Beveiligingsdiensten

Onze beveiligingsoplossingen gaan verder dan het klassieke beveiligingsdomein. Samen met gespecialiseerde bedrijven zijn we breed actief in diverse veiligheidsdomeinen.

Onze beveiligingsdiensten

Trigion beveiligingsmedewerker Objectbeveiliging ontvangt bezoeker op locatie.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging van Trigion ben je er zeker van dat jouw organisatie en mensen veilig zijn én zich veilig voelen.

 

Trgiion beveiliger mobiele surveillance controleert locatie.

Mobiele Surveillance

Wie let op als iedereen naar huis is? De mobiele surveillanten van Trigion. Zij controleren jouw locatie in de uren dat jij er niet kan zijn. 
 

Beveiliger Trigion voert alarmverificatie uit.

Alarmverificatie en opvolging

Met alarmverificatie en alarmopvolging door Trigion weet je zeker dat er tijdig en adequaat gehandeld wordt als jouw alarm afgaat.

Twee Trigion beveiligers van het werk in retail security.

Retail Security

Speciaal voor winkeliers heeft Trigion een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen tegen winkeldiefstal en winkelcriminaliteit.
 

Brandwacht Trigion beveiligingsdiensten aan het werk op locatie.

Brandwachten

Zorgen voor de (brand)veiligheid bij de uitvoering van werkzaamheden in een veilige werk- en leefomgeving, die voldoet aan alle wettelijke eisen?
 

Mannelijke beveiliger in uniform loopt op het Albeda College een ronde en opent een glazendeur van een klaslokaal om te controleren of iemand aanwezig is in het lokaal.

Safety opleidingen en advies

Veiligheid creëren betekent ook zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je daar graag bij, met advies en opleidingen voor jouw mensen.

Trigion is lid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en actief betrokken in het bestuur en diverse secties. We werken volgens de algemene voorwaarden voor het verrichten van diensten door leden van deze Nederlandse Veiligheidsbranche.

Mobiele surveillance controleert tijdens een sluitronde een raam op veiligheid.

Meer weten over onze beveiligingsdiensten

Neem dan contact met ons op en laat je informeren over hoe we met surveillanten, alarmverificatie, brandwachten etc. jou en je eigendommen beschermen.

Neem contact op

Een overview van de AlarmServiceCentrale waarin centralisten op beeldschermen de inkomende meldingen behandelen.

AlarmServiceCentrale NEN 50518 gecertificeerd

Onze AlarmServiceCentrale is een gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale (PAC) en Video Toezicht Centrale (VTC). Een van de certificaten in bezit is het NEN 50518 certificaat met daarbij een IEC 62676-4 toevoeging. De Europese norm NEN 50518 is hét schema voor certificering van Monitoring and Alarm Receiving Centres (MARC). De toevoeging IEC 62676-4 is een belangrijke internationale norm voor beveiligingscamera’s en videobewakingssystemen voor gebruik in beveiligingstoepassingen. 

Nieuws, blogs en cases

Foto van een beveiliger van Trigion die in een kantoor over de balustrade naar beneden kijkt

Werken bij Trigion?

Ben jij op zoek naar een moderne en informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan? Bij Trigion kom je terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s waardoor jij je snel thuis gaat voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever
  • Internationaal karakter