Beveiligingsdiensten

Onze veiligheidssoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Onze veiligheidsoplossingen

Trigion Beveiliging

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen.

 

Trigion MS

Mobiele Surveillance

Wie let op als iedereen naar huis is? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn. 
 

trigion beveiliging

Alarmverificatie en opvolging

Met alarmverificatie en alarmopvolging door Trigion weet je zeker dat er tijdig en adequaat gehandeld wordt als jouw alarm afgaat.

Twee Trigion beveiligers van het werk in retail security.

Retail Security

Speciaal voor winkeliers heeft Trigion een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen tegen winkeldiefstal en winkelcriminaliteit.
 

Brandwacht Trigion beveiligingsdiensten aan het werk op locatie.

Brandwachten

Zorgen voor de (brand)veiligheid bij de uitvoering van werkzaamheden in een veilige werk- en leefomgeving, die voldoet aan alle wettelijke eisen?
 

trigion beveiliging

Safety opleidingen en advies

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen.

Trigion is lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en actief betrokken in het bestuur en diverse secties. We werken volgens de algemene voorwaarden voor het verrichten van diensten door leden van deze Nederlandse Veiligheidsbranche.

Trigion htc eindhoven ms

Meer weten over onze veiligheidsoplossingen

Neem dan contact met ons op en laat je informeren over hoe we met surveillanten, alarmverificatie, brandwachten etc. jou en je eigendommen beschermen.

Neem contact op

Nieuws, blogs en cases