jaar succesvol samen met de Onderwijs Inkoop Groep (OIG)...

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Werken bij Trigion betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter

Solliciteer online!