Jouw horecapartner achter de bar

Tapwacht is uniek als totaalleverancier voor de horeca op het gebied van koude dranken. We hebben alle specialismen zelf in huis: van het reinigen en onderhouden van alle soorten tapinstallaties en van de inrichting van de bar tot de levering en installatie van alle soorten drank-, koelinstallaties én buffetkasten. 
Wij zoeken graag naar de allerbeste oplossingen, afgestemd op jouw wensen en budget.

Benieuwd hoe Tapwacht jou kan helpen?        NEEM CONTACT MET ONS OP    VRAAG OFFERTE AAN

Onze diensten

Tapwachter bezig met technisch onderhoud aan tapinstallatie

Onderhoud (tap)installaties

Om een perfect glas bier te tappen is het van groot belang dat  jouw tapinstallatie goed onderhouden wordt. Het serveren van een lekker glas bier is tenslotte een vak apart.

Tapwacht professioneel advies en barinstallaties

Vernieuwen (bar)installatie

Een bar moet gezelligheid uitstralen en een perfecte routing kennen. Daarbij moet een bar ook een efficiënte manier plaats bieden aan alle nodige installaties.

Tapwacht hulp bij storing

Hulp bij een storing

Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en technische middelen om het probleem snel en effectief op te lossen. 

Tapwacht - producten bestellen

Producten bestellen

Tapwacht heeft een breed assortiment technische onderdelen voor jouw installaties. Wij hebben onderdelen voor bier-, postmix- en koelinstallatie. Ook los leidingwerk, spoel- en koolzuuronderdelen kunnen wij leveren.

Tapwacht - verzekeren koelinstallatie

Verzekeren koelinstallatie

Met onze ServiceVerzekering voor aggregaten ben je verzekerd van snelle hulp bij een storing, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Tapwacht academy - hoe tap je het beste biertje

Tapwacht Academy

Tapwacht verzorgt trainingen waarin kwaliteit, gastheerschap en beleving centraal staan. Elke training kan worden aangepast of uitgebreid conform jouw specifieke wensen. 

Werken bij Tapwacht - Tapwachter aan het werk

Werken bij Tapwacht?

Werken bij Tapwacht betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving gevuld met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiale werkgever

Solliciteer online!