Moderniseren en verduurzamen is de norm

Breijer heeft veel ervaring met het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed. Dit doen we bij woningen, kantoren, overheidsgebouwen, sport, onderwijs, zorginstellingen en industrie. Met een moderniseringsslag verlengen we de technische levensduur van een gebouw.

Door een combinatie te maken van modernisering met verduurzaming zorgen we voor reductie van exploitatiekosten. Dit kunnen wij voor de verbouwing inzichtelijk maken en na de verbouwing monitoren.

Benieuwd of wij je met een project kunnen helpen?     Neem contact met ons op

Bouw bij Breijer.

Bouw

Zijn de eisen die je stelt aan je gebouw in de loop van de jaren veranderd? Wil je duurzame ingrepen laten doen of de Erkende Maatregelen van de overheid implementeren? Breijer is een ervaren partner in de verbouwing van bestaand vastgoed.

 

Renovatie bij Breijer.

Renovatie

Nieuwbouw hoeft niet altijd het antwoord te zijn als de eisen en wensen die je stelt aan vastgoed veranderen. Renoveren kan ook een kostentechnisch aantrekkelijk alternatief zijn. Breijer is gespecialiseerd in het renoveren van uiteenlopende gebouwen. 

 

Techniek bij Breijer.

Techniek

Medewerkers baseren de tevredenheid over hun werkplek vooral op het comfort in een gebouw. Technische installaties moeten dan ook in optimale conditie zijn. En als gebouw- eigenaar of beheerder heb je ook te maken met de noodzaak om energie te besparen.

 

BIM bij Breijer.

Breijer Projecten maakt gebruik van BIM, geavanceerde software waarmee gebouwen driedimensionaal en digitaal tot in detail worden uitgewerkt. Meer weten?

Lees meer over BIM

Van begin tot eind integraal

We hebben alle kennis van bouw en techniek in onze eigen organisatie, waardoor wij projecten integraal kunnen engineeren, voorbereiden en uitvoeren. Daardoor verloopt een uitwerking en uitvoering van een project efficiënter. Breijer heeft een unieke expertise in het opwaarderen, renoveren of verbouwen van woningen, bedrijfsgebouwen, monumenten en ander vastgoed. 

Referenties bij Breijer.

Portfolio

Door de jaren heen heeft Breijer een divers portfolio aan referenties opgebouwd in allerlei verschillende sectoren, waaronder utiliteit, overheid, onderwijs, sport, wonen en zorg.

Lees meer over de meest aansprekende en/of bijzondere referenties.

Meer info

Gebouwautomatisering uitbesteden aan de specialisten van Breijer.

Efficiëntere projecten beginnen met Breijer

Wil je hier graag meer over weten? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op

Laatste nieuws, blogs & cases

Blij! van werken bij Breijer

Werken bij Breijer?

Werken bij Breijer betekent werken bij een moderne, informele werkgever waar persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop staan. Je komt terecht in een dynamische omgeving met leuke collega’s die jou snel thuis laten voelen.

  • Informele sfeer
  • Interne mobiliteit
  • Betrouwbare en familiaire werkgever

Solliciteer online.