Hospitality Team Services

Embrace kan met haar Hospitality Team Services ook de complete bezetting van het front of house overnemen: met een perfect op elkaar ingespeeld team aan de balie, de telefoon, in vergaderruimtes en bij de servicedesk, aangevuld met een of meer facility hosts. Specialisten met elk hun eigen taak en met één en dezelfde visie en uitstraling, die het complete entreemanagement verzorgen. Wij zorgen ervoor dat ieder contactmoment met de ‘eerste lijn’ dezelfde beleving biedt. Je kunt kiezen uit een volledig team of voor specialistische invulling, als aanvulling op je eigen bezetting. 

Als onderdeel van Facilicom Group hebben we korte lijnen met diverse facilitaire specialisten, die we per locatie kunnen inzetten. Bijvoorbeeld specialisten die aanvullend advies kunnen leveren of je team kunnen trainen.

Neem contact met ons op  Benieuwd welke dienst voor jou geschikt is?

Vrouwelijke Embracemedewerkster heeft een dienblad vast met daarop verschillende taartjes.

Receptie en hostess services

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Smart Hospitality Solutions

Vrouwelijke Embracemedewerkster verwelkomd de gasten.

Concepts en Consultancy

Drie vrouwelijke receptionisten en een gastheer staan geposeerd voor de camera in hun uniformen.

Werken bij Embrace Hospitality Services

Wij zijn Embrace, de experts in hospitality van Facilicom Group. Met passie en enthousiasme willen we vooroplopen in hospitality. Dat doen we met een team waarin iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten inbrengt. Embrace staat voor passie, betrokkenheid, empathie. Dat vragen we niet alleen van onze medewerkers, we bieden het je ook.