Werken bij Embrace Hospitality Services

Wij zijn Embrace, de experts in hospitality van Facilicom Group. Met passie en enthousiasme willen we vooroplopen in hospitality. Dat doen we met een team waarin iedereen zijn eigen talenten en kwaliteiten inbrengt. Embrace staat voor passie, betrokkenheid, empathie. Dat vragen we niet alleen van onze medewerkers, we bieden het je ook.

Een greep uit onze vacatures

Regio receptionist Gelderland

Word jij het vriendelijke gezicht bij recepties in Gelderland? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Gelderland, Nederland
€ 13,14 - per uur
16-32 uur per week

Receptionist

Word jij het vriendelijke gezicht bij een receptie in Hoofddorp? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Hoofddorp, Nederland
€ 11,16 - 13,68 per uur
24-24 uur per week

Frontoffice medewerker Universiteit Utrecht

Een warm welkom begint bij jou. Als frontoffice medewerker achter de recepties van Universiteit Utrecht zorg je bij iedere bezoeker voor een enthousiast en gastvrij ontvangst. Lees snel verd

Utrecht, Nederland
€ 13,31 - 13,82 per uur
12-32 uur per week

Regio receptionist

Word jij het vriendelijke gezicht bij recepties in de regio van Amsterdam? Als receptionist maak je medewerkers en bezoekers blij met de best mogelijke service.

Amsterdam, Nederland
€ 13,14 - per uur
16-32 uur per week

Regio receptionist landelijk

Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is de functie van regio receptionist iets voor jou! Lees snel verder

Nederland, Nederland
€ 11,16 - 13,68 per uur
16-32 uur per week